Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי שני הורים שעובדים במשרה מלאה ואני חושש שלא יתאפשר לי לנהוג יותר מידי פעמים בשבוע יחד איתם.

כמה פעמים בכל זאת מומלץ לנהוג עם ההורים?

בתודה, אמיר :roll:

פורסם

קודם כל מזל טוב על הרשיון.

בשבילך עדיף לנהוג כמה שיותר, תנצל כל הזדמנות.

שלא תעלה על הכביש אחרי תקופת המלווה ותרגיש כאילו נחתת מהירח, ולא יהיה מי שיתקן! :shock:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מצדד ל-RedLabel,אם יתאפשר הדבר תנהג.

אם לא אל תלחץ על ההורים שלא ילחצו ולא יתנו לך בכלל את האוטו.

מומלץ!, לנהוג בתקופת מלווה.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

בתקופת המלווה נהגתי יותר ממה שאני נוהג ביום יום

גם אצלי יש שני הורים שעובדים משרה מלאה (חוזרים כל יום ב8 בערב)

אם אתה יכול תיקח אוטובוס לעבודה של אחד ההורים ומשם תנהג תעשה סיבוב קטן והביתה

גם בשבתות תשתלט על האוטו:-)

תמיר.

פורסם

תודה על התגובות :)

זה מאוד אבסורדי: ההורים שלי לא לוקחים את האוטו לעבודה בכלל!

אבא שלי משתמש באופניים כדי להגיע למקום עבודתו ואימי לוקחת אוטובוס.

האוטו סתם שוכב לו בחנייה.. וכל פעם שההורים חוזרים מהעבודה (ואצלהם זה מאוד גמיש), ואני שואל אותם אולי נצא לסיבוב הם אומרים לי להפסיק להציק בנושא xD למרות שאני מת להתחיל..

יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשכנע אותם? :?

פורסם

אתה מכיר את ההורים שלך יותר טוב מכולנו, כך שאתה כנראה יודע יותר טוב איך לשכנע אותם.

נסה אולי להסביר להם שבתור נהג חדש שלא מזמן קיבל רשיון, חשוב שתתרגל נהיגה כשנהג מנוסה יושב לצידך, כדי שיוכל לתרום לך מהנסיון שלו.

"ai motoare capul doare"

פורסם

שמע, אני נהג 10 חודשים בתקופת הליווי עשיתי אולי 100 קילומטר, היה לי נסיון לא מעט לפני על אופנוע ( שנה שבתוכה בערך 20 אלף קילומטר), במלווה נסעתי מאוד, אבא שלי רצה שאני ינהג איתו שיראה שאני מתרגל לאוטו ( האוטו ישן, ידני ואין ספור תירוצים) אחרי הנסיעה הראשונה הוא אמר לי שאני נוהג בסדר, ואז לא נהגתי בערך חודשיים וחצי

פורסם

אני הייתי עושה שמניות באויר כדי שהילד שלי ינהג עם ליווי כמה שיותר שעות וק"מ לפני שתקופת הליווי נגמרת.

חבל שיש הורים שלא טורחים לבלות עם ילדם ברכב בתקופה הזו.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

זה לא עניין של טורחים ההורים שלי למשל רצו שאני אנהג עוד הרבה פעמים ופשוט לא רציתי

וכשאי מסתכל על זה היום אולי היה עדיף אם הייתי נוסע טיפה יותר נכון

אבל בתור אחד שכבר 90% מהחברים שלו עברו טסט וכולנו נהגים חדשים אם יש דבר אחד שכולנו מסכימים עליו זה שהתחלנו ללמוד נהיגה לא בשיעורי נהיגה ולא בתקופת ליווי, לימוד נהיגה זה לבד, אתה לומד איך להתסדר על הכביש מפתח אינסטינקטים משלך בלי שיתנו לך על הראש, בסופו של דבר כל אחד לומד נהיגה עם עצמו

פורסם

אני חושב שההורים שלא מפחדים, בין השאר, על האוטו.

הם נוהגים ברנו מגאן חדשה וידנית. יש מצב שהם חוששים שלא אצליח להסתדר איתה.

• תוכן חדש...