Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אונו 70SL, שנת 88, ישן אומנם אבל במצב לא רע בכלל.

היום (בדרך למוסך לטיפול :cry:) הופיעו רשרושים בעת לחיצה על הגז שדי מהר התגברו.

חשדתי באטם סעפת פליטה או בסדק בסעפת עצמה, כך גם חשב בעל המוסך כשמסרתי את האוטו.

אח"כ התקשר ועדכן שהפריצה היא מאטם הראש עצמו, רק שבמקום לפרוץ לכיוון מעברי המים הפריצה היא החוצה.

המשמעות לדבריו - פתיחת ראש שתלווה בוודאות בשיפוץ ראש וכמו תמיד בעוד בלת"מים.

הערכת המחיר שלו היא 2500 ש"ח לשיפוץ הראש, עוד 1500 לדברים נוספים (טיפול, גומיות ציריות, דוד עמעם).

4000 ש"ח ישביתו את האוטו. מעולם לא עשיתי את זה וכואב לי הלב עליו.

המוסך המדובר הוא מוסך שמשון ביהוד, פעם ראשונה שלי אצלם אבל עשו עלי רושם טוב והם מומלצים כאן ובמועדון פיאט, כך שאני לוקח את האבחנות והמחירים שכאן כעובדות אמינות.

למישהו יש רעיון יצירתי?

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

שלום רב !

מוסך שמשון ביהוד, הוא אכן מוסך בעל שם של מקצועיות, שהולכת לפניו.

ולכן אני מרשה לעצמי לא לפקפק לרגע, על אבחנתו וקביעתו.

עכשו השאלה מה עושים?

מכיוון שבקשת עצות, ולא קביעה מה לעשות, והגדרת את גובה התקציב, שבו היית מוכן להשקיע, אין בידי, אלא

להשתתף בצערך, ולקבוע שעלייך להשבית את הרכב, משום, שבמקרה כזה, ההמלצה תיהיה רק על החלפת מנוע

מפירוק מקומי, במחיר שלא יעלה על 1500- עד- 2000 שקל כולל הכל(טיימיניג, שמנים ומסננים), לא כולל פרוק והרכבה.

, כולל אחריות לשלושה חודשים.

ו/או סע עד שהרכב יעצור, או מכור אותו לפרוק.

במועדון פיאט, יתכן ותמצא ביקוש לרכב לפירוק בלבד, במחיר סמלי כמובן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם אתה עומד להשבית את האוטו - נסה להשיג היינס לפיאט אונו, ופתח ראש מנוע לבד.

כאשר הראש יהיה פתוח, תוכל להחליט מה הלאה (שיפוץ + אטמים = בערך 1000 עד 1500 ש"ח).

גם אם תחליט לא להשקיע ולהשבית את האוטו, לפחות תלמד פירוק ראש מנוע, ועדיין תוכל למכור לחלקים.

פורסם

אני השבתתי, לפני כמה חודשים, פיאט אונו 45 (מנוע 1000 סמ"ק) 1987 של בני, שגם בו צריך היה לשפץ ראש מנוע ומכיון שהמכונית כבר הייתה עם 215000 ק"מ (עם סיכון שהמנוע עצמו כבר שחוק) ורישוי שנתי היינו עושים פעמיים בשנה החלטנו כך.

את יחידת המזגן הפנימית, שמתחת לקונסולה, מתוצרת "רסקור", מכרתי למישהוא שהתקינה בג'יפ סופה כיחידת מיזוג אחורית ואת יתר הרכב מכרתי לפרוק ב 800 ש"ח.

אם תרצה למכור את יחידת המזגן הפנימית אוכל, אולי, לסייע לך בכך ולמי שסקרן כאן סיפור, עם סוף עצוב, של התקנת יחידת המזגן שמכרתי בג'יפ סופה: http://www.jeepolog.com/581.html

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

שמר - רעיון בהחלט מעניין, יש לי מקום בבית לעבוד על הרכב וכלים לא חסרים, הדילמה היא האם הרכב ישרוד את הנסיעה מהמוסך (יהוד) הביתה (מושב ליד גדרה). ננסה לקבל חוו"ד המוסך לעניין.

רפי - באונו שלי אין יחידת מזגן נפרדת אלא כזו המפזרת את האויר הקר דרך פתחי האוורור הרגילים.

- יש המלצות בנוגע לסוחר רכבים לפירוק?

בכל מקרה - תודה על העצות.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

שתי דילמות נפתרו:

1. האונו האמיצה נסעה כמו גדולה עד הבית למרות התקלה ולמרות מז"א הסוער, מה שכן היא הזכירה לי נשכחות מימי על DR-600 בפמפום האיטי שבו נשמע רק קולו של צילינדר אחד (הפורץ) מבין הארבעה :wink:.

2. הרכב לא ימכר לפירוק, אני מתלבט האם למוכרו למי שמתכוון לתקנו או להעמידו בחצר וכהצעתו של שמר ללמוד עליו.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אם אתה זקוק למדריך של היינס - אתה מוזמן לשאול אותו ממני.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...