Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,קיבלתי ps 2 מאחי שגר בניו יורק מתנה אבל היה בו שימוש האים הוא יעבוד לי בארץ :?: אני לא מבין בזה כלום סליחה על הבורות,אשמח לעזרה תודה.

imprza new age

פורסם

תבדוק רק שספק הכוח תומך ברשת החשמל הישראלית, תקנה מתאם כדי לחבר את התקע האמריקאי לשקע הישראלי - ותהנה.

שים לב כי משחקים וסרטים שתרצה להריץ בPS2 יהיו חייבים להיות מקודדים בשיטה האמריקאית - NTSC. ולא באירופאית (שנהוגה גם בארץ) - PAL.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שמועה גונבה לאוזני, שניתן להשיג משחקים רבים מאוד דרך רשת מחשבים עולמית בשם מוזר כזה, נראה לי קוראים לזה World Wide Web :).

 

באותה רשת, קיימים כל המשחקים להורדה גם בגרסאת הNTSC, רק שים צ'יפ במכשיר ושלום על ישראל!, הצ'יפ שיש לי מאפשר משחק גם בגרסאת הPAL וגם בNTSC.

אם אתה חיפאי או צפוני צור איתי קשר ואוכל לסייע לך ב"איתור" משחקים כאלה. אין דבר העומד בפני הרצון.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה רבה לכולם,אבל שוב אני צריך תשובה ברורה כי באמת אני לא מבין בזה כלום האים המכשיר יעבוד לי בארץ :?: מתאם לשקע קניתי רק לחבר את המכשיר לטלוויזיה וזהו :?: שוב תודה לכולכם.

imprza new age

×
×
  • תוכן חדש...