Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה

מחר אחה"צ אני רוצה ללכת לבקר חבר שמשרת בבסיס בית-אל.

הוא אומר שזה ממש על הגבול עם רמאללה ושהוא מגיע לשם באוטובוס ממוגן. רציתי לדעת כמה זה באמת מסוכן להגיע לשם ברכב פרטי, או אם יש צורך בלנסוע לשם עם נשק בהישג יד.

אם זה לא כזה מסוכן לנסוע לשם לבד, אז איך מגיעים בדרך הכי בטוחה?

תודה

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני תושב השומרון אז אני יכול קצת לעזור לך.

השאלה מאיזה כיוון אתה מגיע, אם אתה בא מירושלים אז אתה צריך לסוע דרך פסגת זאב, ולצאת דרך מחסום חיזמה ומיד בכיכר לקחת שמאלה(לכיוון עופרה, בית אל פסגות, אדם..) ובכיכר של אדם לקחת ימינה ולהמשיך ישר עד שתהיה לך פניה שמאלה לבית אל.

אם אתה בא מכיוון המרכז אז אתה נוסע בכביש 5, כל הזמן ישר עד אריאל,פונה ימינה לאריאל ונוסע כל הזמן ישר, עובר 2 כיכרות ובשניהם אתה נוסע ישר, יוצא מאריאל נוסע עד לצומת טי ופונה ימינה (לכיוון עלי, שילה, שבות רחל, בית אל..) עד שתגיע לצומת בית אל תפנה ימינה. מקווה שהבנת,אם לא אשמח לעזור לך.

לגבי סיכון, מי שתושב האיזור פחות יהיה ראלי כי הוא רגיל לזה אז הוא יגיד לך שבכלל לא מסוכן וכו', אבל בסופו של דבר כן יש איזה רמת סיכון. לדעתי תסע עד ירושלים או עד אריאל (תלוי מאיפה אתה בא) תחנה את הרכב ותסע באוטובוס ממוגן. אם לא עדיף לקחת נשק ואפשר גם לבוא רגיל בלי כלום ויהיה בסדר.

פורסם

זה אפשרי בשבת לחנות באריאל ולנסוע באוטובוס ממוגן? לא נראה לי...

אני בא מהמרכז.

כן נראה לי שהבנתי. יש מקומות שצריך לשים לב אליהם במיוחד? מקומות שאם אני מתבלבל בהם אני מגיע למקומות לא נעימים?

hagggg55 כתב:

פורסם

אני שירתתי בבית אל 5 חודשים שזה בעצם אוגדת איו"ש, בסיס די גדול, תמיד פחדתי לנסוע לשם מירושלים באוטובוס ממוגן וחלונות שחורים שלא יראו שיש חיילים, אבל חברים ששירתו שם 3 שנים כרגיל לא היה שום מקרים תודה לאל, אבל עדיין אלוהים גדול והכל יכול לקרות, אני במקומך הייתי מחנה את האוטובוס ליד תחנה מרכזית ירושלים ולוקח משם אוטובוס ממוגן שעולה בסביבות 7 שקל, ונסיעה של 50 דקות כך שכמעט ואין סיכון, ותשים לב שהאוטובוס עוצר בתוך הבסיס כך שכאתה יורד מהאוטובוס יש נגד שבודק שאתה על מדים, כי עם תבוא באזרחי הוא לא יתן לך לרדת.

עם אפשר לקבל פרטים את מי אתה הולך לבקר שם ומה התפקיד שלו(ה"פ) עם זה חטטני מדי אז מצטער שכח מזה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אתה מכיר את הדרך, או שבא לך אולי לקנח באיזה לינץ'?

יש מקומות שצריך לשים לב אליהם במיוחד? מקומות שאם אני מתבלבל בהם אני מגיע למקומות לא נעימים?

כן, נראה לי שהוא מכיר.

ברצינות, אם אתה לא מכיר את הדרך והולך להסתמך על הוראות ושלטים, עדיף לך להשאר בבית.

אגב, שאלה כללית: ביטוח מקיף רגיל תקף בשטחים או שצריך ביטוח מיוחד?

פורסם

למיטב ידיעתי השטחים הם חלק ממדינת ישראל.

אורן, קח נשק, וסע על אזרחי, עם מדים בשקית בצד למקרה שתרצה להיכנס לבסיס.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
למיטב ידיעתי השטחים הם חלק ממדינת ישראל.

לא הם לא, למרות שחלק לא קטן מהעם היה רוצה.

בלי קשר לויכוח הפוליטי, כבר היה יותר מאזרח ישראלי אחד שטעה בדרך, והתוצאות, לאור נסיון העבר - לא סימפטיות, בלשון המעטה.

פורסם

אז שמר, אתה ממליץ להימנע מהעניין?

hagggg55 כתב:

פורסם

אני בכלל ממליץ להחזיר את השטחים, אבל זה לא קשור לענייננו.

שיקול שלך, אם אתה חושב שאתה מסוגל לנווט בביטחה בשטח הזה, ומוכן לקחת את הסיכון, בעייה שלך.

פורסם

בכל מקרה, אורן - קח איתך חבר, זה מומלץ.

וסע בזהירות, תחשוב פעמיים לפני כל פנייה, ואם אתה מרגיש אפילו לשנייה שאולי זה לא הכיוון, תעשה פרסה ונסה שוב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב, נראה יל שאני אסע. בכל מקרה, אני רוצה הבהרה לגבי הוראות הדרך:

אני נוסע על כביש 5, פונה ימינה לתוך אריאל, ממשיך ישר וחוצה אותה, מגיע לש.ג מצדה השני, ויוצא מאריאל. עד כאן סבבה.

עכשיו, כתבתם שבצומת T ימינה. כמה ק"מ בערך עד הצומת הזה?

ושוב ימינה בצומת בית אל. כמה ק"מ זה בערך מצומת ה-T? כמה צמתים בדרך אני עובר? וליד איזה נקודות "בעייתיות" אני עובר?

אחרי הפניה הזאת ימינה, אני ביישוב בית אל או בבסיס בית אל? אם ביישוב- איך מגיעים מהצומת הזה לבסיס?

hagggg55 כתב:

פורסם

טומי, השטחים נקראים שטחים כי הם אף פעם לא סופחו למדינה ולכן הם לא המדינה שלנו. בלי קשר לעניין הפוליטי מדובר בשטח כבוש תחת שלטון צבאי ולא שטח של המדינה תחת שלטון ריבוני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...