Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר זוגתי שתחיה נכנסה למכוניתה האדמדמה והזערורית, ועשתה דרכה לענייניה. כעבור זמן מה הטלפון שלי מצלצל. אני עונה, ושתחיה נמצאת על הקו, ובפיה הבשורה שהרכב נתקע מסיבה לא ברורה. אני מתארגן ליציאה ומבקש ממנה במקביל לחסוך זמן ולהתקשר לגרר. אני מגיע, ושתחיה מספרת לי שהסימפטומים שקדמו להדממת המנוע המוזרה כללו היכבות של הרדיו והפסקת הפעולה של לוח המחוונים. בניסיון לאפס את התקלה המוזרה, היא עצרה בצד הכביש, דוממה את המנוע וניסתה להניע, אולם לא היה סטרטר. שיחה עם המוסכניק, וההשערה היא שכנראה האלטרנטור פתח לו בשביתה איטלקית. עד כאן הכל טוב ויפה.

מקץ כמה דקות לאחר בואי, הגיעה למקום ניידת שירותי דרך של חברת "דרכים", אשר עמה עובדת חברת הביטוח בה הרכב מבוטח. איש השירות לוקח מצבר ממכוניתו, מחבר אותו לאוטוביאנקי הקטנה (לא לפני שהוא מבהיל אותי אגב ניסיון נואל לחבר את הקטבים הפוך :brickwall:), והמנוע ניעור משנתו כנשוך נחש.

איש השירות מודיע כי הוא מוכן להשאיר לי את המצבר תמורת תשלום פקדון כדי שאסע כך למוסך, ואחזיר אותו במועד מאוחר יותר.

את שתחיה שיחררתי להמשך עיסוקיה עם הרכב עמו באתי, ואילו אני נשארתי לטפל בענייני הגרר והמוסך. סירבתי להצעתו, גם מכיון שלא הייתי בטוח שאוכל להגיע למוסך בנסיעה לפני שהמצבר החדש יתרוקן שוב, גם מפני שהביטוח הוא ביטוח גרירה, וככזה, אני מצפה לקבל גרירה, וגם מפני שלא היה לי כסף לפקדון שממילא לא התכוונתי לשלם.

איש השירות אסף את חפציו ונעלם מהמקום. שיחה שלי למוקד של "דרכים", ולאחר דין ודברים הוסכם כי אקבל מצבר מבלי שאשלם פקדון כלשהו. חלף עוד קצת זמן, ואיש השירות שב למקום והחל במלאכתו להחלפת המצבר. לקראת סיום, הוא פנה אלי והציע לי "לחסוך את הטירחה" בכך שאמסור לו את המצבר המרוקן שלי, אקח את המצבר המלא שלו ואוסיף לו "פיצוי קטן".

למי שלא ירד לסוף דעתו, להלן ההסבר להצעה הנדיבה: לאיש השירות יש בניידת מלאי מסויים של מצברים. על כל מצבר שחסר צריך להיות פקדון. אם הוא נותן לי מצבר ואני בתמורה מוסר לו אחד, הרי שמבחינת חברת "דרכים" לא חל שינוי במלאי המצברים ולכן אין כל בעיה.

מצד שני, יש את עניין ה"פיצוי הקטן": לאן בדיוק נראה לכם שאותו אתנן הולך? ברור שזה לכיסו של אותו איש שירות.

יש לציין שהמצבר שלי עדיין באחריות, ואינני יודע מה מצב המצבר שקיבלתי, מה גם שכל הסיפור הזה מריח לא טוב. אני מניח שבשיטה זו הוא מצליח לייצר רווחים נאים מבעלי רכבים אשר אינם מעורים בדברים ולא מבינים את הקומבינה שנרקמת על גבם, ולכן אני רוצה להסב את תשומת לבכם לעניין.

ראו הוזהרתם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפחדת אותי...

אני מבוטח אצלהם דרך ביטוח ישיר.

אני מקווה שלא אצתרך את שירותם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בגלל זה מומלץ בחום כאשר מציעים להזמין למקום ניידת שירותי דרך, להגיד את משפט המפתח,

נקרעה הרצועת טיימינג, יש מים בשמן ותושבת מנוע עליון נשברה.

----

פורסם

יצא לי מספר פעמים להשתמש בשירותיהם של גררים וחברות שירותי דרך.

תמיד הניידת שירות, שהגיעה, פתרה לי את הבעיה, ולא הזדקקתי לגרר.

ני חושב שלעיתים ההתעקשות על גרר היא מיותרת לחלוטין, וניתן להסתפק בניידת שירות.

עכשיו, לא הבנתי מהסיפור, בסופו של דבר לקחת את המצבר החדש או לא?

פורסם

מה בעצם חדש ? כלום !

הרי כל יום נפתח בקומבינה חדשה,זה מתחיל בעמלות הבנקים וממשיך בנתונים לא נכונים שמשדרת הטלוויזיה.

במקרה הזה איש השרות חיפש להשלים חסר של מוסד או אדם אחר שקימבן אותו,וישנם מליוני אפשרויות.

בענף הרכב אתה מקומבן גם בידיעתך,כולם שותקים כי גם הם בדרך כלשהיא שורדים בגלל קימבונים.

מי בענף הרפואה,הרכב,המשכנתאות,אחזקת בית,טיולי חו"ל,ועוד שפע רב.

לפעמים צריך לומר "אל תחסום שור בדישו" לא שאני מסכים עם זה בלב שלם,אך זו המציאות כאן.

אשמח לתגובות

פורסם

זה מקרה מאוד קל לעומת מה שחברת סטארט עשתה לאבי.

הרכב של אבא שלי (רכב שמשמש לעבודה) נתקע בחמישי בלילה באזור המרכז בגלל בעיה של פחמים באלטרנטור , חברת סטארט הגיעו וגררו אותו למגרש שלהם בחולון.

פה התחילה הבעיה קודם לשכנע אותם שיואילו בטובם לשחרר את הרכב מהמגרש שלהם בגרירה למוסך (מה שהיה צריך להתבצע על הבוקר כדי שיוכלו לטפל ברכב והוא יוכל לחזור לעבודה ביום ראשון) , אח"כ התחיל בשקרים של הגרריסט והחברה שלו שמשום מה ענתה לטלפונים במקומו והציגה את עצמה כפקידה של החברה והודיעה שהגרר נמצא כבר על כביש החוף בדרכו לצפון כשהוא עדיין עומד במגרש בחולון , איך גילינו את זה?

כשעה לאחר שהיא אמרה שהגרר על כביש החוף נציג של חברת איתוראן מתקשר לפלאפון של אבא שלי ואומר לו שמנסים לגנוב את הרכב והאזאקה פועלת כבר מס' דקות , אבא שלי עונה לו שאין מצב שהרכב על גרר בדרך אלינו , הנציג אומר לו שהרכב בכלל בחולון וא מתגלה שהרכב עדיין אצלהם במגרש ,ושאין לגרריסט את הקוד לרכב.

בקיצור אחרי הרבה טלפונים וריבים הרכב מגיע רק ב-5 אחה"צ כשמשעה 7 בבוקר אבא שלי מנהל איתם שיחות בטלפון.

פורסם

אכן הביטוח בחברת הגרירה הזו הוא דרך ביטוח ישיר, אשר איש השירות שלהם במוקד הטלפוני היה חוצפן לא קטן בעצמו.

בשיחה המחוצפת עמו טען שיתכן מאוד שיש עליי כסף לפיקדון ואני אומרת שאין לי רק כי אני לא רוצה. :snipersmi

ברור שאני לא מחדשת שם את הביטוח ואפילו יתכן שאבטל אותו כבר עכשיו (בהתאם לעלות).

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם
עכשיו, לא הבנתי מהסיפור, בסופו של דבר לקחת את המצבר החדש או לא?

היות והחברה הלכה למעשה תפסה אותי מהביצים, לא היתה לי ברירה אלא להשאיל מהם את המצבר. כמובן שלא נפלתי לקומבינה הנלוזה של אותו איש שירות ולא נתתי לו שום פיצוי (שיגיד תודה שלא פציתי את פי בחברה שהוא עובד בה, מעניין איך הם היו מתייחסים לזה).

בכלל, אני מוצא טעם לפגם בכך שהם מאלצים את הלקוח לשלם פקדון בזמן שהוא תקוע. למה נדמה להם שכל נהג נושא על עצמו בכל רגע נתון כסף מזומן בסכום של שלוש ספרות? ובכלל, למה הם צריכים ממני את הפקדון? יש להם ממילא את כל הפרטים שלי דרך חברת הביטוח. מספיק שאני אחתום להם על התחייבות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם

אני חושב שאתם מגזימים.

במקום להמתין שעה או שעתיים נוספים (או אף יותר)לגרר, מאפשרים לכם להמשיך בנסיעה, דבר שמספק רווח לשני הצדדים, כן, לשני הצדדים. ומותר.

לצורך כך, נותנים לכם מצבר שעולה כסף, הגיוני שידרשו פיקדון. מובן שיש לודא ביטולו, עם החזרת המצבר, ועל נותן השירות לדאוג לאיסופו.

כנותן שירות לשעבר בתחום הרכב, ומנסיון אישי, במקרים דומים, ללא פיקדון, כמעט אף אחד לא היה מחזיר את המצבר, עובדה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה כותב כותרת מתלהמת ומוציאת עיניים כאילו התוכן הולך לשפוך אור על אחת מפרשיות השחיתות המזעזעות שקרו בארץ ובסוף מספר שנתקלת בעובד דביל וקומבינטור בגרוש?

אני ממליץ לך לחפש עבודה בתור עורך באחד מעיתוני הערב הגדולים, שם זה עובד בדיוק ככה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא היתה לי בעיה לחכות מעט יותר לגרר, כך שמהבחינה הזאת לא ממש עשו לי טובה.

מעבר לכך, לגבי הפקדון - ראה את תגובתי האחרונה.

עיקר המטרה של השרשור הזה היא להזהיר את הקוראים מפני קומבינות שאותו איש שירות ניסה לעשות לי.

פורסם
אני חושב שאתם מגזימים.

במקום להמתין שעה או שעתיים נוספים (או אף יותר)לגרר, מאפשרים לכם להמשיך בנסיעה, דבר שמספק רווח לשני הצדדים, כן, לשני הצדדים. ומותר.

לצורך כך, נותנים לכם מצבר שעולה כסף, הגיוני שידרשו פיקדון. מובן שיש לודא ביטולו, עם החזרת המצבר, ועל נותן השירות לדאוג לאיסופו.

כנותן שירות לשעבר בתחום הרכב, ומנסיון אישי, במקרים דומים, ללא פיקדון, כמעט אף אחד לא היה מחזיר את המצבר, עובדה.

דני

אני די מסכים עם גישתך למקרה ספציפי זה.

יש אצלנו להיטות יתר להיות הראשון שגילה...

ולומדים את זה מהעיתונאים ברשתות התקשורת,הלהיטות להיות הראשון שמדווח,הראשון שגילה..

מזכיר לי את אילנה דיין בתכנית עובדה,על מוסכים בבני ברק שם,ליד הטסטים,אפשר לחשוב גילתה את אמריקה,דיברו על זה יומיים,והים נשאר אותו הים.

אבל לפצות את כולם ובכל מקום זו משימה בלתי אפשרית.

אם מישהו יפתח כאן שרשור חדש שכותרתו ממה להזהר,זה יהיה שרשור הפורום...עם הרבה הרבה לכלוך

ולכן איני מתרגש מהדיווח הזה של הגרריסט והעשוקה.

פורסם

אדם שמבין קצת פחות, יסיק מ"נותן השירות" שצריך להחליף את המצבר התקין וישלם כסף עבור מצבר שאין בו צורך.

בנוסף, ההתעקשות הזו לקבל פיקדון כאשר מסבירים שאין לנו כסף לפיקדון היא טיפשית ומיותרת.

הפתרון הוא מאוד פשוט לשני הצדדים - לחברת הביטוח פרטי האשראי שלי. אין לי שום בעיה לאשר בכתב שבמידה ולא יוחזר המצבר אני מאשרת לחייב את כרטיס האשראי שלי.

עלתה הצעה מצד חברת הביטוח לחייב את כרטיס האשראי שלי עם קבלת המצבר ולזכותו כשיוחזר.

היות והם אמורים לבוא ולאסוף את המצבר (בזמנם) לא ארצה שחשבוני יחויב כלל והרי הוא כבר חויב בביטוח גרירה מיותר לחלוטין.

מצבר חליפי בהשאלה יכולתי להשיג גם ללא עזרתם ללא המתנה של שעתיים וללא השארת פיקדון.

מילא אם היו מסבירים לי בעת שקניתי את פוליסת הביטוח, שיתכן ואדרש להשאיר פיקדון לשרותי הדרך עבור מצבר חליפי, אך לא היה הסבר כזה.

כששאלתי את הביטוח למה לא הודיעו טרם קניית הפוליסה, אמר לי נציג הלקוחות "ברור שלא נגיד מראש"- תודה באמת!

בקיצור, הברירה היחידה שהשאירו לי היא או להמציא מזומן יש מאין, לשלם עבור מצבר שאני לא רוצה או לשלם עבור שירותי הגרירה שלהם.

שילכו קיבינימאט.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

שילכו קיבינימאט ? אה נכון,זה בדיעבד כעת מאחורי המקלדת.

ומה עם את תקועה בכניסה ליד משכיות בכניסת השבת ? את גם אומרת לגרריסט ,לך קיבינימאט ?

ואלק אני רוצה לראות שמישהו יקלל את הגרריסט שם לקראת חשיכה.

אנחנו חכמים גדולים מהמחשב.

• תוכן חדש...