Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום- נואש וזקוק לעזרה-

לאחר שהחלטתי לקחת לידיים ריח רע ולא מוסבר באוטו-

הממצאים הם- ככל הנראה משהו שנשפך לבעלים הקודמים במושב האחורי על הריצפה וחילחל לשטיחים...

לאחר שטיפה פנימית של הרכב במכון לשטיפה ולאחר שהדבר לא עזר- פירקתי את המושבים האחוריים והוצאתי את חומר

הבידוד שמאחורי השטיח של ריצפת האוטו וכמו כן שטפתי שוב ב-STP ובאבקת כביסה את השטיח של הריצפה...

עושה רושם שהדבר לא ממש עוזר ויש לי הרגשה שהריח דבק בכל האוטו, כלומר במושבים מעט וגם בשטיחים הקידמיים.

אשמח לכל הצעה\רעיון שהוא- מקורי או לא. עד כמה מסובך לפרק גם את המושבים הקידמיים ולשלוף את כל השטיח לשטיפה חיצונית? כדאי לעשות במקום כלשהו או לבד?

ועוד שאלה- אולי מישהו יודע איפה משיגים את השטיח בידוד שיושב מתחת לשטיח של ריצפת האוטו? אני רוצה לקנות חדשים נראה לי...

תודה,תודה,תודה מראש!

פורסם

אם תרשום מאיפה אתה אולי יהיה אפשרי לעזור.. אני יודע שאצלנו (חדרה) יש חנות מסוימת שמתמחית בריפודי רכב מכל הסוגים.

אגב, איזה סוג של ריח אתה מריח? יכול להיות שריחות לא נעימים מהמנוע נכנסים לרכב עקב חוסר בגומייה בתא המנוע... (יש גומיה כזאת שלי למשל לא היה אותה לתקופה מסוימת והייתי מריח כל מה שהולך מתחת למכסה מנוע עד שאטמתי את החור)

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

לא זוכר את שם המוצר, אך כשקניתי את הרכב והיה קצת ריח של תחת :lol: אחר מאה הידיים הקודמות שלו, פרקתי את כולו כולל השטיחים והספוגים מתחת לשטיחים ונתתי להם לשחות בחומר אנטי בקטריאלי.. עשה פלאים. חפש מוצר דומה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא...זה לא מהמנוע..זה מהשטיחים לדעתי - אבל נספג כבר לכל הריפודים ברכב...

השאלה מה כדאי לעשות עם זה?

עד כמה מסובך זה לפרק את כל הכיסאות וממש להוציא את הריצפה של הרכב?

פורסם

על איזה רכב מדובר? ככה אנשים יוכלו לתת לך הוראות מדוייקות, בכללי זה לא בשמיים, רק קצת עבודה פיזית קלה..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה שוב...

וזה סיריון....פשוט אני מפחד להסתבך עם זה...

אבל מצד שני אני לא מוצא פיתרון טוב יותר איך לפתור את זה....

חשבתי ממש לקרצף באבקת כביסה והמון מים את השטיח אחרי שאני אוריד אותו.

נשמע סביר?

יש למישהו רעיון אולי איך לנקות את הכיסאות מבלי לפגוע בריפודים? (אני לא רוצה להפריד את הריפוד מהכיסא...כי נראה לי שאז אני באמת אסתבך....)

• תוכן חדש...