Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הגעת החורף..התחילו כמובן גם המחלות ולאחרונה הילדה מתנגדת נחרצות למדידת חום.

החלטנו לרכוש מד חום לאוזן שבו זמן המדידה נמוך מאוד ,למרות השמועות על אי דיוק במדידה בסוג המכשירים הנ"ל.

שאלתי היא למי שמבין, קודם כל ניסיון עם סוג מדי החום הללו.. מישהו יכול להמליץ ..או לא?? ודבר שני ראיתי שהם מתחלקים לשני סוגים,מד חום דיגיטלי ומד חום שמודד דרך אינפרא?? מישהו מכיר יתרונות וחסרונות של שני הסוגים??

דבר שני הוא שאני מעוניין לרכוש תאורת חירום ניידת לבית למקרה של הפסקות חשמל.

מה עדיף?? תאורה על בסיס לדים או על בסיס פלורסנטים?? ההיגיון שלי אומר לדים אבל ניתן למומחי הפורום להגיב.

תודה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש מדי חום דיגיטליים מהירים ואז מודדים מתחת לבית השחי.

עם הגדולה בהתחלה מדדנו בפי הטבעת אבל אם הקטנה רק בבית השחי וזה מאוד נוח (משחילים את מד החום למקום ומחבקים אותה על הידיים כך שהיד תפוסה ומד החום לא זז. בשבילם זה פינוק על הידיים ובשבילך מדידת חום).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אבל מדידה בפי הטבעת היא יותר אמינה ומדוייקת,ויש לי מד חום של 10 שניות,עם דורה:-).

השאלה היא לגבי אלו של האוזניים למי שיש ניסיון איתם.

פורסם

הם הרבה פחות מדוייקים מכל מד חום אחר.

מה אכפת לך אם החום הוא 38.9 או 39.1? כל מטרת מדידת החום היא לקבל אינדיקציה. אתה גם תגלה מהר מאוד שילדים קטנים מסוגלים להתחמם מ 37.5 ל 41 מעלות תוך 10 דקות.

פורסם

זה הכל תלוי לכמה כיוונת את התנור ולכמה זמן הכנסת אותם לשם :twisted:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

היתרון שלו הוא רק נוחות. אתה יכול למדוד לילד חום גם כשהוא ישן בלי להעיר אותו.

פורסם

גם אנחנו משתמשים בדיגיטלי ומודדים בבית השחי,וכן המהירות שבה עולה להם החום מדהימה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

במקרה כזה אני פשוט מוציא אותם לישון עם הכלב בחוץ. גם מוריד את החום, גם מחשל אותם, וגם הכלב שמח מהחברה הבלתי צפוייה.

פורסם

לי יש נסיון רק עם הסוג שמודד באוזן, אישית נראה לי שהאינפרה הוא יותר טוב כיוון שבזה שבודק באוזן יש להחליף את

הרכיב המתכלה שעל קצה המדידה. (אינפרה לא היה בזמני).

אם בכל זאת אתה קונה אותו הוא לא מדויק אבל למי אכפת, מה שיעניין אותך בסופו של דבר זה דיוק של חצי מעלה, מה שכן עליך לבצע מדידה בכל אוזן ולעשות ממוצע כיוון שלעיתים הילד ישן על האוזן שמדדת ולכן תקבל לעיתים הפרשים של חצי מעלה בין אוזן לאוזן.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
במקרה כזה אני פשוט מוציא אותם לישון עם הכלב בחוץ. גם מוריד את החום, גם מחשל אותם, וגם הכלב שמח מהחברה הבלתי צפוייה.

שמר - זו תובנה של כדור אחד או שאתה מערבב .

או כמו שאמרו "הגשש החיוור" - הכור בכרכור .

אצלנו בבית אין את הבעיה הזו - למה אצלנו בבית , אני שוטף את הריצפה ( אני יושן בחוץ ) :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...