Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בקשר ל VALANTINE-1 :

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם התקנת VALTINE-1 היא הגנה בפני כל צורות האכיפה של המשטרה?

1. דבורה

2. ממל"ז

3. מצלמות נייחות

4. ליזר

5. Nולטינובה

6. אחר?

בהנחה שאני לא רוצה להתקין משבש (הבנתי שזה לא חוקי), מה עוד צריך אחרי שמתקינים VALENTINE -1?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדאי לך לעשות חיפוש דיברו על המכשיר המעולה הזה רבות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
האם התקנת VALTINE-1 היא הגנה בפני כל צורות האכיפה של המשטרה?

1. דבורה - כן, כולל POP MODE (היחיד שמגלה POP הוא הוולנטיין).

2. ממל"ז - כן.

3. מצלמות נייחות - כן.

4. ליזר - זהה ל-2 , מה השאלה?

5. Nולטינובה - זהה ל-3 , מה השאלה? אם התכוונת למולטנובה ניידת (מכשיר זהה לזה שעל העמודים), אז כן.

6. אחר? וואסקאר. לא מגלה. אין אפשרות לגלות ואסקאר, מכיוון שזהו סתם סטופר שמחשב מהירות ממוצעת על פני מרחק מסויים.

בהנחה שאני לא רוצה להתקין משבש (הבנתי שזה לא חוקי), מה עוד צריך אחרי שמתקינים VALENTINE -1?

לא צריך עוד כלום, אפשר להזמין יח' תצוגה נפרדת (39 דולר), טיפה יותר נוח.

אני הזמנתי עכשיו וולנטיין 2.

פורסם
לא צריך עוד כלום, אפשר להזמין יח' תצוגה נפרדת (39 דולר), טיפה יותר נוח.

אני הזמנתי עכשיו וולנטיין 2.

אפשר לדעת מאיפה הזמנתה?

פורסם

שמר, אתה יכול לפרט על הולנטיין 2 ? ומה השוני מה 1? או שבסהכ אתה מתכוון לגרסא חדשה של תוכנה בוולנטיין 1 ?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כבר גרמת לי לחשוב שיצא 2 :) נבהלתי..

בכל אופן, לגבי התשובות לשאלות שהוא שאל.

חשוב גם להבין איך זה עובד. הוולנטיין לא מגלה לייזר סתם ככה, אלא רק כאשר השוטר יורה כמובן.

אם אתה לבד בכביש, כנראה זה כבר יהיה מאוחר מידי ולכן לא כדאי להסתמך על הוולנטיין.

גם מצלמות נייחות, הוולנטיין קולט את ההחזר של הלייזר מהמכוניות שלפניך ולכן אם אתה לבד בכביש, אתה תגלה את המצלמה כשהיא תצלם אותך..

כך לפחות אני יודע, אלא אם הטעו אותי :)

אלה המגבלות שחשוב להכיר. חוץ מזה הוא יוצא מן הכלל.

כבר גילה דבורה פעם אחת, ממל"זים, מצלמות נייחות. ללא ספק השקעה משתלמת.

פורסם

לגבי המצלמות, הטעו אותך.

מצלמות עובדת על גלים בתדר רדיו, לא גלי אור (לייזר).

כל גל אלקטרומגנטי, כאשר פוגע בחומר, הוא מתפזר וחלקו מוחזר (חלק ידוע, כך ניתן לחשב מהירות).

ההחזרה יכולה להיות הן ממכוניות חולפות, הן מגדרות בטיחות, הן מעמודים וכו'. אין חובה שיהיו עוד מכוניות מלבדך.

לגבי הלייזר- הנעילה לוקחת 1/3 שנייה.הרבה יותר ממהירות תגובה אנושית. אם אתה לבד, ושוטר קלט אותך על ההתחלה, הלך עליך. אם הוא מחכה לפעם שניה כדי להינעל בוודאות על האובייקט - הוולנטיין הוא הראשון שיצעק.

את הדבורה הוא קלט אצלי ממרחק של מעל קילומטר.

פורסם

יש לי ולנטיין "ישן" (כמה שנים אצלי) מהדור שלפני שעשו אותו דק יותר. נראה אותו דבר ממש, רק קצת יותר עבה.

איך הביצועים שלו לעומת החדשים, לעומת הגירסאות החדשות? והאם ניתן לבצע לו איזשהו עדכון, ואם כן, איך? (אני בארה"ב).

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
לגבי המצלמות, הטעו אותך.

מצלמות עובדת על גלים בתדר רדיו, לא גלי אור (לייזר).

כל גל אלקטרומגנטי, כאשר פוגע בחומר, הוא מתפזר וחלקו מוחזר (חלק ידוע, כך ניתן לחשב מהירות).

ההחזרה יכולה להיות הן ממכוניות חולפות, הן מגדרות בטיחות, הן מעמודים וכו'. אין חובה שיהיו עוד מכוניות מלבדך.

לגבי הלייזר- הנעילה לוקחת 1/3 שנייה.הרבה יותר ממהירות תגובה אנושית. אם אתה לבד, ושוטר קלט אותך על ההתחלה, הלך עליך. אם הוא מחכה לפעם שניה כדי להינעל בוודאות על האובייקט - הוולנטיין הוא הראשון שיצעק.

את הדבורה הוא קלט אצלי ממרחק של מעל קילומטר.

תודה על התיקון. טוב לדעת לגבי המצלמות הנייחות.

איך המצלמות שיש בצמתים, כדי לצלם מכוניות שעוברות באדום, עובדות?

כי אני מתאר לעצמי שזה אותו סוג מצלמה ואף פעם הוולנטיין לא התריע....

אצלי גם הוא קלט את הדבורה באיזור ה2 ק"מ לפני ואחרי.

ממש איזה כמעט 2 דקות של נסיעה בערבה.

פורסם
מעניין לעניין באותו העניין:

את הוולנטיין צריך להתקין, או שמא מספיק להניחו, לחברו לזרם חשמל והוא ייחל לתפקד?

את הוולנטיין מספיק לחבר לשמשה באמצעות התופסן המיוחד שלו, ולחבר לשקע המצת. ניתן לארגן גם התקנה קבועה ולחבר את הוולנטיין ישירות לרכב וללא צורך בשימוש בשקע המצת (לשם כך מסופקים בערכה שלו כבלים לחיבור המתאים).

gil1985: וולנטיין לא מתריע כנגד מצלמות רמזור, וטוב שכך.

וזאת מכיוון שמצלמת רמזור פועלת על עיקרון שונה והוא גלאי משקל או נפח. כלומר ברגע שישנה מכונית בתוך הצומת אז הגלאים יתנו פקודה למצלמה לצלם.

ROOONEEYY

פורסם

תודה לכל העונים, ושאלה נוספת:

אם קונים בחו"ל (ארה"ב) האם אין בעיה עם התוכנה? התדרים? שדרוג תוכנה בעתיד וכ?

ובנוסף, מה המחיר בארה"ב לעומת ישראל?

תודה

• תוכן חדש...