Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

אני עוזר למנכ"ל החברה בה אני עובד לבחור את הרכב הנכון עבורו.

נכון להיום הנ"ל נוהג בפסאט בנפח 2000 ( הדגם הנוכחי )

עוד מעט מגיע הזמן להחליף ואני מתחיל לברר על אלטרנטיבות אפשריות.

העדיפות הגבוהה ביותר היא להשאר בקבוצת רישוי 5 בגלל שיקולי העלות.

נפח מנוע חייב להיות מעל 2000.

אפשרויות שעלו בראשי :

Volvo

S60 בנפח 2.4 קיימת בקצות רשוי 5

אגב, S40 הוא לא דגם נחות/קטן יותר ? מדוע הוא יקר יותר ?

Alfa

159 בנפח 2.2 גם קיימת השנה בקבוצת רישוי 5

אני מאוד בעד נראה לי שהוא פחות, מה אתם אומרים ?

Toyota

קאמרי בנפח 2.4, אני חושב שהיא לנכנסת לקבוצת רישוי 5, בכול אופן אני פחות ממליץ על הרכב הזה.

האם יש הצעות נוספות ?

שברולט מאליבו לא אפשרות מבחינתי, אולי המאליבו החדשה היא צעד גדול לשברולט אך לא ביחס לאלטרנטיבות

מונדאו כנראה מקבלים הסמנכ"לים כך שאני צריך רכב אחר.

לקבוצה 6 אני לא יודע איזה רכבים פרטיים נכנסים לקטגוריה או מה מומלץ, זקוק להמלצותכם, העדיפות היא להמנע מלהגיע לקבוצה הזו.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אולי הכתבה הזו תעניין אותך:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000386648&fid=3220

ולגבי הקאמרי - אינני מבין מה הסיפור של מחירה המופרז בארץ. האמת שדי קל לבלבל אותה עם הקורולה החדשה :-). הרכב המקביל של הונדה (האקורד החדשה) יוצא בכמה עשרות אלפי ש"ח זול יותר במחירון, גם ניתן לקבל עליו הנחות מכובדות, גם נראה יותר רענן על הכביש.

פורסם

הוולוו המדוברת היא עגלה, המנוע חלש מאוד (יחסית לנפחו ובכלל) מדובר בדגם מיושן יחסית של וולוו ולכן זול מה-S40. לגבי קאמרי - עניין של טעם, יש שאוהבים אותה - אני לא מוצא בה פאר והדר כלל ולדעתי היא נראית פחות מרשימה מהמונדיאו של הסמנכ"לים. ה-A3 שמוזכרת בגלובס מכונית מאוד איכותית אבל במהותה היא רכב לצעירים (עם כסף...) והיא לא נראית כמכונית של מנכ"ל.

לכן מהאפשרויות האמורות - אין ספק שהאלפא 159 היא המהנה ביותר לנהיגה, מכונית מאוד איכותית, בעלת נוחות נסיעה מרשימה, ביצועים טובים וכל אביזרי הנוחות והבטיחות הדרושים, והיחידה מהאופציות שהוזכרו שאי אפשר יהיה לטעות לגביה מי המנכ"ל ומי סגניו...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
האים חשבתה על ביואיק לה קורס? נדמה לי כי זהו הסדאן הגדול והסולידי ביותר בקבוצה 5. איש לא יחשוב שמדובר ברכב סמנכ"ל.

רק אני חשבתי כשישבתי ברכב שזה יונדאי מאובזרת עם פלסטיק דומה לעץ ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

פוזה וביצועים טובים - וזה הכל בערך.

ללה קרוס תא נוסעים צר וצפוף ובנוסף התנהגות הכביש שלה נחותה משמעותית משל מיתחרותיה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לדעתי הרכבים האמריקאניים נותנים את התמורה הטובה ביותר של פוזה ביחס למחיר.

ויש שקונים את המאליבו דווקא בגלל שה 2008 לא נראית גדולה כמו שהיא באמת ולא מתבלטת בחזית משאר החזיתות הדומות של השברולטים הקטנים.גם האחור פשוט, רק מהצד נראה קצת ארוך.

פורסם

אני הייתי ממליץ למנכ"ל להמתין לינואר 2009 ולבחור בסופרב.

זה מה שאני עושה.

Skoda-Superb-2-lg.jpg

מנסים להכניס דגם אחד לפחות לקבוצה 4 עד כמה שסיפרו לי.

רכב מדהים לפי המבחנים וקל וחזק יותר מהמונדאו.

פורסם

אהלן!

קצת קשה לי להבין כיצד אתה מבקש שנסייע לך באם לא נתת לנו קווים מנחים לדמותו/אופיו של האיש..

מה הוא מחפש מהמכונית חוץ מזה שהיא תהיה סולידית במראה ושתיכנס לקבוצה 5?

פרטים אישיים יעזרו..נשוי? מסיע אנשים מבוגרים?ילדים? האם זהו רכב שישמש רק אותו?צרכים נוספים?

פורסם
אהלן!

קצת קשה לי להבין כיצד אתה מבקש שנסייע לך באם לא נתת לנו קווים מנחים לדמותו/אופיו של האיש..

מה הוא מחפש מהמכונית חוץ מזה שהיא תהיה סולידית במראה ושתיכנס לקבוצה 5?

פרטים אישיים יעזרו..נשוי? מסיע אנשים מבוגרים?ילדים? האם זהו רכב שישמש רק אותו?צרכים נוספים?

רכב מפנק ומאובזר היטב, רצוי שהמראה החיצוני של הרכב לא ינקר עיניים. למרות שני לא חושב שיש רכבים בקבוצות 5/6 שמנקרות עיניים -כמובן שאני מדבר על דרג של מנכ"ל. ( Audi ו BMW מחוץ לתמונה בכל אופן )

למרות כל זאת הרכב צריך לשדר מעמד של מנכ"ל בכיר - חברה מצליחה, מעמד וכבוד.

קשה לי פסיכולוגית להמליץ על סקודה, אני יודע שיש כאלו שיחלקו איתי,אבל בכול אופן - מנכ"ל חברה נוסע בסקודה ?!

זה שלסקודה יש דגם יותר מוצלח מהאחרים אני לא בטוח שמצדיק.

אגב בחברה שלו, יש הרבה ביקורים של חברות מהעולם, פגישות בחוץ וכו' - עוד פעם, לי קשה פסיכולוגית להמליץ למכ"ל שלי לבחור בסקודה.

לומר עד כמה הוא נהנה לנהוג ומה חדוות הנהיגה שלו - אני לא יודע.

הרכב צריך להיות מרווח ל-4 אנשים - אני חושב שכל הרכבים יעמדו בזה.

נשוי, 45+, הוא יודע להינות מהחיים, מעריך ואוהב טכנולוגיות חדשות, בהחלט לא חושש מדברים חדשים.

לזוגתו יש רכב משלה, כמובן שהמשפחה נוסעת ביחד אז נוהגים ברכב שלו, לרוב 3 נוסעים.

הוא אמר לי בפרוש שהוא לא מעוניין בגיפ'

מעבר לזה קשה לי לפרט מעבר מכיוון שאני לא הוא ויש דברים שרק הוא ידע לומר.

אני יודע לומר שאת הפאסט הוא אהב באופן כללי, חבל שהפסט CC יקרה מידי, גם הדגם המוזל שצפוי להגיע בקרוב ( 1.8T )

מקווה שתרמתי יותר פרטים

תודה רבה לכל החברים שתורחים ונותנים מזמנם.

• תוכן חדש...