Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים אני מתקין את המערכת , הרכיבים Sundown Audio SAX-100.4 , מונובלוק Sundown Audio SAE-1000D , בנתיים מורל פולס מקדימה , HU JVC לא משהו מיוחד , הסאב HAVOC 15 בקרוב.

ברכב מותקן הכל מלבד המונו .

אתמול בסיום החיבור של ה4 ערוצים , אני מדליק את המערכת לראשונה ונשמע רעש חזק מהרמקולים , הנמכתי גיין וזה הפסיק ,

עוד לא הספקתי לכוון כלום אני שומע 5 דקות את המערכת ושלושת הפיוזים במגבר נשרפים .

ממתין 3 שעות , אני מתקין 3 פיוזים חדשים זהיים , מדליק את המערכת , שומע 5 דקות , והפעם נשמע פיצוץ מאוד חזק . המגבר לא היה חם , לא היה ריח שרוף . בדקתי פיוזים כולם תקינים .

כל החיבורים היו בסדר , נהדקו טוב טוב , החיווט טוב מאוד , המינוס והפלוס נבדקו טוב .

לקחתי את המגבר הביתה ואני רואה ביציאה של המינוס סימן של מין פיצוץ כזה , קצת שחור.

למישהו היה מקרה דומה? יכול לכוון אותי לבעיה? איפה האחריות בכל הסיפור הזה ? מה אני יכול לעשות מלבד לשלוח אותו לתיקון?

עזרה דחוף

תודה לכולם

פורסם

קודם כל תבדוק תקינות של הפיוזים ברכב עצמו, מערכות חשמל, תראה שאין חיווים של כריות אוויר ומנורות אזהרה אחרות.

אח"כ תיגש עם המגבר אל היבואן - לאוד אנד קליר ותתייעץ איתו, תנסה מגבר חליפי ותראה אם הבעיה חוזרת - כל מגבר חליפי לא משנה איזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הפיוזים נבדקו בפדנטיות , עברנו 3 פעמים על החיווט , הכל מחובר כמו שצריך .

נסיעה לחולון זה כנראה הפתרון היחידי.

פורסם

בעבר קרה לי משהו דומה, חיברתי את אחד הרמקולים הקידמיים ולא שמתי לב שהחיבורים של הרמקול צמודים לפח, אז נוצר קצר ושרפתי את הפיוזים במגבר.

בברכה אסף.

פורסם
תודה אסף , הקרוסאוברים ממוקמים במקום עם שטיח , ולא נוגעים בכלום מלבד השטיח . תודה

לא הקרוסים, אני מתכוון לטרמינלים של הרמקולים, יכול להיות שאיזה טרמינל \ חוט נוגע בגוף הרכב.

תנתק את הרמקולים מהמגבר, תחליף פיוזים ותדליק את המגבר. זה מה שאני הייתי עושה דבר ראשון.

בברכה אסף.

פורסם
לא הקרוסים, אני מתכוון לטרמינלים של הרמקולים, יכול להיות שאיזה טרמינל \ חוט נוגע בגוף הרכב.

תנתק את הרמקולים מהמגבר, תחליף פיוזים ותדליק את המגבר. זה מה שאני הייתי עושה דבר ראשון.

בברכה אסף.

אחרי הפיצוץ , אני מעדיף לא לנסות ולגרום לעוד נזק שיכול לעלות לי הרבה.

כבר לאוד אנד קליר פנו אליי לבד ומנסים לפתור את הבעיה.

פורסם

אני הייתי נוסע ללאוד אנק קליר ומתיעץ איתם. בדרך כלל במקרים כאלו מדובר באיזה שהוא באג בהתקנה שגורם לכך. זאת הסיבה שאני מעדיף לא להתקין לבד .

פורסם

עוד פעם נפתח ת'רד "מה לעשות" עוד לפני שהלקוח עשה את המינימום האפשרי מבחינתו - לדבר עם החנות או היבואן.

זה לא עובד ככה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...