Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה ויש לי התלבטות..

אני רוכב קטנוע ואני רוצה למכור את הקטנוע (יש לי עוד רכב בבית שאישתי נוהגת עליו) :evil:

ולקנות רכב קטן וחסכוני, הבעיה היא שאין לי שום מושג ברכבים מהסוג הזה (ישנים) :shock:

אז אולי תוכלו לעזור לי, התקציב הוא נמוך (5000-6000) :cry:

וזה נע בין הדגמים: שרייד, פונטו, פיז'ו 205, סיאט איביזה...

אני מחפש גיר ידני חסכוני בדלק (מין הסתם יהיה עם מנוע קטן 1100-1300)

וגם אם זה אפשרי.... שיהיה אמין שלא לפגוש הרבה מוסכים :lol:

תודה, ערן.

פורסם

מליץ על שרייד. רכב פשוט מבחינה מכאנית, הרבה מוסכים יודעים לטפל ולא קשה למצוא את רוב החלקים.

שרייד יחסית, נחשב לרכב אמין, יש לו שוק טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין לי שום ספק שהפונטו יותר טובה

הישיבה מקדימה נוחה בהרבה

והטיפולים שלו זולים

ואל תקשיב לאלפא הוא נוסע על במוו ורוצה להושיב אותך על עגלה עם חמור אפילו לא סוס אלה חמור בלבד :-P

פורסם

הנה מבחר פונטו בתקציב המדובר:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=347&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=4500&untilPrice=6500&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand

כפי שניתן ליראות, יש רק 13 מכוניות כאלה מוצעות למכירה. חלקן השכרה וחצי מהן עם מנוע 1100.

לאומת זאת, בתקציב הזה, יש לך מבחר של 109 שריידים:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=100&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=4500&untilPrice=6500&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand

תוסיף לרשימה שלך סויפט, יש מבחר של עוד 60 מכוניות בתקציב שלך ביד 2. תוסיף גם ג'אסטי, יש 114 מכוניות כאלה מוצעות למכירה בתקציב שלך ביד 2.

מה לבחור? את האקזמפלר השמור ביותר מבין מכוניות האלו.

אל תקשיב לאלפא הוא נוסע על במוו ורוצה להושיב אותך על עגלה עם חמור אפילו לא סוס אלה חמור בלבד

ועל מה אתה רוצה להושיב את eranby1, כאשר מבחר של פונטו בתקציב כזה זניח? אוטובוס?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפשר לחשוב שפונטו ישנה שהוא ימצא בתקציב הזה היא סוס מרוצים מנצח.

פונטו טובה הרבה יותר משרייד או סוויפט. היא תציע לך איכות חיים גבוהה בהרבה מזאת שתמצא בשרייד או בסוויפט.

בתכלס, הסיכוי שלך למצוא פונטו טובה בתקציב הזה קטן. לכן ההמלצה של אלפא טובה לדעתי - לך על הרכב הכי טוב שתמצא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממליץ בחום על סוזוקי סוויפט !!! אמינות נוחות פשטות

היו ברשותי בעבר ג'סטי,205,וסוויפט

כולן טובות ואמינות החכמה לימצוא אחת שמורה ובמצב טוב

בתקציב שלך ההיתי מחפש סוויפט ששווה במחירון 10000 ש"ח וקונה ב5000 ש"ח

קח תזמן אסור למהר השוק מוצף במכוניות

בהצלחה :shock:

פורסם

יש חבר בפורום שמוכר ג'סטי ב-4K. ממליץ לבדוק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=225489

פורסם

אני יכול להמליץ על סיטרואן ZX , אחי הקטן קטנה לפני כ 3 חודשים את הרכב הנ"ל . מאוד חסכוני , לא מאוד קטן ,ודי זול לאחזקה.

טיפול 10K בחודש שעבר עלה לו בסביבות 250 -300 ש"ח .

הרכב שלו ספציפית שמור מאוד(הוא חיפש אותו כמעט חודשיים) הפלסטיקה במצד מעולה והכי חשוב הרכב עלה לו רק 5K ש"ח

בהתחשב שהוא חייל משוחרר זה רכב שמספק אותו לגמרי גם מבחינת נוחות וגם אמינות.

יום טוב מיכאל

פורסם
אני יכול להמליץ על סיטרואן ZX , אחי הקטן קטנה לפני כ 3 חודשים את הרכב הנ"ל . מאוד חסכוני , לא מאוד קטן ,ודי זול לאחזקה.

טיפול 10K בחודש שעבר עלה לו בסביבות 250 -300 ש"ח .

הרכב שלו ספציפית שמור מאוד(הוא חיפש אותו כמעט חודשיים) הפלסטיקה במצד מעולה והכי חשוב הרכב עלה לו רק 5K ש"ח

בהתחשב שהוא חייל משוחרר זה רכב שמספק אותו לגמרי גם מבחינת נוחות וגם אמינות.

יום טוב מיכאל

מומלץ בחום!! אוטו מאוד נוח!!!

פורסם

אני ממליץ לך לא לקנות כלום בתקציב הזה, היה לי שרייד והתחושה ברכב היא שאתה נוהג על מכונת תפירה, המושבים עושים כאב גב, המוניטין הוא של רכב אמין אבל בשנתונים האלה יש כבר לא מעט תיקונים, התחממויות של המנוע, ציריות וכו' וגם צריכת הדלק בכלל לא נמוכה, לרכב יש קרבורטור ולא הזרקה והוא מונע בבנזין 96 שלך תדע אם ימשיך להגיע לתחנות, פיאט או ZX בכלל הימור, חבל לשים על רכב 6000 שח ואח"כ כל נסיעה לנסוע בפחד, אני אתקע או לא וזה מלבד האלמנט של הבטיחות שבכלל לא קיים ברכבים האלה, אין כריות, ABS וכו'. המחירים מאוד ירדו ואפשר למצוא רכבים לא רעים בכלל בתחום 20K וצפונה. שווה לגרד עוד קצת כסף ואם אין לקחת הלוואה, להחזיר כל חודש 500 שח, לנסוע על רכב חדיש יותר ולא לשלם למוסכים, מה גם שברכבים החדישים יותר, צריכת הדלק טובה יותר, טיפולים בתדירות נמוכה יותר וכו'. הקיצר אל תתפתה, תקנה רכב ישן וגם לא תוכל למכור אותו בעתיד. תצטרך לעשות טסט פעמיים בשנה, ולסדר עשרות דברים שיכולים להתקלקל. הייתי הולך על יפניות ממודל 97-98, לנטיס, לנסר, אלמרה, גרנד לאונה או על פונטו ספייס ממודל מתקדם, נכון שזה יותר ממה שרצית להוציא אבל לא תתחרט, וגם תהנה מהנהיגה ובטוח תרגיש יותר בטוח. בהצלחה.

פורסם

FixTrics - נכון שהתאכזבת מהרכב הישן שלך. אך בכל רכב בין אם הוא ישן או חדש יהיו לך התקלות. ובתקלות צריך לטפל. אם הבעלים לפניך לא טיפל בזה, ואתה גם לא, זה לא יסודר מעצמו. אם מטפלים בהם בזמן הרכבים שהוצגו כאן יפגינו אמינות מופלאה.

אני מדבר מניסיון.אני בעל ג'אסטי 93 1.2 הזרקה ידנית.הרכב ברשותי 4 שנים. האוטו עד היום הושקע בכ7 אלף שח. (אני עורך דוח צריכה מאז שהרכב ברשותי לא כולל דלק וביטוח). זה כולל צמיגים חדשים,מצבר,קלאץ' טיפולים (כל חצי שנה) וכו'.

אז נכון שזה כרוך בהשקעה כספית מדי פעם. אך לאחר שאתה מיישר קו עם הרכב, הסיכוי לתקלות נמוך מאוד (בשנתיים האחרונות העלויות הן אפסיות בלי עיין הרע). וחוץ מזה הרכב הישן הוא מאוד פשוט (גאסטי, פיאסטה, שרייד), ועל כן המון דברים אתה יכול לבצע בעצמך. וזה חוסך המון!

והאמת? האוטו לא נתקע פעם אחת! ירדתי איתו לאילת, לטבריה, נסיעות לירושלים.

דיברת על צריכת דלק. צריכת הלדק ממוצעת אצלי 1:14 (ללא מיזוג). בדרך לאילת צריכת הדלק עמדה על 1:17 עם מזגן במהירות של 110. איני רואה שוני כה רב בין רכבי לרכבים קטנים חדישים.

לעומת זאת, ברכבים החדישים הטיפולים יעלו הרבה יותר, שמנים יקרים יותר, טיפולים יקרים יותר, המכנקיה די מסובכת.

לסיכום, אני מצטרף להמלצות שמעליי, רכב יפני קטן, ידני, אם אפשרי בתקציב אז מע' הזרקה. רכב שיימצא במצב הכי טוב.

פורסם

דווקא הייתה לי ZX שנרכשה בתקציב המדובר. הייתה עם מנוע הזרקה (1.4), ואפילו מזגן שעבד. למרות מחסור בהגה כח וחלונות חשמל, הייתה נוחה כמו נעלי בית, והסיעה אותי כל יום מחדרה לפולג בפקקים בלי התקעויות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...