Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בדגמים PS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני קניה של PS3

ראיתי 3 דגמים 40 60 80 G

רציתי לדעת מה ההבדל ? האם ההבדל היחיד זה בנפח ג'יגהבייט?

אני רוצה לקנות יד שניה .. האם אני יכול להתקל בבעייתי?

מה אני צריך לדעת?

תודה לכולם :)

פורסם

יש לי את ה 40 GB , למיטב ידעתי ההבדלים הם הנפח , עוד שני סלוטים של USB נוספים (סה"כ 4) והאפשרות להריץ משחקי PS2.

GOT סחוג?

פורסם

יש לך דפדפן אנטרנט שלא תומך בעברית וגם בהצגתה (אני אישית משתמש בו רק לYOUTUBE)

לי יש את הגרסה של ה60 GB.

אתה יכול לשמוע קבצי מוזיקה ולראות סרטים דרך הרשת הביתית (דרושה תוכנה כמו זו שבאה עם הWINAMP לצורך שיתוף המולטימדיה בסגנון STREAMING)

אהה והכי חשוב אתה יכול "לתקוע" DISKONKEY עם סרט DIVX ותרגום (עברית כמובן)

פורסם
תודה על התגובה המהירה!

אז אצלך אפשר להריץ PS2?

והנפח משמש ושמירת משחקים? כמו הכרטיס זכרון בPS2?

אצלי אי אפשר להריץ משחקי PS2 (שזה ממש מפריע לי:lol:) הנפח משמש להתקנת המשחקים וגם לשמירה ולעדכוני מערכת/משחקים.

ב40GB יש אינטרנט אלחוטי? אני זוכר שבאחת הגרסאות אין (20 או 40 או שניהם)

יש WIFI , אני אישית לא משתמש בזה כי יש לי ראוטר איטי וזה דופק לי את המהירות באונליין.

ועוד משהו אם אתה רוכש את המכשיר מארה"ב תקנה בארץ ממיר מתח 110-220.

יש קונסולות שלא צריכות את זה לפי מה שהבנתי. אני רכשתי את הקונסולה מהוואי ואחרי שחפרתי קצת ברשת הבנתי שאני אצטרך את הממיר. העדפתי לא לקחת סיכון והשקעתי עוד 300 ש"ח...

GOT סחוג?

פורסם

בלי להעליב חברה , אבל חלק ממה שנאמר פה זה די שטויות.

א. כל הגירסאות באות עם WIFI

ב. המכשיר לא! צריך ממיר מתח , בניגוד לXBOX הספק שלו אוניברסלי, לא רוצים לקחת סיכון ? קנו ממיר (רק אחד טוב - הקונסולה בכל זאת צורכת סביבות ה300+ W אמיתיים מאוד)

ג. הבדלים בין הגירסאות:

גירסאת 20 גיגה - לא נמכרה באירופה ולא מיוצרת יותר - לא רלוונטית

גירסאת 60 גיגה - באה עם קורא כרטיסי זיכרון ו4 מחברי USB ותמיכה למשחקי PS2 (לפי האיזור ממנו נקנתה הקונסולה , בניגוד למשחקי PS3 שהם ללא נעילה איזורית)

גירסאת ה80 גיגה הישנה - באה עם שלט לא רוטט

גירסאת 80 גיגה חדשה - באה עם שלט רוטט (ותהליך היצור של המעבד והכרטיס הגרפי קטנים יותר , לא ממש משנה , זה לא XBOX - אין בעיית התחממות)

ד. יכולות נוספות:

ניגון קבצי DIVX , VOB , MP4 כולל גירסאות HD שלהם (במקרה של MKV צריך תהליך המרה של סוג הקובץ של דקה וחצי , התהליך לא כולל קידוד כל הוידאו מחדש אלא רק סידור שלו ואינדקסינג שונה)

עבודה עם DOK ודיסקים קשיחים חיצוניים לתמונות , עידכונים , סרטים ומוסיקה.

STREAMING - קריאת כל סוגי המדיה ממחשב ביתי - תוכנה עדיפה בהרבה על מה שנכתב פה וחינמית - TVERSITY

כל יכולות הניגון עוברות UPSCALE לHD , הPS3 נחשב אחד מנגני הUPSCALE הטובים בעולם ונגן הBLURAY הטוב בעולם מבחינת איכות ועולה על מכשירים יקרים ממנו בהרבה בתחום הזה.

ניגון DVDים באיכות מעולה (הגבלה איזורית לפי המדינה שבה הוא נקנה , אבל יכול לנגן גם DVDים צרובים ללא בעיה)

המכשיר נחשב אמין מאוד עם אחוז תקלות נמוך מאוד - עדיף לקנות את ה60 גיגה , אמנם טיפה יותר ישן - אבל היכולת שלו להפעיל משחקי PS2 לדעתי מצוינת.

חפש 60 גיגה אירופאי.

הדיסק הקשיח הפנימי משמש לשמירות , עידכוני משחקים , תוכן נוסף למשחקים, התקנות של חלק מהמשקחים , דמוים ומשחקים שנקנים דרך הרשת (יש להם חנות וירטואלית במכשיר).

כדי שלא ידאיג אותך הקטע של הנפח - הדיסק הקשיח בפנים הוא דיסק רגיל לגמרי של מחשב נייד וניתן להחלפה בקלות.

ההוראות אפילו מגיעות בספר המקורי וזה לא מבטל את האחריות.

חפש מכשיר שלא פתחו - יש מדבקה של סוני מעל החור של הבורג הראשי לפתיחת המארז (כ4 סנטימטר מעל איפה שיושב הדיסק הקשיח).

בגדול - מכשיר מדהים , אצלי בבית הוא פועל כמה שעות כל יום די קבוע מאז שהוא נקנה , אם בתור קונסולה ואם בתור מדיה סנטר מהטובים שאפשר לבנות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חבל שאתה מדבר שטויות!

יש לי חבר עם 20GB ואין לו WIFI, וגם לא קורא כרטיסים.

דבר שני אם קונים את השלט עם הרטט אז אי אפשר להשתמש בחיישני תנועה שיש באלו שאין להם רטט.

פורסם

אני חייב לציין שמעולם לא נתקלתי במשחק בו היה ניתון להשתמש בחיישנים התנועה שיש בשלטים המקוריים של הPS3.

בנוסף, ציינתם הבדלים בין 20, 60, 80 ישן ו80 חדש.

מה עם ה40? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ב. המכשיר לא! צריך ממיר מתח , בניגוד לXBOX הספק שלו אוניברסלי, לא רוצים לקחת סיכון ? קנו ממיר (רק אחד טוב - הקונסולה בכל זאת צורכת סביבות ה300+ W אמיתיים מאוד)

ליביו

תשמע.

הידע שלך בקונסולות הוא רב מאוד. לפחות בקנה מידה של הפורום הזה.

יחד עם זאת מבדיקה שאני עשיתי בפורומים ברשת לפני שרכשתי את המכשיר קראתי בין השאר גם אזהרות לא לחבר לחשמל קונסולה שנרכשה בארה"ב מבלי לחבר אותה לממיר מתח.

למה?

אין לי מושג.

האם זה משנה לי?

לא , אני מעדיף שלא לקחת סיכון , גם אם יש סיכוי של 99% שלא יקרה כלום בלי הממיר.

GOT סחוג?

פורסם
חבל שאתה מדבר שטויות!

יש לי חבר עם 20GB ואין לו WIFI, וגם לא קורא כרטיסים.

דבר שני אם קונים את השלט עם הרטט אז אי אפשר להשתמש בחיישני תנועה שיש באלו שאין להם רטט.

אתה גם מדבר שטויות, בוודאי שניתן להשתמש בשלטים עם הרטט בפונקציית חיישני התנועה (אני אישית השתמשתי בזה).

אני חייב לציין שמעולם לא נתקלתי במשחק בו היה ניתון להשתמש בחיישנים התנועה שיש בשלטים המקוריים של הPS3.

בנוסף, ציינתם הבדלים בין 20, 60, 80 ישן ו80 חדש.

מה עם ה40? :roll:

דווקא יש לא מעט משחקים שבהם ניתן להשתמש בחיישני התנועה,לי במקרה מתוך 3 משחקים שיש לי, ב-2 ניתן לשחק עם פונקציית התנועה.

מה שכן, לוקח זמן להתרגל לזה,בעיקר במרוצי מכוניות,ששם אין לך שום פידבק מה"הגה".

בערך כמו לנהוג במכונית עם הגה חשמלי :lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יודע מה נתנאל - החלק הראשון נכון - ה20 גיגה שכמעט לא נמכרו - באו בלי WIFI.

הקטע לגבי השלט הוא קישקוש.

R.L. - אני מודע לאזהרות (אפילו כתוב על הקופסא ועל הספק כח מבחוץ) - אבל בינתיים כל אתר באינטרנט שפירק אחת כזאת הוכיח שהספק הוא זהה ואוניברסלי.

בקשר להבדלים בדיוק:

http://www.joystiq.com/2008/08/26/tabulator-comparing-the-playstation-3-skus/

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני יודע שאפשר להחליף להארדיסק גדול יותר, השאלה איזה יש בפנים כרגע? IDE או SATA? והאם אפשר לשים הארדיסק של 10,000 סל"ד?

אני מאמין שהמשחקים יטוסו

כל הטעינה של המשחקים זה מהארדיסק או שיש לו זיכרון ראמ כמו של מחשב?

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

הדיסק הקשיח הפנימי הוא SATA 5400.

לא מומלץ להחליף ליותר מהיר מ5400 ע"י סוני עקב החום היותר גבוהה שכוננים מהירים יותר יוצרים , דבר שעלול לעשות בעיות עם המארז (לפי סוני) , אבל יש כונני SSD מהירים יותר שאין בעיה להתקין.

רוב המשחקים רצים ישר מהדיסק - ככה שההפרש במהירות לא יהיה משמעותי.

וכמובן שיש לו זיכרון , חצי גיגה (גם לכרטיס מסך וגם למעבד) - מהיר משמעותית מאוד ממה שיש במחשבים אישיים (גם אם מסתכלים על DDR3)

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...