Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שרישיונותיו הופקדו כחוק במשרד הרישוי לתקופה ממושכת עדיין צריך להיות מבוטח בביטוח חובה אל אף שהוא אינו בשימוש?

האם אתם הייתם עושים ביטוח חובה לרכב שאינו בשימוש, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין?

תודה מראש והמשך יום נעים לכולם.

פורסם

חד משמעית - כן. במקרה של תאונה עם הרכב שלך (שהוא כאמור, פסיבי במקרה זה) זה כמו תאונה לכל דבר ועניין, ויש חובה להחזיק בביטוח חובה לרכב, כי אם יש נפגעים, כל הנטל ייפול עליך.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אוקיי, כל מה שנכתב עד עכשיו ברור, הגיוני ומקובל, אך השאלה היא לאור המצב הכלכלי הקשה במשק, האם בפועל בעל רכב שכזה אכן יבטח את הרכב בביטוח חובה למרות שאינו משתמש בו ולא ייקח את הסיכון הכרוח בכך שצויין כבר בתגובה הראשונה?

פורסם

לא ,לא משתמש ברכב =לא עושה ביטוח חובה.

למה שהנטל יפול עליי אם אני לא אשם בתאונה? מספיק להחנות את הרכב בחניה חוקית ושקטה ולא להיות פרנואידי.

אלה אם כן אתה חושש מגניבה ואז זה סיפור אחר וביטוח אחר.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
לחנות רק בחנייה פרטית. לא צריך כלום.

כדאי לבדוק את הדברים.למיטב ידיעתי "דרך" כמשמעותה בחוק היא גם בחצר פרטית.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לא קראתי חוק. שאלתי במשרד הרישוי כשהפקדתי רשיונות.

נאמר לי בפרוש שמקום יחיד שאני יכול לאחסן את הרכב הוא חניה פרטית שרשומה לי בטאבו.

לא נראה לי שזה טופס להגדרה של "דרך".

פורסם

קח תרחיש:

 

הרכב עומד במקומו. ליל סופה סוער במיוחד. כבל חשמל מחליט להיקרע, ופוגע ברכב, חשוף. הרכב עולה באש, ומתפוצץ. נגרם נזק למבנה, נגרם נזק לבני אדם.

 

מי ישלם? ביטוח הרכב. אבל... אופס! אין ביטוח! (פאק! אכלתי אותה. מה עושים עכשיו?).

 

בתקדים של בימ"ש העליון (אני לא זוכר כרגע מה מספר התיק) נקבע כי גם רכב שלא בשימוש, יבוטח בביטוח חובה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לאור המצב הכלכלי הקשה במשק

ומה הקשר ?

ואם המשק היה משגשג ובכל זאת בעל הרכב היה במצב כלכלי קשה - גם אז מותר לכופף את החוק ?

נאמר לי בפרוש שמקום יחיד שאני יכול לאחסן את הרכב הוא חניה פרטית שרשומה לי בטאבו.

ומה הקשר ? ואם החניה רשומה בטאבו על שם אשתך ? על שם עסק ? על שם אחר שמשכיר לך ללא רישום בטאבו ? לרישום בטאבו אין שייכות לעניין.

 

רכב חייב בביטוח חובה. גם אם ירוץ ילד בחצר, וחס וחלילה הוא ירוץ לרכב החונה, ויפצע מהפגיעה בו - ביטוח החובה אמור לפצותו. גם בחצר פרטית, ברכב כבוי, חונה, אפילו שהמשק במצב כלכלי קשה.

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ביטוח חובה לא קשור לקיום טסט או העדרו.

ממליץ בחום רב ביותר כן לעשות ביטוח חובה - היתה לי תאונה עצמית עם האלפא (אז היא לא היתה עם רשיונות מופקדים אבל הפרינציפ זהה) ובו היא התדרדרה לי על היד ושברה לי את העצמות בה.

אני סובל מזה עד היום ואף יש לי חוו"ד אורטופד מומחה ל10% נכות. לולא היה לי ביטוח חובה לא היתי מקבל שום פיצוי כלל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

 

×
×
  • תוכן חדש...