Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנת 2008 בתמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום סתם להסתכל על התמונות, שימו לב גם מה כתוב למטה. עד עכשיו שתי התמונות שיש שם שקשורות אלינו בעלות מגמה ברורה שלא ממש משאירה אותי נינוחה.

"חיילים ישראלים יורים גז מדמיע על פעילי שלום פלסטינים וישראלים בעת הפגנה נגד בניית גדר הביטלון של ישראל"

"צלם פלסטיני נפצע על ידי טיל ישראלי"

יש שם מגמתיות די ברורה - נקווה שבחלקים הבאים זה יתוקן ולו במעט.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

נו מה נהיה רק אצלי הלינק לא עובד?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

2 תמונות שמראות את ה"סבל" של הפלסטינאים..

טוב שלא הראו גופות של מחבלים וקראו להם "לוחמי חופש"

הם יודעים להיות כ"כ מסכנים שזה מדהים , אלופי העולם בשקרים ובכיינות.

לא שהפעילי שלום האנרכיסטים האלה יותר טובים.

אם אני לא טועה,לגבי הצלם והג'יפ.

הייתה על זה כתבה לפני מספר חודשים באחד מערוצי החדשות 22/10 ,

מסתבר שהגיפ נכנס לשטח צבאי סגור והסתתר בין שני תלים , הצלם כיוון מצלמה על טנק ואז הטנק ירה עליהם לשם הגנה עצמית.

ואם זה היה פעילי חמאס עם RPG ...

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
"חיילים ישראלים יורים גז מדמיע על פעילי שלום פלסטינים וישראלים בעת הפגנה נגד בניית גדר הביטלון של ישראל"

.

מעניין מה פרויד היה אומר על זה :wink:

דרך אגב, הצלם נהרג ולא נפצע.

מיישר, עדיף שלא תצדיק את הריגה של עיתונאים חפים מפשע כי יותר מכל היא משקפת את אובדן הערכים ולא איזה ערך עליון נשגב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הם היו בשטח שאסור היה להם להיות בו ...

ככה שהם לקחו את הסיכון על עצמם ומודעים להשלכות.

100 עיתונאים כאלה (או אולי הם חמאסניקים במסווה) לא שווים שערה של חייל ישראלי.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מישר, כדאי לך מאוד להיזהר עם קביעות כאלה (היו בשטח שאסור להם להיות בו והיו מודעים להשלכות) כי לפי החוק הבין לאומי לאזרחים ישראלים אסור להיות בגדה ולמעשה בקביעה שלך אתה מצדיק כל רצח של מתנחל או מבקר בשטחים ע"י פלסטינאים.

אני לא יודע בן כמה אתה ואיפה היית בשירותך הצבאי אבל גם במלחמה יש כללים ברורים והכלל הוא שעיתונאים הם לא מטרה.

אם תשים לב לתמונות הפגיעה היא במרכז הג'יפ מהצד. זה לא מסתדר עם התיאוריה שלך לגבי המיקום והנסיבות.

בקשר למפגינים, למרות שאני לא מסכים עם ההפגנות הנ"ל הן בהחלט לגיטימיות ולמרות שאני חושב שזכותנו המלאה לבנות את הגדר לפי צרכינו הן בהחלט של פעילי שלום ולא של פעילי טרור. זה שמישהו לא מסכים איתך לא הופך אותך אוטומטית לצודק ואותו אוטומטית לטרוריסט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

OK , אז יכול להיות שמדובר על מקרה אחר.

בכל מקרה , אצלהם בניגוד אלינו אין חוקים.

רכב של מחבלים במסווה של ניידת שידור , אמבולנס שמבריח נשק\חגורות נפץ וכו'

אי אפשר לדעת כלום ולכן צריך לנקוט במשנה זהירות.

עיתונאים לא מטרה במלחמה בשום מצב.

אבל אי אפשר לדעת מה הם היו,

אל תשכח שהפלסטינאים אוהבים לסלף ולשקר.

כמוכן, אפשר להגביל לשלוט בעיתונאים יפה מאוד כמו שארה"ב עשתה באפגניסטן ועירק.

לגבי ההפגנות הנ"ל,

רובן הגדול מותססות ע"י פעילי שמאל אנרכיסטים ישראלים , שבין היתר מנסים לפגוע ופוגעים בחיילים ושוטרי מג"ב.

עוד הוכחה לזה שהשמאל הורס את המדינה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

מישר, כשתגדל תבין שמה שהורס זו קיצוניות ללא הבדל בין ימין ושמאל.

אצלהם אין חוקים כמו מחבל במסווה של עיתונאי בניגוד לצבא שלנו ששם חייל זה חייל והוא אף פעם לא מתחפש למקומי או למשהו אחר. בכלל יחידות המסתערבים הם המצאה שלהם ומדובר בכלל באנשים שלהם.

בכל מאבק לאומי יש סילופים וכל עם (כולל אנחנו) משכתב את ההיסטוריה של מלחמת העצמאות שלו שתתאים לו. גם לנו נוח להציג את על שטחי ישראל כשטחים שהיו ריקים ואת רמת הגולן להציג כשטח שכל מה שהיה בו זה כמה כפרים דרוזיים.

צריך להבין שכשאתה יוצא למאבק כלשהו ובכלל בכל דבר בחיים אתה צריך להשתדל כמה שיותר להידבק לאמות המוסר שלך ולא של הצד השני גם אם זה עולה לך.

פורסם

מישר,

אין לי בעיה עם דעות שמנוגדות לדעה שלי.

יש לי בעיה עם דעות שגויות שמבוססות על "אין עובדות".

1.למלחמות יש חוקים ועל עיתונאים לא יורים. הזכרת כבר את האמריקאים? לאמריקאים בעירק ובאפגניסטן היו עיתונאים שהיו חלק מהיחידות הלוחמות בקו החזית הראשון.

2. ההפגנות האלימות שמתרחשות בעיבלין הן הפגנות אשר לא יוצאות נגד גדר ההפרדה (לא שמישהוא שם אוהב אותה) אלא נגד תוואי גדר ההפרדה!

את התוואי קבע משרד הבטחון אבל יש שם תוואי הזוי לגמרי כנראה לשם לגניבת קרקע והפיכתה לקרקע לבניה, הוגש בג"ץ ובג"ץ קבע שחייבים לשנות את תוואי הגדר כי התוואי שם לא הגיוני ולא תואם את צרכי הבטחון של ישראל.אניט אגיד את זה בצורה יותר ברורה, בג"ץ לא ביקש מהמדינה לנמק למה זה התוואי אלא הורה לה לשנות את התוואי!

אבל משרד הבטחון בשלו, בג"ץ בכלל לא מעניין אותו, וכמו שאני מכיר את מדינת ישראל האהובה, יש איזה קבלן שמפעיל לחצים על שר הבטחון והבטיח לו מלא כסף ועוד דירה באקירוב תמורת הקרקע הזאת.

בלי שום קשר להצדקת ההפגנות או לא, הגדוד של צה"ל שישב שם הוא גדוד שפרק כל עול, שכח מהחוקים ויורה באזרחים ישראלים יהודים ללא כל הצדקה או התגרות! הגדוד הזה פורק,פוזר והוחלף בגדוד של מג"ב.

רוצה דוגמא על מה אני מדבר? בבקשה:

כדור גומי מטווח 10 מטר בלי שום התגרות , הולך ישר, מרים את הנשק, משחרר נקירה ומביא לבן אדם כדור בחזה באותה שלווה כאילו הוא אומר בוקר טוב לאמא שלו.:shock:

http://www.btselem.org/hebrew/video/20080513_Shooting_at_Demonstrators_in_Bilin.asp

פורסם

באגירה, לגבי הריגת העיתונאים, אני מסכים איתך בעיקרון, אבל כבר קרה שאנשי חמאס השתמשו בג'יפים שמסומנים ככלי רכב של עיתונאים (מדבקות TV) על מנת לבצע פיגועים.

אני שואל את עצמי למה העולם לא בא אליהם בטענות, הרי ברגע שהם עושים את זה, הרבה יותר קשה לתת חסינות מוחלטת לרכב עיתונאי, שהרי הוא יכול להיות באותה מידה רכב של מחבלים.

"ai motoare capul doare"

פורסם
הרבה יותר קשה לתת חסינות מוחלטת לרכב עיתונאי, שהרי הוא יכול להיות באותה מידה רכב של מחבלים.

מחבלים גם מתחזים למתנחלים אז למה אנחנו לא יורים בכל רכב יהודי שעוקף מחסום או לא מציית להואות החיילים?

פורסם

תעשה חיפוש באינטרנט ותלמד על הארוע שהיה שם.

בעיקרון אני מסכים איתך לחלוטין אבל במקרה שרכב עם TV עליו מתקרב לחילי צהל ולא עוצר או מאיים עליהם בצורה מסוימת.

כאן מדובר בירי של טנק לעבר רכב שהיה בעמידה במרחק כמה מאות מטרים מהטנק והיה באזור שלא היו בו קרבות מאז הבוקר(ככה שהתירוץ של "באמצע לחימה כולם יכולים להפגע לא עובד כאן) ואם זה לא מספיק, עוד ירו עליו פלאשט, מה שלא הותיר שום סיכוי לעיתונאים ולכל מי שהיה בטווח של 90 מטר (ולכן יש שם גם 3 עוברי אורח שלא קשורים לכתבים שנהרגו.

תכלס, ברור שמדובר בטעות בזיהוי (או בלחץ היסטרי של החיילים כי זאת הייתה זירה שבה בבוקר נהרגו 3 חיילי צה"ל)ולא באיזה ארוע מרושע של חילים מטורפים, רק חבל שמטעות בזיהוי מתו 4 אנשים.

יאללה, ירדתי מהנושא, עוד בסוף יצא לי פה שם של שמאלן :roflmao::roflmao::roflmao:

• תוכן חדש...