Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פג'ו 205 שנת 89.

אתמול בלילה חבר נתן מכות גז במצב סרק ושמתי לב שיש קצת עשן לבן מהאגזוז וביחד איתו טיפות של נוזל כלשהו משפריצות על הרצפה, רציתי לדעת על מה זה יכול להעיד?

חשוב לציין שאני לא ממלא לא מים ולא שמן בין טיפול לטיפול (10K), ז"א אני תמיד בודק ואף פעם לא חסר.

וגם חשוב לציין שהHC ברכב שלי הוא במצב סרק מעל 1000, ככל הנראה הכבלים הלכו לעולמם ואני אוטוטו אמור לקבל כבלים חדשים מתוצרת BERU, האם הגיוני שאלו הם טיפות דלק?

פורסם

מזג אוויר קר+אוויר חם שיוצא מצינור מתכת= הווצרות טיפות מים

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אוקיי עכשיו בדקתי שוב, ועדיין הבעיה קיימת, כשמגיעים לסל"ד גבוהה במצב סרק, ממש משפריצים משם מים, אפשר לראות את המין מנסים לעלות את העלייה של הרגזוז כשהאוטו מונע, יש רעיונות?

פורסם

(בהנחה שאתה ממלא מים ירוקים בראדיאטור), בדוק את המים שיוצאים מהאגזוז אם הם ירוקים משמע ראש מנוע דפוק יש מים שחודרים לתי השריפה ומישם החוצה לאגזוז,

אם המים שקופים, אז אין סיבה לחשש זה רק אדים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אוקיי עכשיו בדקתי שוב, ועדיין הבעיה קיימת, כשמגיעים לסל"ד גבוהה במצב סרק, ממש משפריצים משם מים, אפשר לראות את המים ,מנסים לעלות את העלייה של האגזוז כשהאוטו מונע, יש רעיונות?

יש לך אגזוז שקוף?

יש לי רעיון העבר את הרכב לכנרת, או חבר את האגזוז למוביל הארצי, כמדומני שמצאנו את הפתרון למחסור במים במדינה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האגזוז הוא לא שקוף אבל כשמסתכלים על האגזוז מהחור שלו, כשאצלי באוטו הפיה של האגזוז מכוונת כלפי מטה, אפשר לראות את המים עולים ויורדים ומחלחלים למטה.

אבל זה הסתדר, היום לא הייתה אפילו חצי טיפת מים.

תודה רבה לכם.

• תוכן חדש...