Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע כמה אתם משלמים ומה אתם מקבלים והאם אתם מרוצים מאיכות הגלישה/שירות שאתה מקבלים תמורת כספכם והאם זה כרוך בהתחייבות מסויימת ואם כן כמה זמן, כדי שאני אוכל לדעת איפה אני עומד לפני שאני מקיים את "השיחה".

תודה מראש על עזרתכם.

פורסם

בזק בינלאומי 1.5 מגה 20 ש"ח לחודש, שירות מעולה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

העיקר אל תלך להוט,

כבר 5 חברים עזבו אותם בטריקת דלת בגלל בעיות מפה ועד תאילנד בלי מענה הולם.

אנחנו בNetvision ואנחנו מרוצים מאד (למרות שאני לא סגור על המחיר).

במידה ואתה בוחר בNetvision שים לב לדבר אחד,

יש להם קטע שמעצבן אותי שהאינטרנט לאט לאט מאבד מהמהירות שלו עד שאי אפשר כבר לגלוש, כאשר מתקשרים אליהם הם מאפסים את הראוטר או משהו כזה והאינטרנט חוזר למהירותו הרגילה, אחרי הפעם השלישית כבר חשבתי שזה קונספירציה שלהם להשתמש בפחות רוחב פס.

יכול להיות שזה רק אצלנו, אבל שווה בדיקה.

ערב טוב,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

לי יש ניסיון רע למדי עם החברה שהבחור מעלי כתב (שתוקן רק על ידי חבר פורום שעזר לי בתהליכי סגירת ההתקשרות איתם) במיוחד במהירות הורדה בשיתוף קבצים.

בזק בינלאומי + תשתית ADSL

אני על 5 מגה ולמיטב זכרוני - 75 ו75

(אולי כמה שקלים לפה או לשם).

שווה כל שקל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3648852,00.html

לבריאות :-)

אסף

נ.ב. יש לי 4 מנויים בבזק בינלאומי. מבחינת תשתית, 3 מנויים ב ADSL ואחד בהוט.

החיבור להוט נעשה מחוסר ברירה (כי אין קו של בזק בדירה שלי). הלוואי והיתה לי אפשרות אחרת.

הניסיון עבר שלי עם הוט מאוד גרוע. המודם החליט שהוא לא עובד יותר. בתמיכה הטכנית בטלפון גם הסכימו שהמודם התפגר. ביקשו שאני אחכה 4-5 ימים לביקור טכנאי שיחליף לי אותו. כל ההסברים שאני חייב מודם כמה שיותר מהר מכיוון שמדובר בעסק שמבוסס על אינטרנט לא עזרו. הצעתי להגיע אליהם ולהחליף ראש בראש. הצעתי לפגוש את הטכנאי בכל מקום באיזור ראשון / תל אביב . הם לא רצו. פניתי לבזק ותוך יומיים חיברו אותי אליהם. שהטכנאי של הוט הגיע הוא פשוט לקח איתו את המודם והלך.

פורסם

בתור לקוח של הוט במשך כשנה..אני באמת לא מבין על מה אתם מדברים... לא הייתה לי בעיה אחת עד היום)חוץ מהפסקת חשמל אחת שבה לא היה טלפון ואינטרנט כי המודמים לא עבדו),בגלל שלא היו לי בעיות,העברתי גם את הורי להוט וגם להם עד היום(כחצי שנה) לא הייתה בעיה.בתור ספק עברתי לנטוויזן 1.5 מגה במחיר של 21שקלים לחודש אם אני לא טועה,גם איתם לא היו לי בעיות ,גם פעם אחת שבה חוייבתי בכמה שקלים יותר,זוכיתי מייד בחודש אחרי,בתמיכה התכנית שלהם עזרו לי יותר מפעם אחת.

פורסם

018 אקספון נכנסו עכשיו. יש לי חבר שהצטרף אליהם לאחר שחסמו לו פורטים באחת החברות והוא מוריד כבד.

בכל מקרה המחירים שלהם בתחתית של התחתית. בנוסף אם אתה עושה שנה מנוי אצלהם, 3 חודשים הם חינם (מלבד זה שמחיר עם התחייבות הוא עוד יותר התחתית של התחתית).

בכל מקרה החבר שהצטרף אליהם נכון להיות ממש מבסוט, מחכה כל רגע לשיחת טלפון מהם שהם סוגרים לו את הברז :) אבל לבנתיים מוריד בסבבה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בחודשים האחרונים יוצא לי לגלוש עם שלוש חברות שונות לפרקי זמן ארוכים ולסירוגין - נטויז'ן, בזק בינלאומי ו012.

דווקא לנטויז'ן יש לי הכי פחות טענות - שיתוף הקבצים עובד טוב, מהירות הגלישה בCF ברוב שעות היממה סבירה אבל לפעמים יש איטיות בגישה לאתרים בחו"ל.

שניים בתור הם דווקא בזק בנ"ל - שיתוף הקבצים סביר אם כי יש פרקי זמן ארוכים בהם החמור שלי מכסה את העיניים שלו או מפסיק להוריד לגמרי (מה שלא קורה אצל ספקיות אחרות) ומהירות הגלישה בפורום טובה. מה שכן, אולי מדובר בבעיה נקודתית אצלי אבל יש שעות מסוימות של היום (בעיקר בערב) שהכל פשוט ז-ו-ח-ל. בדרך כלל בשעות האלו אני עובד ל012.

ואחרונים 012 - מהירות גלישה טובה, גם לCF וגם בכלל. אבל שיתוף קבצים? אין סיכוי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לקוח מאוד מרוצה של הוט 49 ש"ח לחודש ללא התחייבות ל 3 מגה , 0 תקלות השיחות היחידות זה רק לגבי חבילות ומחירים.

ללא התחייבות זה כי אני כבר המון שנים אצלהם (בערך מתחילת עידן האינטרנט המהיר )

לקוח פחות מרוצה של NETVISION וגם זה רק בגלל הטריקים שהם עושים עם המחירים עד שלא צועקים ולא "הופכים שולחנות " דרך הטלפון לא רוצים לעשות מחירים טובים.

מחיר של 37.5 לחודש (9*45 ש"ח ו 3 חינם) בתחשיב שנתי עם התחייבות לשנה ל 3 מגה.אף פעם לא חוויתי ירידה במהירות או כדומה. השיחה היחידה זה פעם בשנה לגבי מחיר חבילה.

מבחינת תקלות או בעיות אז אין, אולי פעם בשנה יש איזה ניתוק אך לא מעבר וגם זה לא זכור לי .

לגבי נצילות רוכב פס אז כמו שמובטח 3 מגה מלאים (370 K/B ) כל הזמן ואני מוריד המון בעיקר דרך RAPIDSHARE ועכשיו (לאחר תחילת המדיניות הנבזית של RAPID)דרך מקומות אחרים.

פורסם
העיקר אל תלך להוט,

כבר 5 חברים עזבו אותם בטריקת דלת בגלל בעיות מפה ועד תאילנד בלי מענה הולם.

אנחנו בNetvision ואנחנו מרוצים מאד (למרות שאני לא סגור על המחיר).

במידה ואתה בוחר בNetvision שים לב לדבר אחד,

יש להם קטע שמעצבן אותי שהאינטרנט לאט לאט מאבד מהמהירות שלו עד שאי אפשר כבר לגלוש, כאשר מתקשרים אליהם הם מאפסים את הראוטר או משהו כזה והאינטרנט חוזר למהירותו הרגילה, אחרי הפעם השלישית כבר חשבתי שזה קונספירציה שלהם להשתמש בפחות רוחב פס.

יכול להיות שזה רק אצלנו, אבל שווה בדיקה.

ערב טוב,

נאור

האמת היא נראה לי שאתה צודק, אני גם לקוח של NetVision ומהירות הגלישה שלי מאוד איטית!

יש לי מהירות של 2.5 מגה ואני לא מסופק כלל.

אני אתקשר אליהם לאיפוס הראוטר כמו שעשית, נקווה שיעזור.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אני הייתי ממליץ על בזקבנלאומי. ספק מצויין !!

או 013 גם טובים .(ברק)

המחירים בבזק טיפה יותר יקרים . אבל שווה כל שקל .

(בתור אחד שעובד בתמיכה טכנית בספק מתחרה של שנייהם . שווה כל אגורה)

דרך הגב לבחור שמעליי אין קשר בין איפוס הראוטר למהירות גלישה איטית.

תבדוק וירוסים וSPY

ואם אימיול פתוח תשכח שהם יעזרו לך .

פורסם

מניסיון של 10 שנים+ בו עברתי מספר ספקים, אני ממליץ על בזק בינ"ל באיכות הקו והשרות, התחלתי איתם וחזרתי אליהם לבסוף.

אולי עכשיו עם כניסת המתחרים החדשים אבדוק אותם למחירים טובים יותר אלא אם החברה בשימור יציעו משהו טוב יותר.

רק ADSL!!!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...