Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקישור הבא, מובאות מספר פרסומות זהירות בדרכים. חלקן קשות מאוד שאינן בוחלות במראות קשים על מנת לעורר את

הצופה.

http://www.motocar.co.il/article/10308.aspx

מה דעתכם על טכניקת ההפחדה בפרסומות.

לטעמי מדובר בשיטה זולה במיוחד, ניצול הדחף הנמוך הטבוע בנו להמשיך ולהביט בתמונות מזעזעות ככל שיהיו, מציצנות טבעית ובזויה שמקבילה לשיווק מוצר באמצעות פורנוגרפיה רדודה.

ומעבר לכך הנטייה הברורה לסווג מראות קשים כמשהו שלי לא יקרה, או כמו התייחסות בערבון מוגבל לסצינות אלימות מוגזמות כדוגמת אלו בסרט KILL BILL ואחרים.

ואתם?

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

יש בעיה אחת קשה - לרוב הנורמטיבי זה יעשה רע בעיניים בעת הצפיה, אבל לא ממש ישנה את הרגלי הנהיגה. אנחנו ממילא מנסים להיות זהירים, לא עוברים קו לבן וכו'. מבחינתנו, תאונות קורות (לא בכדי הן נקראות תאונות, קרי עניין שלא ניתן לחזות). זו גם הסיבה שלדעתי, מאסר בפועל ושלא על דרך עבודות שירות לא יעזור כאשר ה"עבריין" פשוט טעה בתום לב וללא כל כוונה/רצון.

מצד שני, יש את הערסים/ערבים. אלו פשוט רוצחים בדם קר. אותם הפרסומות ממש מבדרות, כי הם בטוחים שהנם מעל לחוק ולהם זה בטוח לא יקרה, כי הם אחלה גברים שבעולם. ה"מסיבה" בנצרת לפני כמה ימים באמצע מנהרה שבה תנועה עוברת, והנסיון לדרוס את השוטר שבא לפזר אותם, היא הדוגמא הטובה מכל.

אוי, כמה שהייתי רוצה לחיות בעולם שבו אני לא צריך להסביר לאמא ערביה שכריות האוויר לא יגנו על הבן שלה שנוסע לא חגור במושב לידה, והוא רק בן 4...

ולכל מי שיטען שאני גזען - אני עומד מאחורי כל מילה. לא סתם אחוז הערבים המעורבים בתאונותקשות עם נפגעים גבוה בהרבה משיעורם באוכלוסיה. זה לא עניין של תשתיות בלבד אלא בראש ובראשונה של חינוך וכבוד לזולת ולחוק, עניינים אשר כנראה לא מלמדים בבית הערבי ובבית הספר שלהם, במיוחד שהחוק הוא של היאהוד.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מבלי לצפות בפרסומות האמורות ובהתייחס לסוגייה באופן כללי, אני די נטרלי בנושא.

ישנם לא מעט אנשים אשר ברגע שהם נכווים / עוברים אירוע מסויים או איך שלא תרצו לקרוא לזה, הדבר משפיע על התנהגותם בעתיד ופרסומות שכאלו בהחלט יכולים לתרום לאנשים מהסוג הנ"ל (כמובן שפרסומת שכזו אף יכולה להיות טראומאטית, אך לענייננו נצא מנק' הנחה שהפרסומות האקטואליות יהיו על גבול הטעם הטוב).

מאידך, ישנם אנשים שפרסומות מהסוג הנ"ל גורמת להם להתעלם מהמסר, לאנטיגוניזם וסלידה בשל המעין שטיפת מוח וכיו"ב.

וכמובן שיש את מרבית הציבור שכלל לא מושפע, מעביר V בצפיה בתשדיר וממשיך לצפות בטלויזיה / מזפזפ לערוץ אחר.

אני סקפטי לגבי זה שהפרסומות הללו קשורות ל"ניצול הדחף הנמוך הטבוע בנו להמשיך ולהביט בתמונות מזעזעות ככל שיהיו, מציצנות טבעית ובזויה שמקבילה לשיווק מוצר באמצעות פורנוגרפיה רדודה". אומנם יכול ויהיו אנשים שיהנו (אם יותר לי לגדיר באופן קר שכזה) מהפרסומות הללו, אך אני בספק שזו כוונת המשורר כיוון שהדבר ירוקן את מטרת ומסר התשדיר מתוכנו.

• תוכן חדש...