Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

היום גנבו מתוך הרכב שלי - פורד פוקוס 2008 - האייפוד ועוד דברים קטנים (פנס וכו'). כל הדברים היו תוך התא כפפות לא נראים לעין. הרכב היה נעול והם פתחו הדלת אך לא שברו שום דבר.

יש לי קודן ואימובילייזר אבל כמובן זה לא עושה שום דבר לגבי תכולת הרכב.

האם אזעקה ימנע גניבות כאלו?

פורסם

אזעקה אולי תמנע גניבות ארוכות- אם אין רעש, אין מה שמפריע להמשיך, יש רעש אז צריך להזדרז.

לך זה לא היה משפיע, לאחד שגנבו לו גם אייפוד+ מגבר+ HU+ סאב+ מגש עם 9*6 אולי כן, אולי.

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

במקרה שלך זה לא יעזור , כי זמן הגניבה היה מאד קצר וזריז. בשביל הגנב לפתוח את הדלת ולגשת לתא הכפפות זה תהליך של בדיוק גג כמה שניות בודדות.

אך בניגוד למקרה של הבחור מעליי כשיש לו ברכב הרבה דברים גניבים אשר מצריכים פירוק כמו סאב, מגבר, ועוד דברים יקרי ערך לגנב יקח זמן ואזעקה במקרה הזה תמנע ממנו את הגניבה ותקצר לו את הזמן ה"ארוך" יחסית שיש לו.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

הפתרון היחידי שאני חושב שבאמת יעזור זה אזעקת ביפר שתתריע לך על פתיחת דלק או כל נגיעה ברכב ואפשר לכוון רגישות.

תקבל צפצוף בזמן אמת ותוכל להמנע מגניבות כאלו.

וטיפ: לא להשאיר חפצים יקרים באוטו במיוחד לא דברים שנגלים לעין.

S2000

• תוכן חדש...