Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ארה"ב - תמונות

T-Roy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ושבת שלום!

לאחרונה (טוב, לא כל-כך לאחרונה :roll:, חודש ומשהו?) חזרתי מטיול בארה"ב וחשבתי לשתף את הפורום בתמונות.

קודם כל אני חייב לציין שארה"ב היא ארץ מדהימה, הן בנופים והאווירה והן בנושא המוטורי.

ראוי לציין, אינני צלם מיקצועי ולכן חלק מהתמונות לא יצאו משהו. דבר שני, לא אני ולא מקרובי מופיעים באף אחת מהתמונות, נא לכבד :|.

נתחיל עם התמונה שלפי דעתי יצאה הכי טוב מבין כולם:

IMG_1828.jpg

עוד כמה:

IMG_2006.jpg

IMG_1905.jpg

IMG_1902.jpg

ההוספת תמונות מסתבכת לי קצת אז אני הוסיף עוד תמונות בתגובה.

נ.ב: כמובן שלא נקפח את חובבי האספנות ונוסיף תמונות של רכבי אספנות.

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי בעיות עם ההוספת תמונות.

בקרוב אני אנסה שוב.

אתם מוזמנים להגיב בנתיים...?:|

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אחחח אמריקה אמריקה

מקווה שהמצב הכלכלי שם לא יהרוג את הנוף המוטורי בזמן הקרוב,אני רוצה עוד לחיות את החלום :-)

פורסם

הנה תמונות שאני צילמתי בניו יורק - בדיוק באמצע המשבר הכלכלי הגדול. רואים כמה האמריקאים סובלים מהמשבר... :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אם יש לך כסף ברגעי משבר, זה אחלה של זמן לנצל אותו.

הן להשקעות - מניות, שעכשיו אפשר לקנות במחירים מאוד נמוכים ועוד כמה שנים לקצור את הרווחים, קניית בית/דירה במחיר נמוך משמעותית מהמחיר הריאלי ועוד..

והן ל"ביזבוזים" - כמו קניית רכב,במיוחד ברכבים מפוארים בהם אפשרי לקבל עשרות אלפי דולרים הנחה, מוצרי צריכה בSALEים (במיוחד במותגים היוקרתיים) חופשות בחו"ל במחירים נמוכים מאוד וכו'..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
המוסטנג הכחולה יש כזאתי בירושלים בלבנה ממש מדהימה...

בפסגת זאב...

אממ... תגובה משכילה.8)

פורסם

אותה שאלה כמו המגיב מעליי (לגבי הרכב השחור).

בנוסף - בקשר למוסטנג, כבר התחיל להמאס עליי לראות את הרכב הזה ביום יום :lol: (יש אחת כזאת בשכונה שאני גר, והיום ראיתי אחת אדומה בחולון - עם נהגת :-D).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

נראה כמו מרצדס ML החדשה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני חושב שהם התכוונו לסט תמונות האחרון, הרכב השחור על המוביל.

אני גם מצטרף לשאלה

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

IMG_2079.jpg

IMG_2104.jpg

IMG_2109.jpg

IMG_2108.jpg

• תוכן חדש...