Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Monster 401XLN 4C מה דעתכם על הכבל הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מונסטר היא חברה טובה בתחום החיווט. "בוס" הרבה פחות.

לא נכנס כאן לויכוח האם יש טעם להשקיע בחיווט יקר כי זה לא ייגמר ו\או אם תשים לב להבדל בצליל בין חיווט של בוס לחיווט של מונסטר.

עשה כראות עיניך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

monster cable היא חברה טובה, שמרוב "פטנטים" - כבר שכחה שזה חווט.. תכנס לאתר שלהם ותראה תיאורים של פטנטים 'מוזרים' דוגמת קונקטורים 'טורבינה'.. או RCA לסאב שעושה:

" Ultra-Low Noise Sub Cable Maximizes Bass Response and Minimizes Buzz and Hum." בקיצור מפחית לך את הזמזומים.. ?? למונסטר הפתרונים.. וכל מיני צירופי אותיות של טכנולגיות רשומות..

ה400 זה הסדרה הגבוהה שלהם. ולכן הוא כנראה ברמה טובה יותר מאשר הBOSS..

כמה עולה לך?

פורסם

תודה לעונים זהו שיש באפשרותי להביא מחול בסביבות ה250-300 שח זה 4 מטר 4 ערוצים .אוליי פה הוא יותר זול?

פורסם
monster cable היא חברה טובה, שמרוב "פטנטים" - כבר שכחה שזה חווט

חח משפט חכם, וזה באמת מה שקורה. אין להם כבר לאיפה להתקדם כבר בחיווט אז עברו למחברים וקונקטורים למיניהם. :-D

לא נכנס כאן לויכוח האם יש טעם להשקיע בחיווט יקר כי זה לא ייגמר ו\או אם תשים לב להבדל בצליל בין חיווט של בוס לחיווט של מונסטר.

איתמר.

אתה צודק במאה אחוז :-D.

אגב איתמר, מתי שיהיה לי זמן אני אעלה לשרשור המריבות הקודם שעוסק במשפט שכתבת למעלה, טבלה לחישוב איכויות כבלים, התנגדותם מוליכותם וכו'.

------

לפותח השרשור הכבלים מצויינים עמידים לתקופה ארוכה לא כמו כבלים של BOSS הפשוטים.

פורסם

שוב תודה למשיבים מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה ההבדל בין Monster 401XLN 4C לMonster 404XLN 4C

ה404 דגם חדש אבל האם יש הבדל באיכות תודה.וגם מחירים בארץ מי שיודע.

פורסם

אני לא אפתח את הויכוח שוב אבל לדעתי:

א- מונסטר חברה מעולה . נקודה.

ב- יש הבדל שמיע ביותר בין כבל איכותי לכבל רע. במיוחד ברכב.

ג- יש חשיבות למחברי "טורבינה", הם תופסים את מקומם בצורה טובה יותר באופן ודאי ממחברים רגילים אחרים , מנסיון אישי רב.

זו דעתי ,

לך על הכבלים של מונסטר, הם צריכים להיות מצויינים והמחיר בהחלט נוח.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אם אני לא טועה נראה לי משהוא מכר כזה "קניה מכירה " ב-300 ש"ח

רשום שהוא חדש באריזה עולי תבדוק :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...