Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

מכיון שביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מספקת לשאלתי , ארצה לשאול זאת בעצמי :

היום ביצעתי טיפול 10,000 לרכב שלי .

בטיפול הוחלפו :

-פילטר אוויר

-פילטר שמן (חברת TOYOFIL)

-פלאגים (של חברת DENSO)

-שמן (חברת דלקול 20W50)

לפני שביצעתי טיפול , בעת לחיצה חזקה על הגז (נניח במעבר ביניים מ 60-70 קמ"ש ומעלה , כשצריך הרבה כוח) שמתי לב במראה , בעיקר בערב , שיוצא עשן שחור , יוצר ענן קטן לכמה שניות ואז הוא נעלם .

חששות התחילו לנקר בליבי ולחשוב שמא זהו עשן לבן , אך התבדיתי כשבדקתי שמן שוב ושוב במעקב של חודש שלם לפחות .

כך שעשן לבן ואיבוד שמן או מים - נשלל . כנ"ל לגבי התחממויות מנוע .

היום , כשאבא שלי ואני סיימנו לבצע את הטיפול הוא הסתכל על האגזוז וראה כי זה עשן שחור .

ושאלותיי הן כאלו :

1. ממה נובע עשן שחור ומה הן דרכי הטיפול ברכב שמצויין למעלה ?

2. שאלה שלא קשורה לנושא אך חשובה גם היא - היכן ממוקם פילטר הדלק בשרייד 92 ? לא החלפתי כי לא מצאתי את הפילטר, לצערי הרב .

תודה למקדישים זמן !

בברכה ,

ליאור .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

לא ציינתי שניקיתי + כיוונתי קרבורטור אצל "ינקו קרבורטורים" לפני כשנה וחצי (+-) .

עד כדי כך הקרבורטור מתלכלך מהר ?

האם צפוייה לי עוד "הוצאת-משכנתא" של 400 ש"ח על ניקוי ?

משהו פה לא נראה לי הגיוני .

פורסם

חבר לעבודה עם שרייד זהה לשלך שפך למיכל דלק תוסף ( מאילו שמפרסמים שניתן לעבור איתם טסט ) , ולדבריו כבר כמה חודשים הרכב הפסיק לעשן עשן שחור ...

אני לא ממליץ רק מציין מקרה שהובא לידיעתי .

פורסם
לא ציינתי שניקיתי + כיוונתי קרבורטור אצל "ינקו קרבורטורים" לפני כשנה וחצי (+-) .

עד כדי כך הקרבורטור מתלכלך מהר ?

האם צפוייה לי עוד "הוצאת-משכנתא" של 400 ש"ח על ניקוי ?

משהו פה לא נראה לי הגיוני .

שלום רב!

קרבורטור אין לו אורך חיים קבוע הנקבע לפי הספר, וחייו מוגבלים, אם כי שנה וחצי הם זמן מוקדם מדי לבעיות של קרבורטור, אך זה לא אמור למנוע ממך, בדיקה, וטיפול, מחייב במכון קרבורטורים, מחיר הדלק, יקר מדי, לחשוב של עלות תועלת, והתועלת רבה יותר מהלות החד פעמית, שמתקזזת תוך זמן קצר מאד, בחיסכון בדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אצלי במיצובישי לנסר ישנה הלכתי לשני שיפוצי קרבורטור שנה אחרי שנה ככה שכמו שצביקה הסביר אין חוקיות בדבר הזה.

מצד שני,אין לשלול אפשרות שבסך הכל ניתן יהיה לכוון את רמת ה C0 וזה הדבר שצריך לנסות לפני שניגשים להתעסק בכלל עם הקרבורטור.

המלצתי אליך-גש למוסך לבדיקת 4 גזים ויתכן שניתן יהיה לכוון את הקרבורטור,אפשר לוודא אם הניסיון הצליח המכשיר יראה נתונים סבירים.

אם לא יעזור צריך לבדוק, שהצ'וק האוטומטי לא תפוס וללכת לטפל שוב בקרבורטור אצל מקצוען,שמבלי לגרוע משמו אם לדעתך לא עשה עבודה ראוייה אל תיכנס אליו שוב אלא בקש המלצות וקבל של אחד אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לשרייד 1.3 אין צ'וק אוטומטי.

האם בדיקת ה CO במבחן הרישוי השנתי יצאה תקינה?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שלום רב!

חן חברי הרב המלומד, כמו תציד צודק, לשרייד אין צוק אוטומטי, אלא ידני, מה שמחזק את העובדה, שהרכב לא אמור לפלוט עשן שחור,

בעקבות עשן שחור בעת האצת קבע, תיתכן גם עלייה בתצרוכת הדלק, והפלגים שהוחלפו כעת, על ידי פותח השרשור,היו אמורים להיות מפוייחים.

הבה נמתין להבהרה, מפותח השרשור, לגבי צבע אלקטרודת הפלג, ותצרוכת הדלק לאחרונה, יש לציין שהשרייד האוטומטי, אינו חסכוני כלל, וזאת בלשון המעטה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ראשית כל אוסיף ואציין שאכן , הפלגים היו שחורים , עכשיו אני מבין למה .

לא היה הרבה , אבל היה .

תצרוכת הדלק לא השתנתה , 1ל-10 , לפעמים 1ל11 וזה נדיר .

בנוגע ל CO במבחן השנתי - התוצאה הייתה תקינה , כיון שבזמנו הייתי אחרי ניקוי קרבורטור .

השנה , אני לא חושב שאעבור במידה ויש בעיה בקרבורטור .

ברגע שיהיה לי זמן , אני איקח חופש מהצבא ואיגש לטפל בבעיה , מכיון שלמדתי שאם מזניחים דברים - משלמים עליהם ביוקר אחר כך .

תודה לעונים !

עוד תגובות יתקבלו בברכה ...

• תוכן חדש...