Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מת לראות אותו מנסה למכור מכונית משומשת בשוק, במחיר המחירון שלו...

אין לו בושה: "התעוררות השוק"? איפה הוא חי? השוק מתעורר בעקבות המשבר הפיננסי? בעקבות המבצע בעזה? או שבצעם הורדת הריבית היא שהופכת רכישת מזדה 3 משומשת לכדאית?

אה לא, זה פשוט חשוב לחברות הליסינג, כנראה. גם המזדה וגם ה- B4. הגולף היא רק כסת"ח מבחינתו, ולכן גם העלה את ערכה בפחות, למרות שאני מעריך שבפועל תשיג מחיר קרוב יותר למחירון מאחת מעשרות אלפי ה- 3 שמסתובבות בשוק...

אגב, כמה B4 2007-8 יש למכירה ביד2? כ- 40 מפרטי וכ- 40 מסוכנויות.

כמב גולף? 20 מפרטי ו- 3(!) מסוכנויות... כששתים מהן בכלל דיזל, מה שלא רלבנטי להשוואה (אין בכלל בלוח פרטי).

נו, אז את מי זה בדיוק משרת? חוצפה לדעתי.

הערה: דעתי האישית בלבד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לצחוק, לצחוק ועוד פעם לצחוק (מרוב בכי):-).

מעתה תואר נוסף לדון לוי, סטנדאפיסט.

השאלה מה אפשר לעשות הלכה למעשה, כדי איכשהו להוריד את השפעתו של ירחון הקומיקס מפרי עיטו שמתפרסם מדי חודש?

זו לא שאלה רטורית.

אנשים, הצעות..?

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

ממתי יש הגיון אצל לוי יצחק? כל פעם מחדש אני חושד יותר ויותר שהוא מונע יותר משיקולי חברות הליסינג, ופחות מאשר מצב השוק.. עצוב, אבל (כנראה) נכון.

או במילים אחרות:

נד-נד, נד-נד, רד עלה, עלה ורד..

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
לצחוק, לצחוק ועוד פעם לצחוק (מרוב בכי):-).

מעתה תואר נוסף לדון לוי, סטנדאפיסט.

השאלה מה אפשר לעשות הלכה למעשה, כדי איכשהו להוריד את השפעתו של ירחון הקומיקס מפרי עיטו שמתפרסם מדי חודש?

זו לא שאלה רטורית.

אנשים, הצעות..?

אני יגיד לך מה לעשות, להשתמש בו כקו מנחה ולא יותר, ועובדה שיותר ויותר אנשים כבר עושים כך

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
ממתי יש הגיון אצל לוי יצחק? כל פעם מחדש אני חושד יותר ויותר שהוא מונע יותר משיקולי חברות הליסינג, ופחות מאשר מצב השוק

אז גם לשיטתך יש היגיון אצל לוי, ההיגיון של חב' הליסינג ולא של השוק - אבל גם זה היגיון של ברזל...

פורסם

את האמת, לא נמאס לכם לעסוק בזה ללא הרף?

המחירון עלה, המחירון ירד, את מי זה מעניין בכלל?!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...