Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר אני מנתק את הקונקטור ממוח האזעקה שלא פועלת דרך השלט, ומחבר דרך מנורת ביקורת פעם פלוס ופעם מינווס לקונקטור בפינים שונים, אני מקבל נעילה ופתיחה, בפין אחר אני מקבל הרמת חלונות. הייתי היום אצל 3 מתקיני אזעקות וכולם אמרו שצריך להחליף מוח ושלטים. אחד טען שצריך להתקין בנוסף חלק שאמור להרים את החלונות.(בנקודה הזאת אני חולק עליו, משום שחיברתי פלוס לקונקטור והחלונות עולים) .

פירקתי את המוח ומצאתי בפנים 3 סוללות בבדיקת מתח עליהם התגלה בראשון 0V, בשני 0.27V בשלישי 0.82V.

על העטיפה שלהם כתוב 7.2V.

אני מבין שאלה סוללות גיבוי. השאלות הם, האם השלט לא יתן פקודה כאשר הסוללות פגומות ?.

ואם כן, היכן ניתן לקנות את הסוללות הנ"ל.

דוד.

תמונה 010.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

י"ל שהמקלט של המוח תקול ואז עדיין מעביר פקודות נכונות בהזנה ישירה כמו שניסית.

לגבי סוללות הגיבוי-לא סביר, אבל תנסה להזין לקונקטורים שלהם וולטאז' מתאים מספק כח חיצוני ותראה...

דא"ג- נראה לי שאתה מתמצא מספיק בכדי לרכוש מח+שלטים מאיכות סבירה ב200-300 ש' ולהחליף לבד.

כל ההתעסקות עם החלפת סוללות גיבוי ותיקונים אלקטרוניים במח עלול לעלות יותר ותשאר עם פתח לצרות חדשות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

היי דוד,

מתוך הנתונים שמסרת כנראה שזה מארז של 6 סוללות של 1.2 וולט מסוג ליתיום.

6X1.2=7.2 וולט.

אינני יודע היכן ניתן לרכוש מארז סוללת כזה.

ברמת-גן רחוב ז'בוטינסקי קיימת מעבדה שבונה מארזים של סוללת מסוגים שונים, אם תרצה אני אברר לך פרטים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק, כן אני רוצה וגם את המחיר, תודה.

לא אקנה לפני שאדע בוודאות אם סוללות גיבוי פגומות, ימנעו מהמוח לקבל פקודות מהשלט.

אין לי בעיה להתקין מערכת אחרת, אבל אני רוצה את הנוכחית כי היא מקורית של פיאט.

האם אתה יכול להסביר מה תפקידם של סוללות הגיבוי ?.

דוד.

פורסם

צור איתם קשר הם עובדים גם בשישי.

אמיסל-עמית תעשיות בע"מ

ז'בוטינסקי 99 רמת גן

03-7524884

אני גם בגישה שלך מה שמקורי להשאיר.

איזה רכב ואיזה שנה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

דוד ללא היכרות עם מערכת האזעקה הספציפית לא ניתן לומר בוודאות אם היא תושבת בגלל סוללות פנימיות תקולות. ההגיון אומר שלא אבל ההיגיון לא משחק בדברים האלו.

לרוב תפקיד הסוללות להפעיל את הצופר גם כשמנתקים את המצבר וכן לשמור הגדרות שונות. במקרה שלך הסוללות נראות לי קטנות מידיי בכדי לשמש גיבוי לצופר ולכן יתכן שהן מיועדות לשמירת הגדרות בלבד.

פורסם

איזה פיאט, איזה מקורי? אתה בטוח?

נראה שמדובר באזעקת דרגון מבית היצרן (לשעבר) META האיטלקית.

אפריל טק ליין, היה המתקין המורשה שלהם, אחד השלטים היה הופך למובנה במפתח, כלומר, שלט מפתח.

ואולי, באמת יש שם משהו מקורי. אם לא תצלם את המוח ואת המפתח, לא אוכל לדעת.

באם זה של META , נסה לדבר עם ה"מעבדה" של אפריל טק ליין בטל' 03-5376060 , ואולי יסכימו לנדב לך מידע מדוייק.

לפני הכל, האם יש שלט נוסף, לבדוק את המערכת? האם מישהו בדק האם השלט משדר?

אם יש פוטנציומטר קטנטן בלוח השלט, תן לו כמה מכות ,ובדוק שוב.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני ידידי שלום.

הרכב הוא פיאט מריאה 98, שלושת המתקינים אצלם הייתי אמרו שזאת מערכת מקורית.

בנוסף לתמונה כתוב על המכסה חברת "דרגון" אפריל 96.

על אחד המפתחות יש שלט מובנה(כפתור). לפני שפירקי שיחקתי עם הקונקטור של המוח לצדדים תוך כדי לחיצה על הכפתור במפתח, והחלונות נסגרו. אבל זה קרה פעם אחת ולא יותר.שימון החיבורים בין הצמא למוח עם WD/40 וניקוי עם אוויר לא הועיל.

לפני פירוק המוח, פירקתי את המפתח, בדקתי מתח על הסוללות שלו היה 1.5V כל אחת.

ועדיין אני שואל, האם סוללות גיבוי פגומות/לא נטענות, ימנעו מהמוח לקבל פקודות מהשלט ?

כן, יש פוטנציומטר קטן על לוח המוח.

דוד.

תמונה 009.jpg

תמונה 010.jpg

פורסם

אפריל טק ליין 03-5376060 , זוהי מערכת בהתקנה מקומית, ובכל מקרה, באפשרותם לפתור את הבעיה במחיר שיתכן ויהיה זול יותר מרכישת והתקנת מח חדש. ככל שלא יהיו יותר מידי "רעבים" שם.

בשלט הזה, יתכן והפוטנציומטר, או הלחצן בשלט, אינם סוגרים מעגל, למרות שנראים כמעט תמיד תקינים. אמור להיות שלט רזרבי , יש אותו?

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אפריל טק ליין 03-5376060 , זוהי מערכת בהתקנה מקומית, ובכל מקרה, באפשרותם לפתור את הבעיה במחיר שיתכן ויהיה זול יותר מרכישת והתקנת מח חדש. ככל שלא יהיו יותר מידי "רעבים" שם.

בשלט הזה, יתכן והפוטנציומטר, או הלחצן בשלט, אינם סוגרים מעגל, למרות שנראים כמעט תמיד תקינים. אמור להיות שלט רזרבי , יש אותו?

דני

השלט במפתח נבדק ע"י מכשיר תדרים, נמצא שהוא לא משדר. הלחמתי בבדיל חזרה את הסוללות למוח וסגרתי אותו. שאלתי כאן באשכול 3 פעמים,

"האם השלט לא יתן פקודה כאשר סוללות הגיבוי פגומות ?." ולא קיבלתי תשובה.

אם לא ידעתם, אז תדעו. אין קשר בין סוללות מוח פגומות לבין תיקשורת בין השלט למוח.

הסוללות הם גיבוי לאזעקה, למקרה שגנב ניתק את מצבר הרכב.

את המידע לא הצלחתי להשיג מהמתקינים כולם רצו רק להחליף את המערכת לחדשה, אלא מחבר של הבן שלי שהוא מהנדס, אשף מחשבים במכון וייצמן, ועבד לפני, 3 שנים בהתקנות לרכב. הוא גם ינסה לתקן את השלט היחיד שנמצא ברשותי.

ברכב השני שברשותי פיג'ו 106, הבחור תיקן לי גם את השלט התקול היחיד שהיה לי , וקידד אותו לשלט נוסף אונברסלי.

דני, הבחור טוען , שהפוטנציומטר תפקידו רק לכוון את רגישות האזעקה ואין לו קשר לתקלה.

עידכון בהמשך.

דוד.

• תוכן חדש...