Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התחדשתי היום במערכת אזעקה חדשה.:-P

זו אזעקה לא רגילה ומה היכולות שלה בקצרה:

ברגע שמישהו נוגע ברכב, היא מתקשרת אליך לנייד ואומרת לך "נוגעים ברכב או פותחים את הרכב או את הבג'ז" או כל דבר שקורה ברכב.

ואז אתם אומרים לעצמכם "מה כל פעם אני ארוץ לרכב?:roll:

אז התשובה היא ממש לא!!!:-P

כל מה שאתה עושה זה "מתקשר לרכב"

ומה זה אומר? אתה מתקשר לרכב (למספר של הכרטיס טוקמן או ביגטוק שקנית שהוא עולה 100 ש"ח כולל 50 ש"ח שיחות)הכרטיס הזה נמצא בתוך המוח של האזעקה.

קיצור אתה מתקשר לרכב, ואז אתה יכול לשמוע מה קורה בתוך הרכב(יש מקרופון) וכמובן שאתה גם יכול לדבר וישמעו אותך.

תרחיש: אתה מקבל שיחה מהרכב על זעזוע אתה מתקשר ואתה שומע שיש מישהו ברכב(חס וחלילה) אתה מדבר איתו ואומר לו שאתה בדרך וגם המשטרה הגנב "נגנב":-D

עד שהוא קולט מה קורה, אתה כבר שם עם איזה אלת ביסבול שאבא קנה לך שהייתה צעיר.

ואתה או מרביץ מכות רצח, או מאיים עליו בלבד.

תלוי בו איך הוא התנהג.

קיצור זה משו אדיר.

אתה בעצם מקושר לרכב שלך 24 שעות ביממה בכל מקום בעולם(כל עוד הפלאפון שלך זמין)

אני חושב שזה מוצר חובה בכל רכב יוקרה, או שיש לו מערכת יוקרתית ברכב, או סתם למי שאין לו ביטח נגד גנבות ברכב.

זה הדגם:

http://www.made-in-china.com/china-products/productviewboeJBGPYJnrS/GSM-Car-Alarm-with-Remote-Engine-Start-and-SMS-Control-Function-JSE-808-.html

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה שבמציאות העגומה שאנחנו חיים בה אתה תתקשר לאוטו, הוא ישים עליך ז***

ושיתגיע עם אלת ביסבול תקבל דקירה ותשאר שם לדמם כמו ****

גם אצלי ברכב מחובר פלאפון (קומבינה שעשיתי לא קניתי) לאזעקה והיא מתקשרת אלי בזמן שקורה משהו, אבל השאלה אם זה שווה את החיים שלי ? לא יודע, בנתיים הפלאפון הזה מכובה כי החלטתי שעדיף לי לא לדעת

פורסם

בתרבות היום, האוטו עוד יתחיל לסנן אותך.. :lol:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

רועי, שמח שעזרתי :-).

כמה דברים :

*אף אחד לא ינסה לגנוב לך את הרכב אלא מה שיש בתוכו.

*אף אחד לא יפרוץ להונדה מסכנה כשבשכונה שלך לא חסר גם פורשה וכו'

*תפסיק לאכול סרטים

*עכשיו יש לך עם מי לדבר כשמשעמם :-P

פורסם

אולי לא הבנתם אותי נכון,

ברגע שבאמת איזה מישהו יראה אותי הוא ילחץ מאוד (לא חשוב עם אני גדול או קטן) זה מלחיץ ואז הוא נכנס למגננה וזה אומר שהוא כבר לא עושה דברים בשפיות מלאה ואז הוא יכול לדקור או להרוג גם במכות ופה נכנס העניין של אלת הביסבול כי אני לא מתאבד.

פורסם

כמה עולה?

מהארץ?

רועי, צא מהסרט של האלה, גנב שהולך לפרוץ רכב לוקח בחשבון תרחיש אחד או שניים ומצייד את עצמו במשהו כזה:

ruger_p85mk2.jpg

או אחד מאלה:

300px-Daggers.jpg

עזובת'ך שטויות. היום זה לא מה שהיה פעם. היום אנשים מורידים אותך בשביל חניה או כסא שמש בים. תרגיע.

פורסם

יש מצב לחבר את זה גם למח האזעקה?

אחת לראש, באופן אוטומטי, יכול להיות נחמד לגנב..

רק מה תעשה אם תהיה תקלה באזעקה? [מייד אין צ'יינה..:wink:]

[רמז, האלה תביא לך אחת לראש, באופן אוטומטי..]:-D

• תוכן חדש...