Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזה כשלושה שבועות ההגה משמיע רעשים/רעידות כשהוא נמצא בזווית מסוימת

פניתי למכונאי שטוען שהמשאבה החשמלית גמרה את הקריירה שלה

ושזה עסק לא זול בכלל (מה 5000 ש"ח?!?) להחליף לחדשה

שאלות:

האם בזמן שאני ממשיך לנסוע ברכב בלי לתקן את המשאבה אני מחמיר את הנזק או גורם לנזקים אחרים?

שאני מניע את האוטו ההגה מתנהג כרגיל ולאחר נסיעה של כמה קילומטרים נדלקת נורת החיווי של בעיה במערכת ההידראולית

וחוזר חלילה שאני מדומם ומניע שוב לאחר כמה דקות ההגה בסדר, יכול להיות שרק חסר לי שמן או משהו בסגנון?

פורסם

מהיכן אתה בארץ ?

בכל אופן 5000 זה סכום מוגזם ביותר וכנראה מישהו החליט לנסול לעשות עליך קופה.

אם אתה מחיפה /קריות צור איתי קשר בהודעה פרטית ואני אנסה לעזור לך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ברח מהר מהמוסך הזה כי בפיאט פונטו "ספייס" שלך אין משאבת הגה כוח אלא כל ההגה הנו חשמלי עם מנוע חשמלי המפוקד ע"י מחשב מיוחד וחיישנים. יש מקרים שבהם המנוע החשמלי רועש (תקתוקים) וזאת ניתן לפתור ע"י גריז מיוחד בציר המנוע.

ניתן להחליף רק מנוע חשמלי במע' ההגה בפיאט וכמובן לא במחיר של 5000 ש"ח.

כפי שכתבו קודמיי, אם תציין מהיכן אתה בארץ, אולי ניתן יהיה לכוונך למקומות מתאימים לתיקון הבעיה.

כאן תראה את כל מע' ההגה הכוח החשמלי שבמכוניתך והחלק העליון העגול גלילי הנו המנוע החשמלי:

http://www.carclinicmagazine.com/steering_rack_punto_cropped.jpg

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה על התגובות

אני גר בגן יבנה ליד אשדוד וגדרה אם יש לכם המלצה למוסך אמין וטוב פה באזור

כמו כן כמה להערכתכם יעלה לי להחליף את המנוע החשמלי המדובר

פורסם

אז ככה,

אחרי ביקור במוסך שהמלצת (באמת דוד בחור טוב שניסה לעזור, ממליץ לכל מי שיש בעיות חשמל לפנות אליו)

מתברר שהבעיה היא במנגנון המכני של ההגה (חושב שיש להחליף את כל המנגנון) ולא במנוע החשמלי שלטענתו נמצא תקין

האם ידוע למישהו היכן כדי לבצע טיפול שכזה וכמה הוא צריך לעלות

תודה

רון

• תוכן חדש...