Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי דוח חניה בדואר חודש או חודשיים לאחר העברת הבעלות. את הדו"ח המקורי לא ראיתי.

לא ביקשתי להישפט, ועורכי הדין המכובדים זוקפים זאת לחובתי כדי לגבות ממני את הסכום כולל ריבית ושכ"ט כמובן. העניין הוא שכבר מזמן העברתי אליהם בפקס את ספח רישום הבעלות שם מצוינת בצורה ברורה השעה של העברת הבעלות. אני מיואשת, לא יודעת לאן לפנות או מה לעשות. בינתיים עיקלון לי חשבון בנק החוצפנים.

אה, וכל הסיפור הזה נגרר 6 שנים שבמהלכם לא שמעתי מהם יותר מדי.

כנראה הם רוצים לנסות לגבות את זה בגלל המועד הקרוב של 7 שנים... אולי...

אם למישהו יש המלצות או הצעות, אשמח לשמוע...

תודה.

אנה

פורסם

ההודעה שלך אינה ברורה דיה.

1. האם מדובר ברכב שעבר לרשותך, או ברכב שמכרת ?

2. אם רכב שקנית - האם תאריך ושעת הדו"ח לפני או אחרי זמן העברת הבעלות על שמך?

3. אם רכב שמכרת - האם תאריך ושעת הדו"ח לפני או אחרי העברת הבעלות לבעלים הבאים?

4. על איזו עירייה מדובר, ומי משרד עורכי הדין?

אין כאן עניין של 7 שנים. העבירה לא מתיישנת, חפשי בפורום הודעות קודמות שלי בעניין בג"צ סאצ'י.

פורסם

אני מהמר על משרד עו"ד סנדרוביץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כדי שנוכל לעזור לך את מתבקשת לפרט ככל האפשר כולל תאריכים ופעולות משפטיות או מנהליות בעניין.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
שלום,

קיבלתי דוח חניה בדואר חודש או חודשיים לאחר העברת הבעלות. את הדו"ח המקורי לא ראיתי.

לא ביקשתי להישפט, ועורכי הדין המכובדים זוקפים זאת לחובתי כדי לגבות ממני את הסכום כולל ריבית ושכ"ט כמובן. העניין הוא שכבר מזמן העברתי אליהם בפקס את ספח רישום הבעלות שם מצוינת בצורה ברורה השעה של העברת הבעלות. אני מיואשת, לא יודעת לאן לפנות או מה לעשות. בינתיים עיקלון לי חשבון בנק החוצפנים.

אה, וכל הסיפור הזה נגרר 6 שנים שבמהלכם לא שמעתי מהם יותר מדי.

כנראה הם רוצים לנסות לגבות את זה בגלל המועד הקרוב של 7 שנים... אולי...

אם למישהו יש המלצות או הצעות, אשמח לשמוע...

תודה.

אנה

קודם כל, ההימור נכון:-)

אני קניתי את האוטו. הדו"ח נרשם לפני שהאוטו עבר לבעלותי ורשותי.

עיריית רמת גן.

סנדרוביץ' חמד ושות'

פורסם

שלחתי להם ב-2004 את כל הניירת עם מכתב הסבר.

נאמר לי שהטענה שלי לא רלוונטית כי לא ביקשתי להישפט תוך 90 יום מהדו"ח.

בנוסף, לאחר שעוקל חשבון הבנק שלי לפני שבועים פניתי למשרד עו"ד המכובד, אמרו לי לשלוח להם את כל הניירת של העברת הבעלות שוב, עם כל השעה והתאריך שחור ע"ג לבן. סתם משיכה באף, נורא מעצבנת.

פורסם

מנסיון אישי עם העוכרי דין האלה, את תמצאי את עצמך חסרת כל, עם עיקול על החשבון בנק+אוטו+בית ועם שני מעכלים בגודל של מקרר אמנה SBSנוקשים בדלת, לפני שצדקתך יוצאת לאור.

משרד עוכרי דין שמשרת מספר עיריות ומועצות מקומיות ומתפרנס מאחוז מכספי הגביה ולכן הנר לרגליו הוא גביה, גביה ועוד קצת גביה אגרסיבית (מעקלים שפתאום צצים לך בדלת).

צדק או אמת זה בכלל לא משהוא שעומד כנגד עיניהם וחפותך (המוכחת בקלות)מעניינת אותם כקליפת השום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...