Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה עם הרנו 9 שלי שנת 88 מנוע 1400 בזמן האחרון אני ממלא יותר מידי מיים ויוצא לי עשן מהאגזוז בצבע לבן הלכתי למוסכניק ואמר שצריך להחליף ראש מנוע לשפץ משו כזה והוא אמר שמחיר של זה 1200 שקל יש משו שאפשר לעשות חוברה בבקשה תודה לכול מי שעוזר

רנו 9 כל מי שמבין בה עניין אשמח לדבר איתו אייסי 300222838 מסן [email protected]

פורסם

שלום רב !

וברוך בואך לפורום !

ראשית כל התחל מהקל לכבד, קרא בעיון רב, את כללי הפורום, והתיחס בעיקר, לניסוח כותרת, וכלל פיסוק משפטים, תרגל את עצמך לכתוב משפטים, עם כללי פסןק, פסיק, נקודה, סימן שאלה, וסימן קריאה, תודה.

וכעת בהתיחס לשאלתך, אם מי הקירור חודרים, לתא השריפה, הם נפלטים מהאגזוז בצורת עשן לבן, אחרי שהפכו לקיטור בתא

השריפה.

אם נצא מתוח הנחה, שהסיבה לכך הוא אטם ראש מנוע שרוף.ו/או ראש מנוע אכול(בסבירות די גבוהה), על המוסך לפרק ראש מנוע, לבדוק את הסכוי להציל את ראש המנוע, על ידי מלוי, ישור , והשחזת שסתומים, והחלפת גומיות שסתומים.

אלא מה , ברכב ישן, סביר יהיה להניח, שטבעות השמן והדחיסה, בבוכנות שחוקות, הצילנדרים שחוקים גם כן, ושיפוץ הראש טוב ככל שהוא יהיה, יחייב מבחינה מקצועית, גם להחליף טבעות בוכנה, ומיסבי טלטלים, וגל הארכובה= משמע אוברול מלא.

עכשו הגענו לנושא הכדאיות הכלכלית.

גם אם נניח שהבעייה רק באטם ראש, ושיפוץ ראש, המחיר עלול לעלות על 1200 שקל, ולכן יש לקחת זאת בחשבון.

עדיין לא הזכרתי החלפת שמן ומסנן שמן מנוע, מי קירור מצתים , חגורת טיימניג , תרמוסטט ועוד....

לשיקולך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

והעיקר שתדע לבחור בעל מקצוע אמין ורציני. אחרת יעשו לך עבודה לא מושלמת וכל הכסף ילך לזבל.

חשוב מאד שבעל המקצוע ידע להעריך את המצב המנוע וכדאיות השיפוץ לפני שמתחילים. לא מעט שמענו על אנשים שביצעו שיפוץ ראש למנוע גמור והכסף לזבל.

קבל המלצות מחברי הפורום.

פורסם

ההצעה שלי תהייה לרכוש רנו 9 אחרת במחיר של 2000-2500 ש"ח.

כמובן יש לנסות להשיג אחת עם מנוע תקין וכמה שפחות צרות באופן כללי.

הייתרון הגדול הוא - שבמחיר של האוברול המלא שאתה צריך לעשות לזו שלך - תוכל לקבל רכב אחר ולהשאיר את הרכב שלך בתור מחסן חלפים אחד גדול.

תוכל לפרק המון חלקים שיוכלו לשמש אותך לאורך זמן כמו אלטרנטור, סטארטר, לוח שעונים וכך הלאה.

בסוף תהליך הפירוק תוכל למכור לברזל ועוד תרוויח איזה 300-400 שקל.

זה לטעמי הרבה יותר טוב מלנסות לסדר את האוטו ולהשקיע בו.

• תוכן חדש...