Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית Dodge Challenger SRT8

Dar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נצפתי לתדהמתי ב Dodge Challenger SRT8 שחורה בחניון של קניון רמת-אביב.

לא יצא לי לראות אותה במציאות עדיין וזאת פעם ראשונה חשבתי שהיא בגדול של המוסטאנג והיא יותר גדולה ממה - היא פשוט מכונית ענקית (לא היה אבטיח בשביל לעשות השוואה).

04012009295rv3.jpg

04012009297px7.jpg

04012009296xd2.jpg

מצטער על האיכות - צולם בטלפון.

S2000

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדהים.

חבל שהוא לא יודע לנהוג.

וחונה על 4 חניות.

לפעמים יש אנשים שפשוט משפשפים רכב "מבלי להשים לב" כאשר הם יוצאים מהחנייה, כשיש לך רכב כזה שאתה נותן את הנשמה בו זה לא יהיה כיף לראות שפשוף על הטמבון.

פורסם
מדהים.

חבל שהוא לא יודע לנהוג.

וחונה על 4 חניות.

אז כנראה, לפי דעתך, גם אני לא יודע לנהוג. מכיוון שאני תמיד יורד בחניון לקומה הכי תחתונה ומוצא את הפינה הכי נידחת כדי לתפוס 2 חניות (ומתפלל שיהיו בין 2 עמודים) רק בגלל שאנשים במדינה הזו חונים כאילו אין מחר.

מסתבר שגם הרבה מזל אין לי כי חודש שעבר קיבלתי עונש של 1500 ש"ח לשלם על תיקון מכה שקיבלתי מטנדר עם טמבון מתכת ששרט לי את כל הכנף האחורית (וכמובן, לא השאיר פרטים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

זאת אומרת שאתם סוציומטים.

יפה לכם...

ניסיתם אי פעם לחנות בקיריון?

BMW RICER, אני בטוח שאם תחנה ככה בקיריון, תוך מעט מאוד זמן תקבל את השריטה של החיים שלך.

להרבה אנשים יש מכוניות שהם אוהבים.

אין תירוץ ללקיחת חניות מאנשים כשיש מצוקת חניות.

פורסם

אבל פרנקוס,אין בקומה מינוס 3 בפינה הנידחת ביותר מצוקת חניה.

זה כל העניין.

גם אני נוהג כך,ואני יודע שאף בר דעת לא יחנה את רכבו במרחק 8-10 דקות הליכה מהמעלית.

נסה לראות את זה בצורה הזו.

renault megane 5dr 2010 1.6

mazda mx5 nb 2004 1.8 mt

נציג מכירות רנו-אולם תצוגה ת"א-קרסו מוטורס.

פורסם

פעם..לפני הרבה שנים לשכן שלי היתה אלפא GTV משנת 98 או 97. לי היה לנדרובר דיפנדר חבוט ושרוט מכל הכיוונים. החניות שלנו היו צמודות אחת לשניה, ללא שום הפרדה. מובן שהוא לא ישב בשקט כל פעם שהיה שומע את הטרקטור שלי מגיע. אחרי שיחה ארוכה, הסברתי לו שאני מאוד אוהב את הרכב שלו ואין מצב שאשרוט לו אותו בטעות בחניה (אני פשוט אעשה עוד תימרון כדי להיכנס ברוורס), ושהוא יכול להירגע כשהוא שומע את הטרקטור נכנס לחניה.

מצד שני, אם הייתי נתקל באחד כזה בחניון ולא היתה חניה נורמאלית...כנראה שהייתי חונה מאוד מאוד צמוד אליו. מה שהוא עשה מסכן רק את הרכב שלו. עדיף לחנות כמו בנאדם בחניה המוגדרת. זה מקטין את הסיכון לרכב גם מסתם וואנדליסטים שיתעצבנו עליו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...