Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממה שיצא לי לנהוג על התמה טורבו, איביזה 20vt וגולף GTI ממה שראיתי התמה הייתה הכי נוחה, מפנקת באבזור ויציבה על הכביש במהירויות גבוהות.

בנוסף (ובעיקר), הקניה של הלנצ'ות יוצא יותר זול (בהנחה גם שאני מחפש רכב שעבר אוברול ומנוע חדש).

מצד שני, איך האמינות מנסיונכם?

האם שווה להוסיף את ה-10-20K בשביל מודל יותר חדש (לאו דווקא מנוע יותר חדש) ולקחת VAGית?

האם באמת ה-VAGיות סובלות פחות ממחלות מאשר הלנצ'ות? כי אמינות זה אחד הפרמטרים היותר חשובים לי.

אשמח לטיפים והצעות icon_yes.gif

אגב, התקציב שלי כרגע עדיין לא נקבע אבל ינוע סביב ה-20-40 אלף ש"ח.

פורסם

לנצ'יה תמה יחסית רכב ותיק. ברגע שמתחילות הבעיות עם הטורבו, תיקונים יהיו יקרים. אם כבר הוזכרה לנצ'יה תמה, אני מכיר מישהו שמוכר כזאת שנת 92, יד שנייה ובאמת במצב מעולה. הרכב אוריגינלי, הכל עובד. היא לא גודשת אבל דגם 16 שסתומים ו-150 סוסים, מחיר 14,000ש"ח. אם אתה מעוניין, הינה מודעה שפרסמתי: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218258

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן, ראיתי, אבל אני מעדיף אם כבר אז כבר גודשת.

ואני שואל על התמה והקאפה כי הן נכנסות לי בתקציב (למרות שיש ביניהן הפרש).

פורסם

למה אתה מתכוון יקרים? אם במחיר של 14 אלף ש"ח קונים כזה רכב ותוך 4 תיקונים כבר מחזירים את העלות הנמוכה זאת בעיה.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...