Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע נכבה אלפא 164

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.. אלפא 164 סופר 3000 סמ"ק.

כבר תקופה ארוכה מאוד שיש לי בעיה באוטו שקשה לי לפתור.

בדרך כלל, לא תמיד בזמן הנעות קרות הרכב לא עובד יפה בסרק. הטורים של המנוע נופלים וחוזרים למצב רגיל כך פעם אחר פעם. בזמן שאני משלב הילוך (אוטומט) המנוע נכבה. הבעיה יכולה פתאום לתפוס אותי גם באמצע נסיעה-אני מרגיש את המנוע פתאום נחנק לרגע,ןחוזר לעבוד רגיל. מה שמוציא את המייצב טורים מהרשימת חשודים.

לאחר מכן אני מניע את הרכב שוב-או שזה חוזר על עצמו, או שהכל חוזר להיות כרגיל.

כשהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה הבעיה לרוב נעלמת ולא מופיעה. חוץ מזה המנוע עובד עגול ויפה. הוחלפו הפלגים, פילטר שמן, שמן, פילטר אויר ודלק. הכל מקורי כמובן.

במוסך המרכזי החליפו חישן למדה חדש, מה שכמובן לא פתר את הבעיה. הקוילים גם נבדקו אז ונמצאו תקינים.

אם למישהו יש איזה הצעה או כיוון מחשבה כלשהוא אשמח לשמוע.

תודה

פורסם

בוא נגדיר את זה כך.

לאחר נסיעה ממושכת לאורך זמן זה בדרך כלל נעלם. אבל יכול להפתיע. הבעיה יותר רגישה למנוע קר.

יכול להיות שאלו תסמינים של חישן טמפרטורה לא טוב?

פורסם

ע"י התחברות עם מחשב/סורק אבחון ניתן לראות את קריאת חיישן חום המנוע ולהשוותה אל החום שנראה בשעון או לבדיקת חום המנוע שנעשית במקביל ע"י שעון חום של בדיקות.

ללא ספק זה קשה לאבחן ולמצוא תקלות ארעיות ברכב בגלל היותן בלתי קבועות.

אני מקווה שהמצתים (פלאגים) הנם מקוריים או מתאימים ושחוטי ההצתה תקינים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
יכול להיות שאלו תסמינים של חישן טמפרטורה לא טוב?

אצלי באלפא 164 שלי הייתה אותה תופעה, אבל בנוסף סיבובי סרק היו עולים עד לא הגיוניים בעליל - 4000סל"ד.

התחברו במוסך למחשב הרכב וישר נימצאה הבעייה: חיישן טמפרטורה. החיישן הוחלף ונעלמו כל הבעיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אצלי חיברו את האוטו למחשב במוסך המרכזי, ולא אמרו לי שום דבר על חיישן הטמפרטורה.

זה אומר שאני צריך לשלול את האפשרות הזו?

פורסם
גם אצלי חיברו את האוטו למחשב במוסך המרכזי, ולא אמרו לי שום דבר על חיישן הטמפרטורה.

זה אומר שאני צריך לשלול את האפשרות הזו?

לא !:?

HFturbo

• תוכן חדש...