Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חשבתי אולי אתם תוכלו להפנות אותי למספר חנויות אודיו לרכב אמינות ומחירים סבירים באיזור השרון.

תודה.

פורסם

249357961 שלח לי הודעה באייסיקיו. תרשום לי איזה ציוד אתה צריך אני יסדר לך את המחירים הכי זולים בארץ.

פורסם
אכן נשמע כמו מוכר אמין עם אחריות ארוכת שנים "שלח לי הודעה בICQ" :shock:

חחח ***חחח היא לא מילה תקנית בשפה העברית ובטח שלא מוסיפה לנראותו של הפורום. קרא את כללי הפורום*** שמתי לב

פורסם

רדיו מילאנו ליד קניון איילון...

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

חחחחחח ***חחח היא לא מילה תקנית בשפה העברית ובטח שלא מוסיפה לנראותו של הפורום. קרא את כללי הפורום*** עתיד אהבתי את התגובה :-P

אני לא מוכר אני מכיר הרבה בעלי חנויות באיזור וחשבתי שאני יוכל לעזור לו.

לא שלח אז שיהיה לו בהצלחה :-D

פורסם

רדיו מילאנו מוסיפים מס אשכנזים לכל המוצרים שלהם :)

גש לרמי קראדי כנראה זאת האופציה המועדפת, השאלה גם איזה ציוד אתה צריך,

כי חולון לא רחוקה שנות אור ואז יש לך ציוד סופר איכותי במחיר סופר משתלם אצל אלי

ובקיצור מדינת ישראל מטר על מטר אתה לא צריך חנות בשרון, תלך לפי הציוד לא לפי החנות

פורסם

תמיד אתה יכול ללכת לתומר מתומקאר

http://www.tomcar.co.il

מכיר עוד מספר חברים מהפורום שקנו אצלו חוץ ממני והיו מרוצים, מוכר טוב ישר ואמין.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

+1 ל-רמי קראדי - הוד השרון (טומקאר)

מתקין עם הרבה שנות נסיון, מקצועי ואמין.

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...