Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

מדובר במחשב שהזמנתי ב- 13/01/2000, המפרט מצויין למטה.

בחודשים האחרונים המחשב נהייה איטי להחריד, התייעצתי בפורמי מחשבים ושם התבקשתי לפתוח את המארז ולבדוק את מצב הקבלים שעל לוח האם. התברר שארבעה קבלים נפוחים ונוזלים ומכאן כל הבעיות.

בקיצור אספר שהמחשב איטי מאוד, נתקע, עושה לעצמו ריסט- ובקיצור סיוט לעבוד עליו.

אני מעוניין להשיג קבלים כאלו חדשים ולהחליפם בעצמי- יש לי ניסיון מצויין בהלחמות כאלו אז זו לא צריכה להיות בעיה.

השאלה היא: מאיפה אני מוצא חנות שימכרו לי קבלים כאלו?! כי אין לי פשוט שמץ של מושג מאיפה לחפש דבר כזה! (מאיזור חיפה). ניסיתי לברר בכמה מקומות וצחקו עליי או שלא האמינו שיש לי מחשב כזה (אני לא מבין מה הבעיה?). אני זוכר שמישהו עשה דבר כזה והעלה תמונות כאן אבל אני לא מצליח להשיג את השרשור בחיפוש (המחשב נתקע כל הזמן. מה יש במנוע החיפוש הזה שתוקע לי את המחשב?)

ניסיתי לבדוק שגיאות כולל בדיקת סקטורים, ביצעתי איחוי, בוצעה סריקה לוירוסים ורוגלות במצב בטוח, פתחתי את המארז וניקיתי אותו ע"י ספריי דחוס בלחץ אוויר, פירקתי את המאווררים ושימנתי את הצירים שלהם כמו שצריך. הטמפ' תקינות והכל נראה תקין אבל המחשב הזה לא זז בכלל, אפילו 70% מההרד דיסק פנוי.

תודה ענקית מראש!

גיא.

מפרט המחשב:

מערכת הפעלה

Microsoft Windows XP HOME SP3

מעבד

Intel Pentium III, 450 MHz SLOT1

לוח אם

PCPartner AP133AAS13

זיכרון פנימי

384MB SDRAM 100MHz

Slot #1: 128MB SpecTek

Slot #2: 128MB Toshiba

Slot #3: 128 MB Samsung

כרטיס מסך

3dfx Voodoo3 3000 16MB

כרטיס קול

Creative SB PCI128

כרטיס רשת

ADMtek AN983 10/100 PCI Adapter

מסך

LG Flatron ez T710SH 17" CRT

מדפסת

HP DeskJet 710C

כונן קשיח

WDC WD400JB-00ENA0 40GB

כונן תקליטורים משולב צורב

LG-- HL-DT-ST RW/DVD GCC-4521B

פורסם

יש לך מעט מדי זכרון עם מערכת הפעלה לא קלה ודיסק קשיח לא מהיר במיוחד.

הקומבינציה הזו בעייתית מאוד, וספק אם בעיית הביצועים נובעת מקבלים תקולים על לוח האם.

המינימום שבמינימום הוא מעבר ל- 512MB, וידוא שמנהל ההתקנים של הדיסק הקשיח לא עובד ב "Mode 0" או הגדרה ירודה אחרת ושינוי ההגדרות ב- Windows לביצועים על חשבון תצוגה.

פורסם

ארנון היה עדין.. תגיד תודה שהוא עובד בכלל , תשתדרג למשהו מתקדם, לשם ההשוואה אתה מנס לגרור קראוון גדול עם סובארן 600 וכן זה לא סוחב, מה לעשות, המחשב שלך לא מתאם למערכת ההפעלה הנוכחית ובכלל הוא בן 8 זה זקן בשנות מחשב:)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

העובדה שיש לך זכרונות מ3 יצרנים שונים גם לא תורמת במיוחד.

ניסית להתקין WINDOWS מחדש או שגם הוא מותקן מאז 2002 כשיצא XP ?

קבלים כאלה ניתן לקנות בחנויות אלקטרוניקה, תצטרך להסתכל מה הערך שלהם.

אני לא אגיד לך להחליף את המחשב, למרות שזה מתבקש והגיע הזמן ממזמן....

אני רק יכול לומר שלאחרונה קניתי פנטיום 4 משומש קומפלט בפחות מ 200 ש"ח סתם בשביל ניסוי מסויים....

אתה יכול לקנות היום ב700 שקל מחשב חדש DUAL CORE....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

STIO שלום רב!

הבעיות שלך כן קשורות לקבלים הנפוחם והנוזלים, ובטח ובטח כאשר אתה משתמש בלוח של חברת ה"על" PC PARTNER.

אם אתה מרוצה מהמחשב ורק רוצה להחליף את הקבלים אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואני אתן לך לוח אם שלם של פנטיום 2/3 אשר תוכל לקחת ממנו קבלים אשר יתאימו ללוח שלך, או לחילופין להתקין אותו במקום הלוח הנוכחי שלך!

אם אתה מעוניין בחלקים נוספים אשמח לסייע, יש לי סטוק גדול של חלקי חילוף ישנים למחשבים ישנים, מפנטיום 2 ועד 4, כולל מעבדים, זכרונות, כרטיסים שונים למיניהם ועוד! ואני גם חיפאי.

בברכה,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שים לב !

הקבלים המותקנים בלוח האם הם בעלי מידות חיצוניות ( קוטר X אורך) שקצת קשה להשיגם.

אני ממליץ לך להגיע עם הקבלים השרופים בכדי לא לטעות ברכישה.

כמו כן שים לב על גבי הקבל יש שני ערכים חשובים והם:

מתח עבודה מקסימלי ביחידות וולטים

קיבוליות ביחידות מיקרופארד

בזמן ההתקנה שים לב לכיוון ההתקנה (מודפס סימן מינוס על-גבי הקבל).

אני רכשתי קבלים ללוח האם אצל 'אלקטרוניקה שדרות הר-ציון' בת"א ליד בלצר.

איזה כייף לי :)

פורסם
ניסיתי לברר בכמה מקומות וצחקו עליי או שלא האמינו שיש לי מחשב כזה (אני לא מבין מה הבעיה?)

הבעיה היא שבמחירים כיום, אין סיבה להשאר עם מחשב כזה.

כמו שאייל ציין, בכמה מאות שקלים בודדים אתה משיג אחלה מחשב יד שנייה,

ובפחות מ-1000 שקל אתה מקבל מחשב דואל קור (בסיסי ככל שיהיה) שאי אפשר להשוות בשום פרמטר למחשב שלך.

פורסם
הבעיה היא שבמחירים כיום, אין סיבה להשאר עם מחשב כזה.

כמו שאייל ציין, בכמה מאות שקלים בודדים אתה משיג אחלה מחשב יד שנייה,

ובפחות מ-1000 שקל אתה מקבל מחשב דואל קור (בסיסי ככל שיהיה) שאי אפשר להשוות בשום פרמטר למחשב שלך.

לא חייב יד שניה.

הוא מסתדר עם מחשב כזה חלש, כנראה שהדרישות שלו לא גבוהות, זה אומר המחשב הכי בסיסי שאפשר.

אפשר לעשות מעבד AMD 4200X2 שיעלה כ1000-1500 ש"ח ללא בעיה, ובכל פרמטר הביצועים יעלו עשרות מונים (חוץ מכרטיס הקול, שאני לא בטוח שלמרות שהוא ישן הוא פחות טוב מכרטיס מובנה.)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

כשכתבתי פחות מ-1000 שקל כבר התכוונתי כמובן למחשב חדש.

במחיר כזה ניתן גם להשיג מחשב עם מעבד אינטל מסדרה E5.

בכל מקרה, האופציה ליד שניה היא אם הוא לחוץ בכסף ולא מעוניין בביצועים מיוחדים.

כל מחשב פנטיום 4 יספיק ויהווה קפיצת מדרגה ענקית מהמחשב המדובר.

פורסם

במחירי המחשבים של היום, חבל בכלל להתעסק עם זה, רק הזמן והדלק שתשקיע בחיפוש קבלים יעלו כמו חצי מחשב חדש.

אתה יכול להישאר עם המסך הישן ולקנות מחשב 2 ליבות בסיסי החל מ700 ש"ח.

אני קניתי מחשב חדש לפני חודש ככה שאני דיי מעודכן, אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

למה אתה רושם דברים שאתה לא בקיא בהם ?

4 קבלים עולים 10 שקלים (וזה נחשב מחיר יקר) ורשמתי במדוייק היכן ניתן לרכוש אותם+30 דקות החלפה+סגירת המארז.

לא מומלץ לפרק קבלים מלוח אחר מכיוון שאתה לא יודע מה מצבם (איבחון חיצוני לא מספיק יש צורך לבדוק אותפ בעזרת מכשיר הנקרא ESR TESTER).

הבחור ביקש מידע לגבי החלפת הקבלים ולא להכנס להוצאה של 1000 שקל. לנסוע ולחפש מחשב חדש זה לא בזבוז דלק ? העברת המידע מהדיסק היישן+התקנה של כול התוכנות+התגברות על תקלות זה לא זמן ?

יש אנשים כמוני שאוהבים לתקן כול דבר מתוך סקרנות או תחביב גם אם זה עולה בזמן ייקר.

פורסם

קודם כל בנוגע למחשב חדש: כרגע אין לי זמן להתעסק עם רכישת מחשב חדש, כסף זו לא הבעיה.

בחודש הבא יש לי 3 מבחנים, כל יום אני לומד וחוזר הביתה בסביבות 22:00-23:00, בבוקר יש לי שיעורים פרטיים..

קודם צריך לנסוע לחנות ולהזמין, אחרי שבוע לנסוע שוב ולהביא אותו, אח"כ לחבר אותו ולהתקין את הוינדוס ואופיס שזה סיפור של שעות כולל כל התוכנות הנלוות. להחליף קבלים או את כל הלוח זאת עבודה של חצי שעה בלבד.

הפנטיום 3 הנוכחי צריך לשמש אותי עוד חודשיים, ואז אסע לקנות מחשב חדש.

אחרי שאקנה את המחשב החדש אני מעביר את המחשב הזה חדר ליד- לאמי, שתשתמש בו בעיקר כדי לשחק סולייטר ואולי כדי לבדוק הורוסקופ באינטרנט:-) , אז חשוב שהמחשב הזה יעבוד כמו שצריך ולא יתקע, אני מתכנן להחזיק אותו עוד שנים רבות.

מה שכן, אני מתכנן לפרמט אותו אח"כ ולהתקין עליו Windows 2000 במקום ה- XP שיש כרגע, כדי שיזוז קצת יותר מהר. אני אישית משתמש במחשב רק לאינטרנט, שימוש בתוכנות אופיס (וורד, אקסל ופאור פויינט), וגם בפוטושופ (התקנתי גרסה חלשה יחסית).

מרק- תודה רבה על שם החנות, אבל זה רחוק לי מאוד, אני גר בצפון. אם לא תהיה ברירה אשלח לשם מישהו עם הלוח שיקנה לי.

ארז- תודה רבה על ההצעה, אני מעוניין רק בלוח, במידה ויש לך לוח אם תקין קומפלט עם חיבורים מתאימים, אני מעדיף פשוט להחליף בין הלוחות. זה יותר פשוט, ואפילו מוכן לשלם לך מחיר סימלי עליו. שלחתי לך הודעה פרטית :-).

ואגב, המחשב לא בן 8 כמו שציינו פה, בעוד שבועיים הוא "חוגג" יום הולדת 9...

פורסם
מרק- תודה רבה על שם החנות, אבל זה רחוק לי מאוד, אני גר בצפון. אם לא תהיה ברירה אשלח לשם מישהו עם הלוח שיקנה לי.

.

תפרק את הקבלים מלוח האם (משימה קצת קשה למי שאין בידיו ניסיון), לאחר שפירקת את הקבלים ולוח האם נשאר תקין וללא נזקים צלם את הקבלים בכדי שאוכל לראות את ההערכים המודפסים על הקבלים.

אני יכול לרכוש עבורך את הקבלים (אני נמצא פעם בשבוע לפחות בשדרות הר-ציון) ולשלוח לך בדואר.

לחילופין אולי תוכל להשיג את הקבלים מחברת אריהב שמקום מושבה בנתניה (החיפוש באתר שלהם לא יעיל).

http://www.arihav.com/indexheb.asp

או.פי. אלקטרוניקה

רח' הרצל 91 חיפה

טלמיר אלקטרוניקה - חיפה

העצמאות 63, חיפה

פורסם

גיא, שלחתי לך הודעה פרטית.

זה הלוח המדובר: AOPEN AX6BC EZ

ישנם תומכים למעבד, מה שלא מופיע בתמונה המצורפת.

ובלי שום קשר אם תחליף לוח תצטרך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות מחדש.

ארז.

ax6bcez-b.jpg

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...