Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפעלת תכנית בג'אווה מהCMD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי תכנית בג'אווה שאמורה לקלוט נתונים שאני כותב ולהשתמש בהם, השאלה היא איך אני כותב את זה בג'אווה את זה שזתכנית תקבל את הקלטים ואיך אני מזין אותם דרך הCMD, או איך אני בכלל מריץ את התכנית מהCMD?

תודה לכל העוזרים

פורסם

לכל תוכנית בג'אווה שאתה מתכוון להריץ (לא לגמרי מדויק אבל נניח לזה) יש מתודה

public void static main (string[] args) שכשמה מקבלת מערך של מחרוזות שנקרא args - ונחש מה ? אלו בדיוק הפרמטרים שתתן לה כשתריץ אותה משורת הפקודה.

כל תוכנית ג'אווה רצה על ידי

java myclass param1 param2

כאשר java זה איפה שיש לך java.exe

myclass הוא הקובץ .class המקומפל שאתה רוצה להריץ

param1, 2 בדוגמה שלי הם פרמטרים שיועברו למתודה main

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בCMD האם אני אמור להגיע לאיפה שהworkspace שלי ומשם להפעיל את התוכנית?

עוד שאלה, האם פרמטרים שאני צריך להכניס בתור קלטים לתוכנית, אני אוכל להכניס אותם דרך הCMD בדיוק כמו שאני מכניס אותם דרך האקליפס?

פורסם

עד היום הרצת באקליפס ? סה"כ הוא עוטף עבורך את ה CMD ( ה shell) הרגיל.

אתה צריך להגיע לאיפה שקובץ ה class שלך. היכן שנמצאת תיקיית ה build שאליה הולכים הקבצים המקומפלים עם סיומת נקודה class. שם תכתוב java ושם הקלאס. אחרי שם הקלאס אתה נותן פרמטרים ל main מופרדים ברווחים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...