Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מכירים את הסמל של פורד בגריל של המונדיאו? זה שמסתובב על ציר ואז אפשר להכניס לשם את המפתח כדי לשחרר את הנעילה של מכסה המנוע?

אז לפני כמה ימים המונדיאו שלי חנה בלילה מול מכולת שפתוחה כל הלילה, ובבוקר מצאתי שהסמל הזה מעוקם בזדון ושבור (לא תלוש, סתם שבור ותלוי על בלימה). מסתבר גם שבכניסה למכולת יש מצלמת אבטחה שעובדת כל הלילה. ביקשתי מהבעלים לראות את הוידיאו, ולא תאמינו: רואים שם את החוליגן הקטן בפעולה. הוא פשוט ניגש לאוטו ומעקם ברשעות את הסמל.

עכשיו אני מחפש אותו. ברור לי שהנער הזה מסתובב בשכונה ולא יהיה קשה למצוא אותו בקרוב.

מה אתם מציעים שאעשה איתו כשאתפוס אותו? לסגור את העניין מולו? לדבר עם הוריו? משטרה?

פורסם

לדבר עם הוריו ולהראות להם את ההקלטה שישאו בסכום הנזק שבנם ביצע בריכבך.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

מסכים.

לעשות לו משהו אחר חוץ מלהודיע להורים שלו לא נמצא בתחום השיפוט שלך.

אם הם לא מגיבים או מגיבים בצורה רעה, תבקש לפחות מהשוטרים שיזמינו אותם כדי "לגבות עדות", למרות שחוקית הם לא יתעניינו בזה. ברגע שהם יראו שהמשטרה מתערבת הם יקבלו שוק רציני.

פורסם

לדבר עם ההורים שלו, שישלמו את עלות הנזק.

מה יעזור ל"סגור" את העניין מולו ובסוף תבלה את שארית היום במעצר.

פורסם

המשטרה יגידו "חה חה חה" לצערי.

בקש עותק גש אם זה להורים בתקווה שיש להם וידיאו בבית או דיוידי, תגיד להם שסמל כזה יוקרתי עם עבודה עולה 500 שקל, אני בטוח שהם מיד יתנו לך ויקזזו לנער הזה את הנזק.

אם לא תאיים שאתה פונה לתביעות קטנות ואתה מוסיף לזה אובדן ימי עבודה ונסיעות, וטרחת עורך דין וזה יכול להגיע ל 2000 שקל. אני בטוח שהילד הזה ילמד יחד עם חבריו לא לגעת יותר באף רכב...

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

שלום, בדר"כ הורים לילד כזה יעמדו לצידו "אבל הוא רק ילד מה אתה רוצה ?" ואם תגיד שסמל עולה 500 ש"ח יגידו לך "זה רק סמל ואני לא מתכוון לשלם את זה, אם יש לך בעיה לך תתבע אותי" כי אנשים יודעים שמתביעה כזו לא יוצא שום דבר.

מה אני מציע ? להורים שלי תלשו את הסמל (פוקוס 2004, שזה גם סמל עם ציר מסתובב) לפני שבוע בבת ים.

ביום שישי קניתי סמל חדש אצל הפרסי ב50 ש"ח, פירוק של הגריל ו10 דקות הסמל החדש מורכב.

לא שווה בכלל את העצבים והזמן לחפש את ההורים של אותו ילד, לפחות לא לפי דעתי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לדעתי האישית, אם כבר יש לך את ההקלטה - לך להורים של אותו ילד.

ישלחו אותך לחפש את חבריך - אין בעיה.

תוסיף לעניין איבוד שעות עבודה, וכו' וכו', ותגיש תביעה לבימ"ש לתביעות קטנות.

ברוב המקרים, ברגע שאותם ההורים יקבלו את ההעתק של התביעה - יקבלו שוק ויחזירו לך את הכסף. (יבינו שאתה רציני, ואתה לא מוותר, וכנראה לא כדאי להתחיל להתעסק איתך).

(תמיד אפשר לבטל את התביעה)

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
שלום, בדר"כ הורים לילד כזה יעמדו לצידו "אבל הוא רק ילד מה אתה רוצה ?" ואם תגיד שסמל עולה 500 ש"ח יגידו לך "זה רק סמל ואני לא מתכוון לשלם את זה, אם יש לך בעיה לך תתבע אותי" כי אנשים יודעים שמתביעה כזו לא יוצא שום דבר.

על בסיס מה אתה מגיע להחלטות כל כך נחרצות? ואולי מדובר במשפחה טובה?

להזכיר לך את המקרה שלי, שקרה ממש לא מזמן?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מה אני מציע ? להורים שלי תלשו את הסמל (פוקוס 2004, שזה גם סמל עם ציר מסתובב) לפני שבוע בבת ים.

ביום שישי קניתי סמל חדש אצל הפרסי ב50 ש"ח, פירוק של הגריל ו10 דקות הסמל החדש מורכב.

לא שווה בכלל את העצבים והזמן לחפש את ההורים של אותו ילד, לפחות לא לפי דעתי.

וזה רק הפעם הראשונה, מעניין מה תעשה אחרי שזה יקרה עוד פעם ועוד פעם.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

היי, היות וזה פעם ראשונה ב3+ שנות בעלות של הרכב, אז בסדר

פעם הבאה יש לזה 2 אופציות:

1. להסביר לאמא שלא חונים יותר בבת ים (נאמר בהומור החבר הכי טוב שלי גר בבת ים והרכב שלי נמצא שם המון)

2. לא להחליף שוב סמל

3. לשייף את הסמל ככה שהגנב ידקר ויחתך (ניתן לעשיה לא יודע מה זה יתן לי)

אלעד, את המקרה שלך לא שכחתי אני רק יכול להגיד לך כל הכבוד שלא פוצצת לילד את הפרצוף.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור העניין הוא לא הכסף (דין פרוטה כדין מאה), העניין הוא שצריך להעמיד את הילד על מקומו ולעורר את ההורים.

50 שקלים אני מניח לא יהרגו את פותח השרשור, אבל התסכול שמישהו בא והרס לך בכוונה בלי שום סיבה, ועוד כשמדובר בבחור צעיר שסביר להניח שבעתיד לא יסתפק רק בסמל אלא ישבור חלונות ואולי ינסה לגנוב משהו מהרכב, זאת סיבה לא רעה בכלל כדי ללכת להורים של אותו בחור ולבקש את הכסף בחזרה.

עצם זה שהם יאלצו לשלם על נזקיו של הילד שלהם, זה יגרום להם להיות עירניים יותר למעשים שלו ואני מניח שגם החינוך יגיע בגלל זה (אם בגלל שהם יאלצו לשלם את הכסף או אם בגלל שהוא יחטוף תלונה במשטרה).

במזדה 6 שהיתה לאמא שלי גנבו את הכיסוי פלסטיק בטמבון בצד למטה איפה שאמור להיות הפנס ערפל, בנוסף גם נגנבה האנטנה של הרדיו מהגג, הסכום של שני החלקים הגיע לכמה מאות של שקלים, ואני בטוח שאם אצלך היה מקרה כזה של כמה מאות שקלים אתה כבר הית הולך להורים של אותו הבחור. אנטנה קנינו תחליפי ואחרי אחד הטיפולים במוסך הרכב חזר עם פלסטיק חדש בטמבון ללא חיוב בתשלום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני לא חושב שיש טעם למשטרה, אך אני בטוח שאם תמצא אותו ותיגש להוריו,

תכריח אותם בעקיפין לשלם על הנזק.

נ.ב

גם בפוקוס שלי יש את הסמל שמסתובב,

למזלי הוא נפל לי עוד לפני שמישהו הספיק להתעלל בו.

ויש למישהו מושג איך מחברים אותו בחזרה? (הוא התנתק מהקפיץ)

תודה.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
מה אתם מציעים שאעשה איתו כשאתפוס אותו? לסגור את העניין מולו? לדבר עם הוריו? משטרה?

ראשית כל היתי מציעה לך ליצור קשר עם מנהל החנות ולבקש את החומר המצולם, בדרך כלל במקומות כאלו המצלמה פועלת רצוף ולאחר 3 חודשים לערך מאפסת את עצמה ומצלמת על החומר הקיים.

במידה והנער יתפס יהיה לך חומר מתעוד ומוכן.

גש למשטרה והגש תלונה יחד עם עותק מצורף של הצילום, אולי הנער מוכר מעברות קודמות שביצע ומחלק הנוער יאתר אותו.

במידה ולא, תהיה לך תלונה מסודרת במשטרה, אם תמצא אותו בעצמך בהמשך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...