Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף תהליך הקנייה הגיעה לסיימו (כמעט).

הולך להרכיב אותם ברכב פיזו' 306 שנתון 97 .

מגבר - PX300.4 JBL

סאב - JBL P1220BR 1600W 400RMS

קומפוננט - JBL GTI608 600W 150RMS

רדיו דיסק - CDA9855 Alpine

חיוט - XLN16S monster cable

5nzmjhmtwmew.jpg

ddnimy0mnjc2.gif

zu5g14gynwuo.jpg

zzkwnt4omzdy.jpg

mzwinzuxtzxk.jpg

שלב הבא, בניית פודים, שוקל להוסיף מונו לסאב, וכמובן הרכבה + כיוון הכי מקצועי שיכול להיות.

פורסם

E_M777 בהחלט שגם איטום שחכתי לציין, יש כאן משהו מהחברה שעשה פודים לפיזו 306 שנתון 97?

פשוט עבודה בלתי אפשרית, יש הרבה עבודה :roll:

פורסם

Blood Storm,

אני לא יודע אם מישהו מהפורום כבר עשה את זה אבל יש איש אחד שבטוח יכול לעשות את זה, יוסי ALPINE.

אני בטוח שיוסי יוכל לעשות את הפודים האלו בלי שום בעיה ובמחיר סביר, כנ"ל לגבי האיטום, נסה לשלוח לו הודעה פרטית.

בנוסף תוכל להתרשם מהעבודות שלו ע"י הרצת חיפוש.

בהצלחה.

פורסם

כבר דיברתי איתו, יהיה קשה לעבוד על זה, מכיוון שאני מהצפון,

ובשביל לקבל הצעת מחיר אני צרייך להגיעה למרכז, כדי לראות את סוג וזמן העבודה.

שזה אומר במידה ואני מוכן לעבודה אני מוציא רק על דלק כ 350 ש"ח במידה ואני הולך וחוזר X2.

עסק לא זול בכלל, אבל אני מודע לאיכות, הבנאדם תותח על!

אני שוקל לעשות לבד, יש לי את הכלים (נגריה).

אגב עשיתי סקר מחירים קטן לגבי מחירים לפודים,והמחירים הרבה יותר נמוכים ממה שראיתי באתר.

סיבים פיבר 28 ש"ח למ"ר

בונדו + מקשה 36 ש"ח \ או חברה אחרת נראת איכותית יותר ב 54

פוליאסטר + מקשה\מאיץ 39 ש"ח

• תוכן חדש...