Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רציתי לשאול מה קורה לחייל שטוען שהוא רוצה להתאבד,לוקחים לקב"ן,ומה קורה הלאה?

אמרת לקב"ן שאתה רוצה להתאבד? אשפוז? שחרור מהצבא? מה הנוהל?

היה לי ויכוח עם חבר,וחבר אמר שהאחריות כולה חלה על הצבא ולכן הוא לא לוקח סיכויים. ומשחרר על 21 נפשי.

בעוד שאני טוען, שזה לא נכון כי אם זה היה ככה אז הרבה אנשים לא היו נכנסים לכלא בכלל.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש ויש.

בשלב של הקב"ן הוא מברר בדיוק מאיפה זה נובע.

אם מדובר בבעיות נפשיות נטו, השחרור הוא עניין של כמה ימים

אם מדובר בקטנוניות (לא יכול להיות באותו אוהל עם 20 איש וכ"ד) הקבן אולי יתן לך פרופיל 45 נפשי וישחרר אותך להמשך שירות מהנה ללא מילואים.

אם תנבל את הפה מולו, הוא עלול לשלוח אותך ל30 יום כלא מבלי להניד עפעף.

כל זאת מניסיון שלי ושל אחרים.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

אם הוא חושד שמדובר בדיכאון, והסיכוי להתאבדות ממשי - הוא ישלח לימי ג' בבית ולבדיקה נוספת אצל פסיכיאטר.

יש להם מספיק כלים ונסיון לזהות דיכאון קליני.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ובמידה והבן אדם שבא אליו, הוא בן אדם שלמשל קשה לראות עליו...

משמע,הוא לא נראה כמו אחד שהשלב הבא בחיים שלו להתאבד...

פורסם

הוא קב"ן המקצוע שלו זה לקרוא אנשים .

אני לא יודע אם אתה מנסה להישתמט או מנסה לעזור לחבר לעשות את זה , אבל בהחלט מאחל למי שזה לא יהיה , שהקב"ן יקלוט את זה ישר וישלח ל30 יום כלא והמשך שירות מהנה ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

או,חיכיתי לצדיק מסדום...

העליתי פה שאלה שסיקרנה אותי,ורציתי לשמוע תגובות.

זה לא דיון על השתמטות,ועל שרות אלא שאלה על נהלי הצבא להתאבדות.

נ.ב

אם אני ארצה להשתמט,סמוך עליי שאני לא אשאל את דעתך (בלי להעליב).

פורסם
רציתי רק להדגיש שעפ"י נהלי הצבא אסור להתאבד.

תודה,

רציתי לדעת מה כל החוקים והפרשנויות בנוגע להתאבדות בצבא...

פורסם

28 יום בכלא על השחתת רכוש צה"ל

:lol:

וברצינות - ההיגיון של הצבא הוא שעדיף לשחרר עשרה מתחזים מאשר לגייס אחד שהוא באמת משוגע

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
או,חיכיתי לצדיק מסדום...

העליתי פה שאלה שסיקרנה אותי,ורציתי לשמוע תגובות.

נ.ב

אם אני ארצה להשתמט,סמוך עליי שאני לא אשאל את דעתך (בלי להעליב).

אני מאמין שזו לא שאלה היפוטתית ( הלוואי שכן ) ז"א שאתה משתמט (או חושב לעשות את זה) מעול שאמור להתחלק בין כולנו , ואתה באמת חושב שכל "הפראיירים " שנשארים עם העבודה ישתקו ?

אז אם אני ארצה לאחל לך קצת כלא סמוך עלי שלא אשאל את דעתך (ומיצידי אתה יכול להעלב ).

בתקווה מלאה שזו שאלה היפוטיתית

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שנה מהשירות שלי עבדתי צמוד ל 3 קבנ'ים יום-יום במקום שבאמת צריך 3 קבנים

כל קבן רואה ביום איזה 10-20 פסיכים בלי מרכאות שטוענים שהם מתאבדים היום, עכשיו, אתמול !

באמת אנשים שלא הייתם רוצים להיות בחברתם.

מכל השנה הזו, אולי רק 3~ מהם בסופו של דבר יצאו מהצבא על טענת התאבדות.

האחריות של הצבא היא שחייל יראה קבן אם יש לו נטיות אובדניות אבל לא משהו מעבר לזה.

לא מוציאים מהצבא אם החייל לא באמת עושה משהו שקשור להתאבדות (קצת הרבה יותר מלהפוך שולחן ולשרוט כמה ורידים או לספר סיפורים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה לי ויכוח עם חבר,וחבר אמר שהאחריות כולה חלה על הצבא.

שני אידיוטים.

(גם אני לא שואל את דעתך, אלא קובע עובדה. אם יש לך בעיה עם זה, אתה מוזמן להשתמש בסימן הקריאה בצד ימין.)

[כאן קיבל המשתמש Derish התראה על העלבת חבר פורום]

עד שלא תצטרכו לזהות גופה של חייל שאתמול עוד היה אצלכם בתדריך והיום החליט להתאבד, לא תבינו שאין מקום ל"סקרנות"

בנושאים כאלה. מצד שני, זה יקנה לכם את היכולת לזהות גולגולת מפורקת לשלושה חלקים, ולהבין את המסלול שעושה בתוכה

כדור של M16 שנורה מטווח אפס. אינפורמציה מאד שימושית בחיים.

לשם הדיון (התיאורטי כמובן), אני מציע לך לנסות בעצמך ולספר לנו איך זה נגמר. אבל אל תעצור בדיבורים, תראה לקב"ן הזה

שאתה רציני! נראה איך הוא יגיב.

מעניין, לא?

פורסם

אתה רוצה ייעוץ אמיתי ?

סבבה,אז תיהיה עם ראש פתוח ותנסה לקבל דברים שאומרים לך:

לפי הרישומים שלך,יש לך פז"מ של פחות משנה וחודש.

הספקת לפתוח כבר כמה נושאים לגבי זה שאתה נפקד,לגבי זה שאתה נמצא ב-ג', לגבי האם ימי מחבוש נחשבים בתוך ג', לגבי זה שלא חזרת מחופשה ואתה עלול להיות עריק, לגבי איך יוצאים מבה"ד 20 כי לא מתאים לך להיות שם וכן הלאה (ויש עוד הרבה).

אז אחרי כמעט שנה וחודש (ב-18 לנובמבר תיהיה בדיוק שנה וחודש בצבא),פתחת נושא חדש על איך לצאת מהצבא על קב"ן אחרי שתגיד לו שאתה רוצה להתאבד (אתה באמת חושב שאנשים מטומטמים ומאמינים לסיפור של הויכוח עם החבר?).

אז קבל עצה באהבה:

יש לך עוד פחות משנתיים להעביר בשירות הצבאי ידידי.

יש לך 2 אפשרויות לעשות את זה:

1.לזרום עם הדברים ולגלות שזו יכולה אפילו להיות אחלה חוויה.

2.לא לזרום עם הדברים,להמשיך להיות בצבא ולסבול מכל רגע עד יום שיחרורך.

כמו שחצי מהמגיבים בשירשור הזה הבינו את מטרתו,וענו לך בהתאם,כך הקב"ן יענה לך,כי הוא בכלל למד כל החיים שלו איך לאבחן אנשים שחושבים שהם יכולים לעבוד עליו.

ומנסיון אישי,

אתה לא תעשה רושם על שום קב"ן מזה שתבוא אליו ותאיים שתתאבד,אני לא קב"ן,אבל כן עברתי יותר מחייל אחד שבאו אליי ב-2 לפנות בוקר בצעקות "קח ממני את הנשק אם לא אני יורה בעצמי!!!", אז את הנשק לקחתי,את החייל שלחתי לקב"ן,שאחרי חצי שעה שלח אותו אליי בחזרה,את הנשק החזרתי לחייל בבוקר למחרת,ולמרות שאחרי אותה פעם הוא עשה את התרגיל הזה עוד פעם (וקיבל גם ריתוק כבונוס על היותו חייל מזדיין (סליחה,מצטיין),הוא סיים את שירותו הצבאי בתום 3 שנים כלוחם מן המניין בגבעתי.

הפעם האחרונה שיצא לי לפגוש אותו היתה לפני כחצי שנה,והוא עדיין חי,עד 120.

עד 120 גם לך ידידי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

וואו!

הצדקנות פשוט מעוררת השתאות!

כפיים!

אני לא משתמט,אני חייל כמו כולם.

אהה,ויש לי אבא בתל השומר.. קשור גם לצבא לא?

שאלתי כי הסתקרנתי, אל תאיים עליי בכלא? ישבתי מספיק...

מבחינתי כל מי שמאחל לי דברים,אתם סך הכל עוד דמות בפורום שמחפשת במה...

אנשים שביומיום שותקים הרבה ובאינטרנט מצליחים למצוא "כבש" לשחוט.

זה ששאלתי ,לא אומר שאסור לי להשתמט.

במקרה,אני לא רוצה להשתמט אלא התעניינתי כי קראתי על הנושא קצת באינטרנט.

דרך אגב, זאת מדינה דמוקרטית- אם אני ירצה להשתמט אתה בטח ובטח לא תעצור אותי וגם לא 1000 כמוך.

אני עצמי נגד השתמטות.

אבל אם הייתי משתמט,לא הייתי מתבייש מאף אחד...

זה מין מחלה בארץ, כל אחד מרגיש רגשי נחיתות ופראייר... במקום להתעסק בצרות שלו.

וחייל שלא משתמט ומעביר את זמנו מעריקות לעריקות? אז הוא תורם יותר למדינה?

לדעתי,עוד בזבוז של משכורת צבאית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...