Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסוף דצמבר 2007 נתפסתי על 148 קמ"ש, לאחר הפחתה, בכביש החוף.

רשיוני נשלל במקום ל30 יום, קבלתי הזמנה למשפט, בחדרה בחודש יוני 2008.

שכרתי את עורך דין יאיר סטולר מחיפה, הוא עשה לי עסקת טיעון בשיפוט מהיר בבית המשפט בחיפה, שם הוסיפו לי 10 ימים לשלילה המנהלית+1100 ש"ח קנס+4 חודשים שלילה על תנאי.

אתמול בבוקר קבלתי דואר רשום, מסתבר שהמשפט בחדרה לא בוטל, התביעה המשטרתית ובית המשפט בחדרה, לא ידעו שכבר נשפטתי בחיפה וקיבלתי כבר עונש, בחדרה בחודש יוני, שפטו אותי בהעדרי וגזרו עליי 1000 ש"ח קנס נוסף+3 חודשים על תנאי.

ראיתי שמספרי התיקים שונים, אבל לפי בירורי שערכתי מדובר בוודאות על אותה עבירה!

העורך דין שלי מנסה להרגיע אותי שהעניין יטופל, שהטעות תתוקן וההרשעה הנוספת תמחק.

אני מאוד מודאג כי עד עכשיו, היו לי 16 נקודות ובשבוע שעבר סיימתי קורס נהיגה מונעת ועכשיו זה עלול להוסיף לי

10 נקודות שלא מגיעות לי ויש לי חודש לשלם את הקנס הנוסף בסך 1000 ש"ח.

יש פה עוד אנשים שעברו את זה?

פורסם

לפי הפרוטוקולים, היום+שעת העבירה+הסעיף זהים לחלוטין!

אני יודע שלפי החוק לא ניתן לשפוט פעמיים, השאלה איזה כאב ראש ובירוקרטיה אני אצטרך לעבור על מנת לתקן את המחדל.

בנתיים זה אומר שיש לי כרגע 26 נקודות במקום 16, ועלולים להזמין אותי לקורס נוסף של נהיגה מונעת, ועוד דוח אחד זאת עוד שלילה ל 3 חודשים!כמובן שקיבלתי דרישה לשלם לבית המשפט 1000 ש"ח תוך חודש, אחרת ינקטו נגדי בהליכים.

משטרת ישראל, נורא בא לי לספר לכם כמה שאני אוהב אותכם, זה פשוט עלול לעלות לי בתיק פלילי על העלבת עובדי ציבור!

השוטר שתפס אותי היה גיבור לאומי שתפס פושע מסוכן ביותר, הוא קפץ לי לאמצע הנתיב השמאלי וכמעט דרסתי אותו!

הפשע שלי שנתתי גז בכביש ריק ופתוח, ממש סכנת נפשות! זוכרים את השוטר שנדרס ככה בכביש החוף?הם מאותה תחנה!

היום התקשרתי לשם לברר אם זה אותו אחד, אמרתי להם שכל הכבוד שככה הם נלחמים בתאונות הדרכים ושאני באמת פושע מאוד מסוכן!נסעתי 150 בכביש החוף!אחרי 5 שנים של עבר נקי!ממש האלפרונים פראיירים ליידי!

פורסם

סתם מחשבה שעלתה בראשי....

יתכן שנתפסת על מהירות פעמיים באותו קטע כביש באותו יום (כלומר באותה נסיעה מהירה נתפסת פעם אחת ע"י ניידת ופעם שנייה ע"י מצלמה) ?

תבדוק את התיק טוב טוב ותראה שהמיקום זהה ב-2 התיקים וכן מהירות הנסיעה וכו'.

יכול להיות שעוד לפני שהשוטר עצר אותך כבר הספקת לקבל צילום פוטוגני ממצלמת מהירות בקרבת מקום ולכן המהירות\מיקום\פקוטוקולים זהים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אין מצב!שניהם לייזר!אותו סעיף!אותה מהירות!אותה שעה!אותו שוטר!אם היו מצלמים אותה באופפן אוטומטי הייתי יודע, היה לי וולנטין 1!הבעיה שלא היה לי חוץ מיזה כלום!לא היה לי קובץ מכמונות בGPS ולא היה בליינדר!:evil:

פורסם

אני במקומך הייתי תובע את העו"ד ולא בגלל ההרשעה הכפולה אלא שבלעדיו קיבלת עונש יותר קל מעיסקת הטיעון שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אין מצב!שניהם לייזר!אותו סעיף!אותה מהירות!אותה שעה!אותו שוטר!אם היו מצלמים אותה באופפן אוטומטי הייתי יודע, היה לי וולנטין 1!הבעיה שלא היה לי חוץ מיזה כלום!לא היה לי קובץ מכמונות בGPS ולא היה בליינדר!:evil:

אם כך, כמו שקודמי אמרו הסר דאגה מליבך ותן לעורך הדין לטפל בנושא הזה.

לדעתי כל זה קרה בשל בלבלו במערכת וחוסר תיאום בין הגופים הפועלים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אני במקומך הייתי תובע את העו"ד ולא בגלל ההרשעה הכפולה אלא שבלעדיו קיבלת עונש יותר קל מעיסקת הטיעון שלו.

+1:mm_yeah:

בחלק נכבד מהמקרים פשוט חבל על הכסף שזורקים על עורכי הדין

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
יש משהוא בדברייך, גם על זה כואב לי הלב, 3000 ש"ח שירדו לטמיון, שכר טירחה לעורך דין שקיבלתי עליו המלצות מחברים.יתכן שאם לא הייתי שוכר עורך דין ועוד הייתי מגיע לדיון ומבקש יפה סליחה מהשופט ולא נשפט בהעדרי, אז הייתי מקבל קנס נמוך מ1000 ש"ח ופחות מ3 חודשים שלילה על תנאי.מה30 ימי פסילה מנהלית כנראה שלא היה מנוס...
פורסם

בואנה "אחלה" עו"ד, לפני כשנתיים ביצעתי עבירה דומה (147 קמ"ש) באותו הכביש ויצאתי עם רבע מהנזק שלך בלי שום עו"ד.

השופט ביטל לי את השלילה המנהלתית והסתפק בקנס בס"כ 800 ש"ח ותנאי. מיותר לציין שהודתי באשמה ולא נסיתי שום עסקות טיעון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...