Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למי שמכיר, מדובר באחד הכבישים הכי שערורייתיים בגוש דן, סימונים מחוקים שיותר בולטים מאלה שלא מחוקים, 3 נתיבים ללא גדר הפרדה כשכל פעם הנתיב האמצעי עובר לכיוון אחר ועוד כל מיני מפגעים.

והפעם: נהגת צעירה בת 17.5 שהסיעה עוד 4 נוסעים בדיהטסו אפלאוז (בניגוד לחוק) מתנגשת בוואן של טויוטה. מפחיד לראות מה נשאר מהדהיטסו, אולי להגיע הזמן להוריד מהכביש את כל הרכבים שייוצרו/תוכננו לפני NCAP.

לינק לתמונות: http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=6060

פורסם

באמת מפחיד לראות מה נשאר מהאפלאוז. תאונה מאד קשה וכואבת.

לפי התגובות ב-HNN ישנה סבירות שהשוהים ברכב היו בהשפעת אלכוהול , ועוד חוסר נסיונה של נהגת בת 17.5.

את האמת , אצבע מאשימה אחת גדולה הייתי מפנה כלפי ההורים הרשלניים, שנותנים לילדה שרק הוציאה רישיון את המפתחות לבד (איני יודע מהי הסיטואציה אך זה לא המקרה הראשון) והילדים משתוללים ונוהגים שלא כחוק.

כעת אני מודה לאבא שלי שתפס אותי אז בזמנו במשך שלושת חודשי המלווה , ולא נתן לי ליסוע ללא נסיון לבדי בכבישי הארץ, עכשיו אני מסתכל עלכך בחשיבה בוגרת כשפעם הייתי נער מתבגר שרק רוצה את הרכב בזמן המלווה ולהשתולל. חבל שלא כל ההורים יודעים לעצור את ההשתוללויות הללו אשר נכנעים ללחץ הילדים וגורמים להרג אנשים חפים מפשע בכבישי הארץ.

כמו שאחרים מלפניי אמרו - הכל מתחיל בחינוך.

יהי זכרם ברוך, סעו בזהירות.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

באמת יש שם קטעים שלא מבינים לאיזה כוון הנתיב.

נסיון לא קובע בכבישים כאלה. גם אני היום כמעט נהרגתי במודיעין כי לא הבנתי שהכביש הפסיק להיות חד סיטרי ואני ממשיך לנסוע בנתיב נגדי. אולי היה איזה שלטון קטן אבל אני לא ראיתי אותו.

ותק הנהיגה שלי זהה לגילה של הנהגת.

פורסם

הסתבר לי עכשיו שאחד ההרוגים שירת איתי בצבא..

לפני כמה זמן ראיתי אותו במסיבה. הזוי. לא נתפס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הכביש הזה קרוב לבית שלי, והוא ממש ממש דבילי. מי שנוסע בנתיב השמאלי כל הזמן מזגזג בין לנסוע עם כיוון התנועה לבין לא.. כל הזמן יש בכביש מחיקות וסימונים חדשים וכל הזמן סוגרים יציאות ופותחים שוב בלי סיבה.. בצד שיותר קרוב לז'בוטינסקי שבאים מכיוון צפון לכיוון דרום ליד התחנת דלק יש גם עמוד שבטח יפגש באיזה אוטו בעתיד..

בחלק שיש רק נתיב אחד לכיוון דרום הנתיב דיי צר, (נראה בדיוק מה שבתמונות) ואנשים נוסעים שמה 80, זה מפחיד לנסוע ככה שצמוד אליך אנשים נוסעים בנתיב הנגדי במהירות גבוהה, וכמו שראיתם, סטייה קטנה של אחד מהם ומתים, וזה עוד בחלק שלא ברור כמה נתיבים לדרום וכמה לצפון.

אולי לא צריך לנסוע שתוי, בלי נסיון ועם 5 נוסעים שאסור לך, אבל אם הכביש היה קצת יותר נורמלי אז הסיכוי שהנהגת הייתה מסתבכת ככה היה קטן הרבה יותר

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

את האחראים על תיכנון הכבישים בפתח תקוה כבר מזמן היה צריך להושיב מאחורי סורג ובריח. את מתכנני הכביש הזה היה צריך לתלות - כי לא מגיע להם הפרס לשבת מאחורי סורג ובריח. מי שמכיר את הכביש יודע שמדובר בציר חשוב שתפקידו להוריד עומסים בצורה משמעותית מציר ז'בוטינסקי והוא העורק הראשי לכל השכונות החדשות של פתח תקוה בצד הדרום-מערבי של העיר.

הציר הזה, יחד עם כביש מכבית (המערבי החדש), צריך להוריד כמויות אדירות של מכוניות מצירים פנימיים בתוך העיר ובכך לתרום להורדת זיהום האויר, פקקים וזמן הנסיעה ממקום למקום בעיר.

אז מה היה לנו שם ?

כביש שנבנה בשלבים ארוכים מאוד. נסגר בחלקו למספר חודשים - ואז נפתח שוב. תהליך של כמה שנים.

לאחר מכן "הורחב" הכביש מ-2 נתיבים ל-3, כשכל מספר חודשים משתנים הסימונים על הכביש.

לפני מספר חודשים הכביש קיבל רמזורים בהדרגה - בגלל שפתחו את קצה הכביש למחלף עם כביש מכבית ונפח התנועה התעצם.

מאז ועד היום התנועה מתנהלת מכיוון צפון לדרום על נתיב אחד בלבד, כשבצידו השני יש 2 נתיבים סלולים באיכות כמו שרק בפתח-תקווה יודעים לסלול - וללא גדר הפרדה ב-כ-ל-ל.

בתקופה של השנים האחרונות הייתי נוסע בכביש ביום קבוע ספציפי אחד ובשעה ספציפית. לא היו פקקים והתנועה היתה זורמת כסידרה.

מאז שנפתח המחלף ועובדי איזור קרית מטלון ורחוב הסיבים עיכלו את פתיחת ציר מכבית עם דרך רבין, כבר אין אפשרות לנסוע בציר הזה כי הוא סתום לחלוטין. ביננו, איזה עורק ראשי מסוגל לשרת כמויות אדירות של מכוניות עם נתיב אחד בלבד ושפע רמזורים ? חלום בלהות...

מישהו כאן עוד מופתע מתאונות כאלה על הציר הזה ? אני לא.

למי שמתכנן כבישים בצורה כזו אני יכול לאחל רק דבר אחד: שילך לעזאזל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני נוסע בכביש הזה לפחות פעם בשבוע (משפחה בכפר גנים החדשה).

לפני שעתיים חזרתי משם.

בנסיעה מכיוון דרום לצפון סימני הדרך הישנים משתקפים מאורות הרכבים הבאים ממול וגורמים לנהג לחשוב שהוא נוסע בניגוד לתנועה (חצים מחוקים ברשלנות).

אני לא אתפלא אם נהגת חדשה מאוד + הסחת דעת ברכב (רכב מלא צעירים) אשר נתקלת בסימון מבלבל על הכביש נבהלת ו...תאונה!

לא יודע על אלכוהול וכו', אני יודע שגם נהג מנוסה יכול לעשות שם תאונה די בקלות!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אולי להגיע הזמן להוריד מהכביש את כל הרכבים שייוצרו/תוכננו לפני NCAP.

לינק לתמונות: http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=6060

היחידים שהגיע הזמן להוריד אותם מהכביש, זה מי שתכנן את הכביש ההוא.

העצוב הוא, שזה כביש עירוני רגיל, שכאשר הוא פנויי לא נוסעים שם פחות מ-100

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני גם נוסע שם מידי פעם ואני לא מאמין כמה זמן לוקח להקים כביש נורמאלי בארץ!

הכביש הזה הוא מלכודת מוות.

שימו לב שבגלל הסימון הלא טוב+צעירים (כנראה שתוים) קרתה תאונה שהיא אפילו לא חזית נהג. מה שאומר שהם נסעו נגד התנועה.

אולי פתאום מישהו יתעורר בפ"ת ויתקן את זה (ואני יודע שזה דימיוני אבל עכשיו קרתה שם תאונה).

פורסם

אני יגיד לכם מה כן קורה כרגע בפ"ת ( נכון ליום שישי האחרון )

המשטרה העלתה את הכוננות וניידות תנועה עושות פטרולים בכל העיר

לא ראיתי עדיין כזה יום כמו אתמול , לפחות 5 משטרות תנועה ועוד כמה ניידות רגילות

פורסם
אני יגיד לכם מה כן קורה כרגע בפ"ת ( נכון ליום שישי האחרון )

המשטרה העלתה את הכוננות וניידות תנועה עושות פטרולים בכל העיר

לא ראיתי עדיין כזה יום כמו אתמול , לפחות 5 משטרות תנועה ועוד כמה ניידות רגילות

זה לא רק פ"ת - כל איזור המרכז (מהנסיון האישי) מפוצץ ניידות משטרה. בין אם תנועה ובין אם רגילות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא מהאזור, אבל יצא לי לנסוע על הכביש הזה מספר פעמים ברצף, בשעות הערב החשוכות,

לאורך תקופה של חודש בערך. כל פעם מחדש הייתה לי הרגשה, בשלב זה או אחר, שאני עולה

על הנתיב הנגדי. תנועה במהירות של פחות מ-60 קמ"ש לא התאפשרה שם ויצרה למעשה סיכון

גבוה עוד יותר, כאשר כולם עקפו את הרכב האיטי, גם כן תו"כ עליה מזדמנת על הנתיב הנגדי.

הייתי בטוח שהמצב זמני ושהכביש פשוט לא גמור, אבל זה היה לפני חצי שנה. אכן תמונות קשות.

• תוכן חדש...