Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילו אתה היית זה שהזמין את המכונית, היית מאשר לתקן אותה או שהיית רוצה לקבל חדשה?...

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

שלום.

חבל ממש חבל רק שלושה מכוניות איזה באסה! ואני קיויתי לראות רכבת שלמה עמוסה במאות מכוניות פורש מרוסקות לאבק דק!

עד כדאי כך שהבן-זונה הנאצי המסריח שהעביד יהודים בכפיה במלחמת העולם השניה הדרק הגדול פרדיננט פורשה היה מיתהפך בקבר 300 פעם מינמום על מה אתם מיצטערים על הכלב הזה או החברה שהבן שלו מנהל? האמינו לי כול מכוניות הפורש שיהיו כמה טובות ומיוחדות לא שוות ולו כנף אחת מעפנה של סוסיתא!!!

אלה היו מיספר מילים על אהבתי לנאצים.

רק למען ההשכלה חברת קודק היא היא החברה שסיפקה בזמן המילJמה למחנות הריכוז את האבקה ליצור הגזים

ששמו ציקלון B ואם תרצו עוד דוגמאות תקבלו בשפע כולל כול יצרני הרכב

שלא תתיתעו לרגע גם היום הם נאצים זיכרו פעם חרה תמיד חרה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יש להם מספיק מכוניות לדעתי זאת לא אבדה גדולה, חוץ מהלקוחות שיחכו יותר זמן מהצפוי ויקבלו בפיצוי בטח מגנזיום על חשבונם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בני, כל מילה בסלע!

אני בעד גם להטביע אוניות עמוסות במכוניות מתוצרת מיצובישי, להפציץ את כל צוללות הדולפין הנאציות של צה"ל, להעלות את הסוכנות המרכזית של צ'מפיון באש ולהכריז מלחמה על הגדולה שבידידות ישראל בגוש האירופי!

:screwy:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שלום.

חבל ממש חבל רק שלושה מכוניות איזה באסה! ואני קיויתי לראות רכבת שלמה עמוסה במאות מכוניות פורש מרוסקות לאבק דק!

עד כדאי כך שהבן-זונה הנאצי המסריח שהעביד יהודים בכפיה במלחמת העולם השניה הדרק הגדול פרדיננט פורשה היה מיתהפך בקבר 300 פעם מינמום על מה אתם מיצטערים על הכלב הזה או החברה שהבן שלו מנהל? האמינו לי כול מכוניות הפורש שיהיו כמה טובות ומיוחדות לא שוות ולו כנף אחת מעפנה של סוסיתא!!!

אלה היו מיספר מילים על אהבתי לנאצים.

רק למען ההשכלה חברת קודק היא היא החברה שסיפקה בזמן המילJמה למחנות הריכוז את האבקה ליצור הגזים

ששמו ציקלון B ואם תרצו עוד דוגמאות תקבלו בשפע כולל כול יצרני הרכב

שלא תתיתעו לרגע גם היום הם נאצים זיכרו פעם חרה תמיד חרה.

בברכה בני ל.

יצא לי להתארח בכנסים של חברת פורשה בבית מלון בגרמניה ליד העיר שטוטגרט , אני יכול להגיד לך שאנשי פורשה הם גרמנים איכותיים במיוחד וקפדניים , כמעט לכל העובדים יש מכונית פורשה .

אני בהחלט מבין אותך על כעסך על הנאצים , אני כועס על הגרמנים בגלל שהם מיצריים מכוניות מעולות אבל כבדות מאוד.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

בני, אני חושב שזה לא במקום ואני יכול למצוא לך קשר לכל דבר לשואה.

על כמה מתערבים שיש לך יותר ממוצר אחד בבית/באוטו שהוא גרמני או שמעורב בו ייצור גרמני?

לדגומא "BOSCH" אתה רוצה להגיד לי שיש לך רכב שאין בו רכיב של בוש?

בעידן הגלובליזיציה אתה לא יכול לבחור שיהיה לך מוצר בלי התערבות של מדינה אחרת.

ומי שעדיין מאמין שצריך לעשות חרם על כל דבר גרמני, כי פעם סבא של מי שמייצר אותם היה נאצי - מצחיק אותי.

S2000

פורסם
יצא לי להתארח בכנסים של חברת פורשה בבית מלון בגרמניה ליד העיר שטוטגרט , אני יכול להגיד לך שאנשי פורשה הם גרמנים איכותיים במיוחד וקפדניים , כמעט לכל העובדים יש מכונית פורשה .

אני בהחלט מבין אותך על כעסך על הנאצים , אני כועס על הגרמנים בגלל שהם מיצריים מכוניות מעולות אבל כבדות מאוד.

שתיהיה בריא, יש לך לפעמים הודעות שלא קשורות לכלום.......

:wink:

בני,

מסכים איתך לגבי הנאצים,גם אני נכד לניצולי שואה, אבל ראבק,עברו הרבה מים בנהר מאז,נאצים ואנטישמים יש היום בכל העולם, לא רק בגרמניה,ואם נחרים תוצרת של כל מדינה שיש בה נציזם או אנטישמיות אנחנו נשאר רק עם מוצרים MADE IN ISRAEL, וזה קצת בעייתי כמו שאתה מבין ויודע.

זה יפה להעריץ את הסוסיתא,אבל עדיין במחיר של סוסיתא אתה לא יכול לקנות היום אפילו את הקפא של הג'אנט בפורשה.

אגב,

בהמשך לאלעד, אני בטוח שאתה ובני משפחתך לא שותים אף מוצר של חברת קוקה קולה,הרי היתה תקופה שקוקה קולה החרימה את ישראל ולא מכרה פה את מוצריה (בעקבות איומים מהעולם הערבי שיחרימו את החברה אם ימשיכו למכור ליהודים).

אז באמת עזוב,אין לזה סוף, אסור לנו לשכוח את העבר,אבל גם לא צריך לחיות בו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אילו אתה היית זה שהזמין את המכונית, היית מאשר לתקן אותה או שהיית רוצה לקבל חדשה?...

משהו גורם לי להאמין שהתיקון שהמכוניות יעברו יהיה כל כך מקיף ויסודי שהלקוח אכן יקבל רכב חדש לגמרי,ולא כמו שהתיקונים שנעשים בארץ,שאתה מקבל את הרכב עם כנף אחת בצבע שונה מכל האוטו.

ומעבר לזה,למעט 2 מכוניות (זו שהתהפכה והשנייה שיושבת על המסילה),ל-2 המכוניות האחרות לא נראה שיש נזק רציני בכלל מעבר לקצת קוסמטיקה.

רכב גרמני שעובר "תקלה" כזאת בשלב הזה חוזר למפעל ולא מוצא את דרכו ל"יעקב הפחח".

עושים תיקונים קוסמטים,מחליפים את מה שניזוק,והלקוח מקבל בסופו של דבר רכב חדש לגמרי ולא רכב "מתוקן" שעבר פחחות וצבע.

חברה כמו פורשה,שמוכרת רכבי יוקרה לא תרשה לעצמה להרוס את שמה עבור 10-20 מכוניות,זה כסף קטן עבורה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
משהו גורם לי להאמין שהתיקון שהמכוניות יעברו יהיה כל כך מקיף ויסודי שהלקוח אכן יקבל רכב חדש לגמרי,ולא כמו שהתיקונים שנעשים בארץ,שאתה מקבל את הרכב עם כנף אחת בצבע שונה מכל האוטו.

ומעבר לזה,למעט 2 מכוניות (זו שהתהפכה והשנייה שיושבת על המסילה),ל-2 המכוניות האחרות לא נראה שיש נזק רציני בכלל מעבר לקצת קוסמטיקה.

רכב גרמני שעובר "תקלה" כזאת בשלב הזה חוזר למפעל ולא מוצא את דרכו ל"יעקב הפחח".

עושים תיקונים קוסמטים,מחליפים את מה שניזוק,והלקוח מקבל בסופו של דבר רכב חדש לגמרי ולא רכב "מתוקן" שעבר פחחות וצבע.

חברה כמו פורשה,שמוכרת רכבי יוקרה לא תרשה לעצמה להרוס את שמה עבור 10-20 מכוניות,זה כסף קטן עבורה.

אני לא בטוח אם הם מתקנים אותם. לדעתי הם יפרקו את החלקים ישתמשו בהם אבל לפי מה שזכור שעשו במאזדה.

בגלל שהאוניה שהתהפכה - הם לא יודעים איזה נזק נגרם לחלקים כתוצאה מהתהפכות ולכן הרסו את כל המכוניות.

וגם בפורש יהיה קשה לדעת מה נהרס כתוצאה מההתרסקות של הרכבת.

S2000

פורסם

בני , מה עדיף רכבים שבהיסטוריה של החברה שלהם יש כתם גדול מאוד ,או רכבים ממדינה שהיום מזיקה לנו?

אין שום דבר שימעיט מחומרת השואה , אבל אני מעדיף רכב מגרמניה שכיום יחסית בעדינו ( לא כי הם אנשים טובים אלא כי זה נוח להם) מאשר רכב צרפתי שזו מדינה שכיום נמצאת לא פעם נגדינו בעיניין הפלסטנאי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

גרמניה היא הידידה הגדולה ביותר של ישראל,

משהו כמו מס' 2 אחרי ארצות הברית.

לא בדיבורים אלא במעשים -

צוללות, למשל.

זה מדהים שבני אדם עדיין תקועים באותו ויכוח ארכאי שלא השתנה

מימי השילומים בשנות ה-50'. :?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...