Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

כל הרעיונות שעולים לי למסעדות שאני מכיר באזור הכרמל, חיפה אשר ניתן להעביר בהם ערב שקט ורומנטי נראים בנאלים.

אני מבקש המלצה למקום שקט ונעים להעביר ערב שישי בכרמל או בחיפה אפשרי גם בקריות. אוכל-מסעדה טובה

(אין בקשות מיוחדת), אולי לאחר מכן פאב שקט ונעים כדי לחתום את הערב.

אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע.

תודה מראש :wink:.

פורסם

שתדע אזור מעגן הדייג בקישון בערב בקיץ כשחם מקום מדהים.

מציע ללכת למסעדה בסטלה מאריס איפה שהרכבל, רק תתכונן לזרוק הרבה כסף, אבל מקום יפה.

אחרי זה תוכל לקחת אותה לבת גלים לחוף שמה, יש לך אחרי הבניין של החקר ימים ועגמים מין כזאת עלייה על גבעה שאפילו השוטרים לא עולים לשמה, ואפשר להתבודד, רק אל תנסה לעשות את זה עם אוטו נמוך, בלתי אפשרי.

פורסם

מסעדה איטלקית טובה במושבה הגרמנית - איזבלה.

אח"כ אפשר לעלות בסטלה מריס ולשבת בסקאוט פאב, מקום עם תצפית נהדרת למפרץ חיפה. מאוד רומנטי אם תופסים מקום ליד החלון, ובכל מקרה יש תצפית בחוץ.

מה שכן, לא מקום מבודד אם זה מה שאתה מחפש.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אלון איזבלה זה מקום שקט ורומנטי?

פאב זה פאב שקט הוא לא יהייה.

VOLK על איזה מסעדה אתה מדבר?

תודה יש עוד המלצות?

פורסם

אלון, אני אוכל כמעט כל יום באיזבלה שמה במסגרת העבודה, זה ממש אבל ממש ההפך ממקום שהייתי לוקח לשם את חברה שלי, אני כבר לא יכול לסבול את האוכל שלהם :).

וסקאופ פאב זה המקום שאלוי התכוונתי!

פורסם
מציע ללכת למסעדה בסטלה מאריס איפה שהרכבל, רק תתכונן לזרוק הרבה כסף, אבל מקום יפה.

אחרי זה תוכל לקחת אותה לבת גלים לחוף שמה, יש לך אחרי הבניין של החקר ימים ואגמים מין כזאת עלייה על גבעה שאפילו השוטרים לא עולים לשמה, ואפשר להתבודד, רק אל תנסה לעשות את זה עם אוטו נמוך, בלתי אפשרי.

האישה (לעתיד) כבר דרשה שאקח אותה לשם פעם אחת, עוד לא יצא לי. בקרוב...

מצטרף להמלצה, תמיד ניתן ללכת לטיילת של בת-גלים, לשמוע קצת את הים, לשבת על איזה ספסל...

בצעירותי, כשרק הכרתי את האישה (לעתיד) היינו הולכים ברגל מהבית שלה (ליד המסעדה הנ"ל) לטיילת של בת גלים, מדברים, צוחקים, נהנים...אלו היו ימים...

עשיתם לי געגועים רומנטיים.:arrow:

איזה בעסה אתכם.

ובנוגע לעלייה- על מה אתה מדבר?:shock: לא ראיתי את זה אף פעם.

michaelbe6- לפחות אתה לא צריך לעבוד באיזור המפרץ, אחרי 3 שנים בטכני.

והזכרת לי את מצב העננות באיזור...כבר היו יותר מ-3 מקרים שזכורים לי שירד גשם רק מעל הבסיס הארור הזה. כל שאר האיזור היה יבש לחלוטין 5 מטר מהבסיס. הרגשתי כמו בסרט מצוייר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האמת שבמהלך היום אולי מההרגל לא הרגשתי כל כך את הריח(אני מדבר על 11 שנים אחורה) אבל בבוקר....

כאילו התעוררת בתוך פח אשפה אקולוגי .בעעעע.

פורסם

זה מתחיל ברומנטיקה..

אחרי שנים..

חברים שלא התראו כמה שנים, האחד שואל, מה שלומך?

עונה לו חברו: "בסדר גמור"!

עונה לו השואל, ספר, ספר, מה זאת אומרת?

משיב לו: האישה בסדר.

אני גמור!

בכל אופן, מקווה שמצאת מקום רומנטי,

לא עברו שנים, בכל זאת, ספר, ספר לנו, מה נהיה, להיכן לקחת אותה?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש גם את מסעדת יוטבתה בסוף טיילת בת גלים... מסעדה חלבית ממש טובה שיושבת ממש על הים... קחו מקום ליד החלון..

ואם מגיעים לסטלה מאריס , אז יש שם נקודת תצפית נוספת , יותר מבודדת. ליד הבסיס הצבאי שם (מצד שמאל שלו אם מסתכלים על הבסיס) יש מן שביל אבנים עתיק כזה עם תצפית... אם אין שם נרקומן או איזה שיכור , זה יכול להיות די רומנטי..

וואלאק אתה!!

פורסם
אלון איזבלה זה מקום שקט ורומנטי?

בערב זה בהחלט רומנטי, לא ברמות על, אבל רומנטי.

אפשר גם את השמורה. אף פעם לא אכלתי שם אז אני לא אחווה דעה אישית.

VOLK, יש הבדל בין ארוחת עבודה בצהריים לבין הערב.

שוב, זה לא הכי רומנטי בעולם אבל זה נחמד, בטח ביחס למקומות אחרים בחיפה.

ד"א, אתם בקטע של סיני ? יש עוד מסעדה טובה במושבה הגרמנית.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נראה לי שההצעות כבר לא רלוונטיות.

בכל אופן, רוב או כל המקומות האלה, מעפנים, וכל קשר בינם לבין רומנטיקה, ובמיוחד ביום שישי, מקרי בהחלט.

השאלה היא, מהי אווירה רומנטית, וביחס למה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תנסה בשבוע הבא :) את דוניה רוסה בקיבוץ עין הוד. 15 דקות מחיפה, מיקום שקט, אוכל ושירות טוב, ויש שם בר צמוד במרפסת החיצונית של המסעדה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...