Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לטפל בבעיה שמאוד מפריעה לי ברכב (בתא המטען).

הרכב הוא 306 ולאחרונה הכיסוי שדבוק לדפנות תא המטען צונח.

תמונה מצורפת:

mediumeu9.jpg

w800.png

עם איזה חומר/דבק מומלץ להדביק את הבד לדפנות?

תודה

ל'

א (Medium).JPG

ב (Medium).JPG

ג (Medium).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני הייתי מנסה לדחוף אותו בחזרה אל מתחת לכיסוי הפלסטי.

אם יש מספיק "בשר", אולי קידוח של מספר ברגים נחמדים שיאחדו סופית את הכיסוי הפלסטי ואת הריפוד.

פורסם

יותר עדיף דבק מגע רגיל מאשר ספריי.

למרוח על שני הצדדים, לחכות 10 דקות ולהצמיד.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

דבק מגע רגיל נפתח בחום

לרפדי רכב יש דבק מיוחד עמיד בחום!

אפשר לרכוש אותו בכמות 4 ליטר אצל ז'ק ורון בחולון

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יקר ומיותר לקנות דבק מגע מיוחד-עמיד-בחום בכמות שאפשר להדביק בה 20 מכוניות.

מצאי רפד חביב שידביק את הריפוד עבורך או שתדביקי זאת עם דבק מגע רגיל שמחירו 20 ש"ח. כמו שנאמר לך, יש למרוח שכבה דקה(!) על שני החלקים המיועדים להדבקה ולהמתין עד שהדבק יבש למגע לפני ההצמדה.

פורסם

דבק מגע רגיל, לא יחזיק לאורך זמן, לאחר מכן, תיקון ראוי יהיה בעיה, משום שהשטח המודבק יהיה בבסיסו ,דבק מגע שנפתח.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לנהגת שודים,

יש ברשותיי דבק ספריי תוצרת חברת 3M דגם 77 שמתאים להדבקה של ריפודים בין היתר וההדבקה יוצאת מצויין ומחזיקה מעמד שנים רבות.

יש לנקות היטב את שאריות הדבק בעזרת חומר להסרת דבקים או מעט טינר ספוג במטלית לבנה (יש לבדוק שצבע הרכב לא נפגע מטינר).

במידה ואת נמצאת באיזור רמת-גן אני יכול להשאיל לך את הדבק (מיכל חדש עולה בסביבות 80-90 שקלים).

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה לכולם.

השתמשתי בדבק מגע רגיל שרכשתי מחנות לחומרי ביניין.

אני משערת שזה יחזיק מעמד לתקופה מסויימת.

מרק10 תודה על ההצעה הנדיבה, אך בינתיים הסתדרתי ואין צורך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחד היתרונות של דבק ספריי מסוג 3M-77 שהינו שקוף גם אחריי הייבוש.

ניתן להשתמש איתו גם על בדים לבנים או חצי שקופים או כאלה שסופגים את הדבק ויוצרים כתם צהוב.

פורסם

3M 77 הוא אכן דבק מגע רב תכליתי מצויין הנמכר בארץ . נמצא בשימוש גם במוצרים תעופתיים להדבקת שטיחים ובדים. אם תמצאו 3M 90 - הוא דבק חזק יותר וזמן ההדבקה שלו הוא 1 דקה בלבד.

פורסם

לחבר הפורום שמר שלום רב,

אני רכשתי את הספריי בארטא או קרביץ ליד כיכר העצמאות (צומת ביאליק/קרינצי) מול מאפיית הפיתות.

שכחתי לציין שזמן הייבוש מהיר מאוד עד דקה מזמן הריסוס לכן צריך להזדרז בהדבקה כי אין מקום למשחקים.

להדבקה חזקה יש לרסס על שני החומרים הבאים במגע.

האם אתה רוצה את המיכל שלי לניסיון ?

• תוכן חדש...