Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע צריך לשלם תופסת כסף עם אני נוהג בשבת?

ומה קורה עם אני נוהג בלי תוספת "ביטוח שבת" ביום שבת ועוצר אותי שוטר (ויש לי ביטוח בתוקף) מה הדין שלי?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק היום הסברתי.

בקשר לשאלה השנייה. שוטר בד"כ לא עושה כלום היום למי שנוהג ללא ביטוח (בלי קשר לשבת), אבל השאלה שלך לא ברורה.

אם אין לך ביטוח לשבת, אז מה אם הפוליסה שלך בתוקף? לי יש פוליסה צד ג' בתוקף. היא מכסה לי נזק עצמי?

פורסם

תסתכל על זה ההפך, זה לא שאתה מוסיף, פשוט מי שלא נוהג בשבת מורידים לו מהמחיר כי יוצא שהוא נמצא פחות על הכביש וכך הסיכוי שהוא ישתתף בתאונה קטן יותר.

לגבי השאלה השניה, אני חושב שביטוח חובה תקף בכל מקרה, הוא נפרד מהביוח המקיף פשוט אם תעשה תאונה בשבת אז לא יהיה לך ביטוח מקיף..

תקנו אותי אם אני טועה..

שבוע טוב.

פורסם
ועם אני בבסיס כל השבוע ונוהג רק בסופ"ש אפשר להתאים לי ביטוח ליומיים של הסופ"ש וככה לחסוך בביטוח?

אפשר לעשות ביטח לפי שעות אבל זה לא הכי נוח.. באמת הכי טוב שתדבר עם הסוכן ביטוח שלך..

פורסם

ראיתי שיש סעיף שאומר שמקום המגורים גם קובע.

אני גר בחיפה,בשכונה שהעירייה מגדירה כ"שכונת מצוקה" ואין חניות מקורות הכל בלוקים,רוב הזמן מחנה בחניות מזדמנות ליד מקום העבודה,יש מצב שאשלם יותר בביטוח ועם כן זה יהיה משמעותי?

פורסם
מדוע צריך לשלם תופסת כסף עם אני נוהג בשבת?

אתה מוכן לחזור שוב על השאלה שלך?

כי נדמה לי ששמעתי שרוצים לגבות יותר כסף מאדם שנוהג גם בשבת.

אתה מוכן לפרט קצת בבקשה לפני שאני מתחיל לכתוב דברים שאני עוד עלול לחטוף עליהם התראה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אתה מוכן לחזור שוב על השאלה שלך?

כי נדמה לי ששמעתי שרוצים לגבות יותר כסף מאדם שנוהג גם בשבת.

אתה מוכן לפרט קצת בבקשה לפני שאני מתחיל לכתוב דברים שאני עוד עלול לחטוף עליהם התראה?

שבתות וחגים - אם אתם מסורתיים ולא נוסעים בשבתות וחגים - תקבלו הנחה נוספת. לא, לא בגלל שלחברות הביטוח יש הסכם סודי עם ש"ס. החשבון הוא פשוט - מי ששומר שבת נוהג בכבישים כמעט 20 אחוז פחות זמן מאשר מי שלא שומר (שבתות + חגים), ולכן סיכוייו להיות מעורב בתאונה קטנים באחוז מסויים. לפיכך מגיעה לו הנחה.

קרדיט לשמר.

פורסם

דני, חברות הביטוח לא נכנסות לאיזורים בתוך ערים בד"כ.

איזור הדרום כולו, וב"ש בפרט - מוגדרים כמסוכנים יותר, בגלל שהגישה משם לשטחים קלה יותר, ובהתאמה (לפחות לדעת חברות הביטוח, לא בהכרח עם קשר מלא למציאות) יש יותר גניבות.

נדמה לי שגם באיזור הגליל זה כך (בקיצור, אם לא נתיפייף, חברות הביטוח הגדירו ש- איפה שיש גישה קלה לערבים, שם יש לקחת תוספת סיכון לביטוח. בסוף נשלם תוספת ערבים לפוליסה וגמרנו :?).

ברווז,

תירגע, הוא משחק בשבת תופסת כסף (למרות שאסור להתעסק עם כסף בשבת, אבל מצד שני הוא כבר חטא בנהיגה, אז זה לא משנה) בשכונה, עם שאר הילדים.

פורסם

וואלה, יופי.

אדם קונה רכב, רוצה לבטח אותו, אבל אם הוא נוהג בו גם בשבת הוא צריך לשלם יותר.

כמו שאדם קונה לחם, אבל ביום שישי מקפיצים את מחירו ב-200%, כי זה לשבת.

איפה ניסית לקנות את הביטוח, בבית כנסת?!

מה זו החוצפה הארורה הזו?! מאיפה יש לבנ"ז האלה את החוצפה לעשות כזה דבר? האם זה חוקי בכלל?!

אם כן אז אני רוצה ביטוח כנגד שכבת אוכלוסייה מסויימת. שאם אחד יעבור לידי אני אקבל פיצויים. במיוחד בשבת, הם מסתובבים הרבה ביום הזה.

רק אותי זה מרתיח?!

מה שאני רואה פה זה את הדבר הזה:

"אם אתה לא אדם מאמין, אתה תשלם על זה כסף".

ובכן, חברים יקרים, אנשים נשים ונושים, אני לא מאמין.

אני גם לא מאמין שאפילו שאנחנו בישראל דבר כזה קורה.

זו גזענות לשמה. זו סחיטה באיומים(לא רוצה לשלם? אל תנהג יומיים בשבוע). זו דיקטטורה.

יש לי עוד הרבה מילים לשפוך על הנושא. רובם לא "למאכל אדם", ולכן לא ייכתבו כאן.

זה כמו שחסר מזל מסכן יהיה מעורב חו"ח בתאונה, והרופאים ירצו שישלם לחוד על הרגליים, על הידיים ועל הראש, ויקחו עוד תוספת קטנה בשביל להחזיר את האיברים הנ"ל למקומם הטבעי.

ומה, אם לאלוהים הייתה מרצדס, הוא לא היה נוסע בשבת להורים לאכול טשולנט?!

כנראה שלא, כי הביטוח היה עולה לו יותר.

חלאס. כאן אני שם את הגבול האישי שלי.

מה בבקשה שם החברה המבטחת, שאדע להימנע ממנה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז.

זה לא שחברת ביטוח שואלת אותך אם אתה נוהג בשבת ואם כן אז אתה משלם תוספת אלא אם אתה מודיע בחברה שאתה לא נוהג בשבתות וחגים ואז מגיעה לך הנחה.

כשאתה מחדש ביטוח זה לכל השנה, אם אתה לא נוהג בימים "מקודשים" אז אתה יכול לקבל הנחה.

עריכה:

יש גם חברות ביטוח (אני חושב שאחת מהן זאת "ביטוח ישיר") שכן עושות ביטוחים לסופי שבוע.

יש לי חבר שמבוטח בביטוח כזה.

ההורים שלו נוהגים ברכב ומשלמים פוליסה רגילה על הרכב, בסופי שבוע חבר שלי יוצא ורוצה לנהוג ברכב אז ההורים שלו מתקשרים ומודיעים לסוכן שיפעיל את הביטוח גם עליו.

אני חושב שזה בערך 300ש"ח לשלושה ימים, זה היה ממזמן אז אני לא כל כך זוכר את המחיר.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

לגבי שבת -> מי שנמצא פחות זמן על הכביש, ישלם פחות.

לגבי ביטוח לסופ"ש - יש שירות כזה של רוב החברות, חלק ב-SMS וחלק בפקס, העלות, היא 50 ש"ח ל-4 ימים.

----

• תוכן חדש...