Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מזה זמן רב לא שדרגתי שום חלק במערכת, והחיידק מכה בעוז.

והפעם - להחליף את ה HU.

הקנייה תתבצע בארה"ב והסכום העומד לרשותי הוא 500$. כן, אני יודע שהבחירה האוטומטית היא קלריון 9255 משומש על שלל דגמיו, אבל מכשיר כזה בלי פאנל נשלף בבאר שבע מקבילה לזריקת 500$ לפח האשפה.

לכן, דרישות הסף הבסיסיות הן:

1. פאנל נשלף.

2. רדיו ישראלי. איןלי שום כוונה להתעסק עם כיול בארץ, גם אם זה אפשרי.

3. רצוי מכשיר השואף ל SQ (יענו בלי הגברה פנימית ובלי כל מיני שטיקים וסרטונים).

4. לא חייב טיים קורקשן או קרוס אובר פנימי, אפשר לחיות גם בלעדיהם.

5. חובה שיקרא MP3, רצוי גם חיבור USB.

נראה לי שמספיק.

הדגמים שעלו בדעתי הם:

קלריון - לא יודע מה דרס את החברה הזאת בשנתיים האחרונות, אבל חוץ מה 9255 אין לה שום מכשיר מרשים. גם ה 775 \ 785 ממש רחוק באיכויותיו מסדרות ה 9 וה 8 הישנות יותר (מה גם שהוא בלי רדיו ישראלי).

אלפיין - ה 9887 הוא מכשיר מצויין, ולמען האמת קראתי עליו רק ביקורות אוהדות. החסרון הוא שאין לו רדיו ישראלי, שזה "מאסט" מבחינתי. מה 9855 אני לא מתלהב, למרות שיש לו רדיו ישראלי ועדיין ניתן להשיג מכשיר כזה חדש במחיר מגוחך.

פיוניר - על אף שה 880 מעולה (וה 800 חדש נראה עוד יותר מפתה) ומספק אותי בכל צרכיי האודיופיליים, דייייייי!!! הגיע הזמן להחליף את החברה הזאת. 4 מכשירים מתוצרתה היו לי עד היום :wink:

אקליפס - הו, נקודה רגישה. ה 7200 עושה לי את זה בטירוף, מכיל גם בלוטוות' וגם חיבור USB מובנים - פצצה, שאסי נחושת (נגיד שזה משנה משהו) - אחלה, אין מגבר פנימי - מצויין, מסוגל לקלוט רדיו ישראלי - תענוג, אבל הביקורות עליו לא ממש אוהדות. גם כאן עושה רושם ש"אקליפס של היום זו לא האקליפס של פעם" בין אם זה באיכות ההרכבה של המכשיר ויש הטוענים שאיכות הסאונד שלו נופלת מהאלפיין 9887 והפיוניר 880, ואני ממש לא מכוון לשם.

תוסיפו לזה אנשים שטוענים שהתפעול שלו ושל השלט מסורבל ולא נוח (למרות שאת זה אני מתכוון לחקור עצמאית, מתישהו ב 5 שנים הקרובות שיצא לי להגיע לאיזשהו מפגש) ובאופן כללי ה"היפ" סביב הדגם הזה לא משהו.

מצד שני האקליפס 7000 וה 7100 נראים לי מצועצעים עוד יותר, והם ממש לא באים בחשבון.

נקמיצ'י - מאיזושהי סיבה החברה הזאת לא ממש תפסה כאן בארץ. בעולם הגדול, ה CD700II שלהם נחשב לאחד ה HUים הטובים שיש, באותה רמה של הקלריון 9255 לדגמיו וה P9.

במקרה שלי אני מדבר על הנקמיצ'י CD500 שממוקם תחתיו בהיצע וכמעט ולא מציע איזשהם פיצ'רים מיוחדים, רדיו דיסק מאוד בסיסי. יש לו מסך אולד-סקול בלי אנימציות וקשקושים, חוגת ווליום אנלוגית (!) ומעבר לכך רק עוד כמה כפתורים בסיסיים ולא יותר מזה. בנוסף הוא מסוגל לקלוט רדיו ישראלי, בעל פאנל נשלף וקורא MP3.

לכאורה הצרכן אמור להרגיש שהוא משלם על איכות, אך בעולם הסטריאו לרכב כבר למדתי שלא תמיד מה שאתה משלם עליו הוא באמת מה שאתה קונה.

בקיצור (ואם הגעתם עד לכאן ולא לחצתם back באיזשהו שלב) ההתלבטות היא בין האקליפס 7200 לנקמיצ'י CD500.

אשמח לשמוע חוות דעת נוספות עליהם או המלצות למכשירים נוספים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל דבר בחיים יש יתרונות וחסרונות =] אין כזה דבר מושלם שהכל יהיה מעולה תבחר מכשיר אחד שאותו אתה הכי רוצה והכי "חם" עליו ופשוט תתרגל לחסרון שבו (לפי איך שאתה מדבר על 7200 אותו אתה הכי רוצה אז מה שיש מסך קטן כמה פעמים אתה כבר סתכל על המסך בזמן שאתה נוהג ? פעמיים 3 זהו)

ד"א 9887R קולט רדיו בישראל לא ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

פיוניר - על אף שה 880 מעולה (וה 800 חדש נראה עוד יותר מפתה) ומספק אותי בכל צרכיי האודיופיליים, דייייייי!!! הגיע הזמן להחליף את החברה הזאת. 4 מכשירים מתוצרתה היו לי עד היום :wink:

איתמר.

אתה לא מבין עד כמה אני מזדהה איתך! אצלי אותו סיפור, כל פעם אני אומר לעצמי "זהו! די עם הפיונייר", וכל פעם אני מוצא את עצמי עם מכשיר של החברה הזאת בתוך הרכב.

עצוב :cry:.

DEFENETLY המכשיר הבא שלי - לא יהיה פיונייר (אלה עם P9 :twisted:).

פורסם

ה-9887R קולט רדיו בישראל אבל לא בדיוק נמכר בארה"ב,להם יש דגם 9887 והוא לא קולט תחנות זוגיות.

לפי דעתי עם ה9887 הוא אופציה שנפלה בגלל הסוגיה של הרדיו והתקציב שלך הוא 500 דולר שזה היום עם אני לא טועה בסביבות ה 2000 שקל אז לא עדיף לך לחסוך טיפה ולקנות את ה9887r בארץ?

הנה כמה דברים :

http://www.talkaudio.co.uk/vbb/showthread.php?t=95660

ת'רד השוואה בין ה-880 לבין ה-7200:

http://www.diymobileaudio.com/forum/showthread.php?t=46366

ת'רד השוואה בין ה-9887 לבין ה-cd500:

http://www.mobileelectronics.com.au/forums/lofiversion/index.php/t87061.html

מקווה שעזרתי.

פורסם

ד"א אם רכשתי את ה 9887 פה בארץ אז מה הוא לא קולט רדיו ? או שזה רק אם אני קונה בארה"ב את הדגם 9887 אז צריכים לכייל בשביל לקלוט רדיו ?

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אין לי מה לעשות עם ה 9887. הוא לא קולט רדיו ישראלי + אמרו בעבר שלא ניתן לעשות לו כיול (ואני גם לא רוצה שיכיילו אותו,סתם פתח לצרות) ולכן הוא יורד מהפרק. ה 9887R לא נמכר בארה"ב.

כל הרעיון של קנייה מארה"ב היא להתחמק מהמחירים הדרקוניים בארץ. בארה"ב ה 9887 עולה כמעט 1,500 ש"ח. למה לי לקנות בארץ?

הדנון הוא ללא פאנל נשלף ואני לא בטוח שהוא יקלוט רדיו. מעבר לזה כל המכשירים שדנון ייצרו (כולל גרסת הדנונפורד, הגרסה שיוצרה לרוקפורד) הם פשוט מכשירים מעולים, שיוצרו תוך שימוש ברכיבים הכי איכותיים שיש.

תודה על הלינקים להשוואות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עם האקליפס אין לי התנסות חוץ מביקורות כך שלא אגיב על כך

לגביי הנקמיצי מכשיר מצויין מבחינת סאונד מאכז במראה (דבר שיכול מאוד לעזור לך בבאר שבע) כיוונים בסיסים למדי טרבל באס פדר ובלאנס אבל שורה תחתונה סאונד נקי וטוב

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מצטרף לתהיה של יוסי בנוגע לתדריו האירופאיים של הP800/880, כי למיטב ידיעתי, תדרים אירופאיים ישנם בP80/88 המקבילים, כך שמסיבה נוספת הפיוניר בארה"ב לא רלוונטי לך..

אבל תגיד לי, בשביל מה אתה צריך רדיו???:-D

פורסם

בארה"ב ניתן לרכוש גם דגמי פיוניר פרימייר וגם דגמים רגילים, רק שאני לא ממש סגור על ההבדלים ביניהם. בכל מקרה זה לא רלוונטי עבורי. הפרימיירים 880 שיש בארץ מכויילים לקליטת רדיו ישראלי. לגבי הסדרות החדשות (ורק אללה מבין את הסידור דגמים החדש של פיוניר) אני לא יודע.

יוסי תודה על הלינק המעניין, אבל זה לא מה שאני מחפש :wink:. מה שכן, הוא מסוג הדברים שגורמים לך להגיד "איך לא חשבו על זה קודם" :shock:.

לגבי מראה חיצוני, אני לא מוטרד בכלל. מצידי שיהיה עם נאונים ואולטרות, אבל כל זמן שיש לו פאנל נשלף זה קביל.

איתמר.

פורסם

איתמר, אני חייב לומר לך שלאחר קריאה נוספת של הפוסט שלך, הבחירה הטובה ביותר שלך תהיה דווקא כן הP800. ה"חסרון" היחיד שלו זה שהוא פיוניר ושנמאס לך [אולי בצדק], אבל אובייקטיבית, יש בו את כל מה שאתה מחפש בHU, ואולי יותר.

זה בהנחה - כמובן - שכפי שציינת, נמכרים בארה"ב דגמים בעלי תדרי רדיו אירופאיים.

פורסם

אני עדיין ממליץ באופן יותר מתקיף על הCD7200 של אקליפס, אם כי אני בכלל לא פוסל את הCD7100 ואת ה7000 שהם לא פחות ממעולים.

נראה לך מצועצע? הם דווקא מאוד מסיביים במיוחד הפאנל הקדמי.

התצוגה מאוד ברורה, כל הפיצ'רים שצריך וסאונד מעולה שלטעמי מתעלה על הפיוניר.

under construction..

פורסם

האקליפס הוא מכשיר טוב וגם כמו שכתבת איתמר עם המון פונקציות

על הנקמיצ'י גם אני חשבתי ללכת לפני שנה+, תכלס לי מה שהוריד את החשק ממנו זה שעד כמה שאני יודע שסאונד טוב זה סאונד ישיר ונקי, אני תמיד רוצה שיהיו לי את כל אפשרויות הכיוון

האלפיין שלי היה על פלאט רוב הזמן אבל תמיד הייתה לי אופציה לכוון ואהבתי את זה

לדעתי האקליפס עדיף על הנקמיצ'י פשוט כי הוא מכשיר טוב גם ביחס לשאר המכשירים שציינת כאן

נ.ב

היום יש לי JVC 455 -preschool ולא OLD SCHOOL

סוג של חזרה למקורות

• תוכן חדש...