Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשגריר אני יודע שבפוליסה שנתית פעם ראשונה היא חינם, הפעם השניה שאתה מזמין את הגרר אתה תחויב לשלם לפי שעות,מרחק וכו'.

יתכן שאצל כל חברה זה שונה. תתקשר ותברר פשוט מאד.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

מאיפה הבאת את השטויות האלו?

בשביל מה יש לך ביטוח אם חלק ממנו זה ביטוח גרירה?

אני השתמשתי 10 פעמים בגרירה שהיתה לי דיהו רייסר בזמנו לא הוספתי שקל.

שנה שעברה עם פג'ו 306 השתמשתי 4 פעמים בשנה גם עם שגריר, לא הוספתי שקל.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
מאיפה הבאת את השטויות האלו?

בשביל מה יש לך ביטוח אם חלק ממנו זה ביטוח גרירה?

אני השתמשתי 10 פעמים בגרירה שהיתה לי דיהו רייסר בזמנו לא הוספתי שקל.

שנה שעברה עם פג'ו 306 השתמשתי 4 פעמים בשנה גם עם שגריר, לא הוספתי שקל.

פעם חבר ניתקע עם פיאט פונטו ומשיחה שלי עם חברת הגרר שגריר זה מה שהם אמרו , כנראה תנאי הפוליסה היו שונים או סיבה שאינה ידועה לי.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

בביטוח שלי אמרו שאין הגבלה בכלל אבל יש תנאי אחד והוא שתתאפשר רק גרירה אחת ביום על אותה תקלה. זה אומר שאם נתקעתי בשעה שהמוסכים סגורים הגרירה תהיה לאן שאגיד אבל לא אוכל שעתיים אח"כ לבקש גרירה לאתר אחר אלא רק למחרת היום.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

לאבא שלי קרה שהוא נתקע עם הרכב והזמין גרר. לאחר תקופה די קצרה הוא נתקע שוב, אך בגלל תקלה שונה.

כשהזמין גרר, דרשו שהוא ישלם עבורו, ואמרו לו שכדי לקבל החזר עבור הגרירה הוא צריך להעביר להם קבלה מהמוסך כדי להוכיח שהוא אכן תיקן את התקלה הקודמת, ובנוסף את הקבלה עבור תיקון התקלה החדשה, כדי להוכיח שהתקלות אכן שונות.

כמו שכבר אמרו פה, הכי טוב להתקשר ולברר מה התנאים בדיוק.

פורסם

בביטוח שלנו (שגריר) יש רק את ההגבלה של "אותה תקלה" שמשמעותה היא שאנחנו לא יכולים לגרור את הרכב על אותה תקלה יותר מפעם אחת אם זה לא טופל במוסך.

לדוגמא אם הלך מנוע והמוסך סגור אנחנו קובעים לאן הרכב יגרר אבל אנחנו לא יכולים לגרור אותו שוב לפני שהבעיה נפטרת. אם הבעיה חוזרת אחרי חודש (סתם דוגמא) אז אנחנו לא צריכים לשלם כלום כי הרכב טופל במוסך.

פורסם

אייל,

סביר להניח שחברך אכל חצץ כיוון שלא היה מסוגל להוכיח באופן רשמי (קבלות) שאכן טיפל בבעית ההנעה הקודמת.

אם רכב יתקע תוך שבועיים על תקלה דומה, סביר שזה יעורר ספקות אצל חברת הגרירה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

פתרון פשוט - בשיחת הטלפון אל מוקד הגרירה, לאחר שלדוגמא היתה נזילת מים, אומרים שהתקלה היא במכלול אחר לחלוטין - דוג' קריעת טיימינג. כך הם לא עושים שום בעיות.

פורסם

זה משתנה מחברת ביטוח לחברת ביטוח,

למשל שירביט, גוררת עם חברת דרכים, גרירות ללא הגבלה, לאחר פעמיים חייבים להציג חשבונית תיקון במוסך מורשה.

ביטוח ישיר נותנת 2 גרירות בשנה, השאר בתשלום סימלי.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

לפי מה שאני יודע אני מבוטח בדרכים ומותר לי להזמין כמה גרירות שאני רוצה רק שזה לא יהיה באותו החודש על תקלה זהה...

ככה זה אצלי בדרכים אבל אני חושב שכל חברה זה אחרת!

אין כמו אלפא :)

• תוכן חדש...