Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שקנה מערכת משולבת DVD+GPS+מסך מגע+מצלמת רוורס ועוד פונקציות...

ב 1700 ש"ח .

המערכת עובדת אבל לא באיכות גבוהה שומעים בסדר ויש כמה באגים...

זה מגיע בקופסא ללא שום לוגו של חברה...

מזדה LANTIS F

שנת 98

פורסם
יש לי חבר שקנה מערכת משולבת DVD+GPS+מסך מגע+מצלמת רוורס ועוד פונקציות...

ב 1700 ש"ח .

המערכת עובדת אבל לא באיכות גבוהה שומעים בסדר ויש כמה באגים...

זה מגיע בקופסא ללא שום לוגו של חברה...

ובמילה אחת שווה או לא שווה להביא ושל איזה חברה להביא

פורסם

הייתי התאילנד לפני 4 שנים כך שאני לא הכי מעודכן, לרוב כל מוצרי האלקטרוניקה בתאילנד מזויפים למעט חנויות מוסמכות

שמוכרות מוצרים של חברות מוכרות כמו סוני וכד', המחירים בתאילנד זולים יותר מישראל אבל לא בצורה משמעותית

בזמנו חיפשתי מערכת פשוטה לרכב וכל מה שמצאתי היה זיופים חלקם טובים וחלקם מצחיקים רק ביום האחרון שלי שם מצאתי חנות שאפשר היה לסמוך עליה אבל לא הספקתי לקנות בגלל שהייתי מנמלטי הצונאמי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
הייתי התאילנד לפני 4 שנים כך שאני לא הכי מעודכן, לרוב כל מוצרי האלקטרוניקה בתאילנד מזויפים למעט חנויות מוסמכות

שמוכרות מוצרים של חברות מוכרות כמו סוני וכד', המחירים בתאילנד זולים יותר מישראל אבל לא בצורה משמעותית

בזמנו חיפשתי מערכת פשוטה לרכב וכל מה שמצאתי היה זיופים חלקם טובים וחלקם מצחיקים רק ביום האחרון שלי שם מצאתי חנות שאפשר היה לסמוך עליה אבל לא הספקתי לקנות בגלל שהייתי מנמלטי הצונאמי.

אתה זוכר את שם החנות?

ואגב אני יהיה בקניון הענק שם של רק מוצרי חשמל.

mbk נדמה לי קוראים לו

פורסם

הקניון של מוצרי החשמל נקרא pantip plaza.

זה קניון של ארבעה קומות של אך ורק מוצרי חשמל.

מנסיון, לרוב הקומות הגבוהות יותר מעט זולות יותר.

פורסם
הקניון של מוצרי החשמל נקרא pantip plaza.

זה קניון של ארבעה קומות של אך ורק מוצרי חשמל.

מנסיון, לרוב הקומות הגבוהות יותר מעט זולות יותר.

אוקיי ומה טיב המוצרים מה החברות שמחזיקים שם ומה טווח המחירים בערך.

פורסם

אני באופן אישי לא ממליץ לקנות מוצרים שיכולים להתקלקל "בקלות" , ולא חשוב אם זה מתאילנד או מערב הסעודית.

לפעמים שווה לשלם קצת יותר אבל יש לך אבא ואמא למוצרים... ד"א אל תשכח שיש עוד עלות התקנה( וזה לא 100 שקל)

ולסיום למה לתת לגויים שאתה יכול לעזור ליהודים חחח

מקווה שעזרתי

פורסם
אני באופן אישי לא ממליץ לקנות מוצרים שיכולים להתקלקל "בקלות" , ולא חשוב אם זה מתאילנד או מערב הסעודית.

לפעמים שווה לשלם קצת יותר אבל יש לך אבא ואמא למוצרים... ד"א אל תשכח שיש עוד עלות התקנה( וזה לא 100 שקל)

ולסיום למה לתת לגויים שאתה יכול לעזור ליהודים חחח

מקווה שעזרתי

אוקיי ומישהו יודע מה טווח המחירים שם ואיזה חברות הם מחזיקים?

פורסם

אם אתה רוצה יותר פרטים אתה צריך להפנות את השאלה לפורום המתאים..

תעביר את זה ל אודיו ומולטימדיה לרכב

• תוכן חדש...