Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות בשני דוחות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחורנה נתקלתי בשתי בעיות שחוזרות על עצמם

יש לי חברה לחברה מספר רב של נהגים אשר רובם המוחלט הם ערבים מהשטחים ואין לי שום אפשרות ליצור איתם קשר אחרי שהם מפסיקים לעבוד וזה קורה די הרבה

לפני חצי שנה קיבלתי דוח על מהירות בבגין 20 ומשהו קמ''ש מעל המותר

750 שקל קנס ו 8 נקודות

הדוח הגיע שנה וחצי לאחר מועד העבירה ביקשתי לקבל את תהמונה לא שלחו לי ולבינתיים העלו לי את הקנס ל 1000 ומשהו שקל ולבוא לעשות קורס נהיגה מונעת

כמובן שזה לא אני זה שנהגתי ברכב זה היה אחד מהעובדים שאין לי שמץ של מושג מי ולמה ואיך להשיג אותו

מקרה נוסף

היום הגיע אלי דוח נוסף באותו כביש בגין מזורגג באוטו אחר אוטו מושכר לצורך העבודה

כמובן שמועד ביצוע העבירה היה 7.2.07!!

התקשרתי לכמה מספרי טלפונים דיברתי עם נציגה אחת היא אמר הלי הדוח בוטל תתקשר למשטרה ותבדוק מדוע

התקשרתי ביררתי ענתה לי איזה סנובית אחת לא יודעת כלום היא אמרה שבגלל שהאוטו מושכר זה היה כמה הסבות ואין מה לעשות גם בקשר לנקודות אלא אם אנ יימצא איזה נהג להעביר עליו את הנקודות

מה הלאה מה עושים עכשיו ? יש דרך להיחלץ משתי הבעיות הלאה ?

תודה מראש לכולם

פורסם

פנה למתנ"א, בטלפון: 03-9685816 או 03-9685609 או בפקס: 03-9685849.

או שפשוט תתייצב שם, הם נמצאים בבית דגן. אך תרד מהם, עד שיבטלו את הדו"חות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני חושב שבגלל חוק הליסינג שדובר עליו פה באחד השירשורים האחרונים, חברה שלא מצהירה על העובד שנהג ברכב הליסינג בעת ביצוע העברה, צריכה לשלם קנס גבוה פי 4.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

הכסף הוא פחות חשוב בנושא הזה ...

הנושא פה הוא נקודות שיעברו אלי על עבירה שלא ביצעתי רישומים של נהגים הנוגים יש לי רק מלפני שנה פחות או יותר .. אבל לפני זה אין לי ומסתבר שהדוחות פה מגיעים כנראה שנתיים אחרי .. אין על הדברים האל וחוק התיישנות ?

פורסם

במקרה של ליסינג/השכרה תקופת ההתישנות ארוכה יותר (כמדומני מדובר בשנתיים, אל תתפוס אותי במילה).

לדעתי בשני המקרים האלו "אכלת אותה". בלי הצהרה חתומה של שני העובדים שלך שהם נהגו ברכב בזמן ביצוע העבודה לא יבטלו את הדו"חות.

לדעתי כדאי לך להתיעץ עם עו"ד לנושאי תעבורה ולמצוא דרך להחתים את העובדים שלך על תצהיר שיעביר את הדו"חות על שמם גם לאחר תקופת העסקתם אצלך בחברה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו בצבא- אתה צריך להוכיח מי נהג ברכב.

מעכשיו תבקש מהנהגים לחתום לך על השימוש ברכב- כך תהיה לך הוכחה מי נהג.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני עושה את זה כבר כמעט שנ ההקטע הוא שאין אפשרות להשיג את אותם נהגים כי הם עזבו הם גרים בשטחים והיה להם טלפון של החברה. .

• תוכן חדש...