Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלפתי רדיאטור חימום ב 205 שלי העבודה לקחה כ 4 שעות כשחלק גדול מהזמן בוזבז על חיפוש ברגים מוסתרים .

העבודה מאוד פשוטה וגם שום חלק פלסטיק לא נפגע במהלך הפירוק וההרכבה.

קניתי רדיאטור מקורי VALEO בעלות של 450 ש"ח אצל לובינסקי .

התמונות מהפלאפון לכן האיכות לא משהו אבל עדיין יותר טוב מכלום.

1. מפרקים חופה תמונה 1 ומפרקים את החלק התחתון בקונסולה זה שישב מתחת לרדיו תמונה 1.1 כך שיהיה כמו בתמונה 2

מפרקים פאנלים מהקונסולה המרכזית שזה להוציא רדיו ולפרק מאפרה בעיקר אצלי יש מפסקים של חלונות חשמל ליד המאפרה אז גם אותם תמונה 3.

אחרי זה להוציא את הקונסולה האמצאית בזהירות היא תפוסה על 2 ברגים מלמעלה ו2 ברגים במרכז בחלק התחתון יש קליפסים מסומן בתמונה 16 בירוק.

אחרי שפירקנו את הקונסולה המרכזית זה יראה כמו בתמונה 4

2. מפרקים את הפלסטיק תמונה 7 יש 4 ברגים לפרק ולשלוף את החלק הזה .

3. מפרקים את החלק שרואים בתמונה 4 הוא מחובר ביחד אם תא כפפות עם קליפסים לכן העדפתי לפרק כולל התא כפפות.

מפרקים מחשב-2 אומים , יש 6(אולי 8 ברגים) ברגים בחלק המרכזי תמונה 4, יש 4 ברגים לאורך התא כפפות בחלק עליון שלו יש שם חורי פלסטיק ובפנים יש ברגים , והרבה ברגים בחלקו התחתון מתחת לתא כפות (איפה שהמאוורר יושב ) מיקומים לפי תמונות 10,8,9

4.אחרי שפירקנו את כל חיפויי הפלסטיק זה יראה כך: תמונה 6,5 החלק תפוס היה אצלי על 2 ברגים בחלק התחתון (מסומן חצים).מפרקים אותם ואז רואים את כל היחידה של מיזוג קירור כגוף סגור אחד ובאמצע יש קליפסים מברזל שלא נגע בהם.

5.הפירוק של הרדיאטור: צריך לשחרר בנדים בתא מנוע תמונה 13 יש שם גם ברזל עם 2 ברגים שיש להסירו ולהוציא גומיה שאפשר יהיה לשחק אם הצינורות.

לפרק את הצינורות מהרדיאטור זה היה בורג אחד תמונה 14,15 ב VALEO שקניתי כל צינור מוחזק ע"י 2 ברגים. ולהשתמש באיזה כלי(אצלי גפקה עשתה את העבודה) לתפוס אותם ולמשוך אותם מתוך הרדיאטור כי הצינורות נדבקו אליו בגלל הזמן.

אחרי שתשחררו את הצינורות יש לפתוח 2 ברגים תמונה 11 ואז יש למשוך את הרדיאטור הוא יוצא מאוד בקלות.

להכניס חדש לחבר את הצינורות החדשים כולל אטמים ולסגור את כל העסק בסדר הפוך כך שבסוף זה יראה כמו בתמונה 16.

תמונה 17 הרדיאטור המקורי שיצא מהרכב מבחוץ נראה כמו חדש אבל כנראה בפנים גמור בהמשך השבוע אני אפרק אותו לראות מה המצב בפנים.

לדעתי הרדיאטור מקורי מהיצרן ואף פעם לא הוחלף כי יש עליו כיתוב כמו על כמה חלקי פלסטיק בדשבורד (אותה חברה)

1.jpg

1.1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

פורסם

זה היה צעד של גדול אבל בגלל שחורף מגיעה וקר בירושלים הייתי חייב את החימום + מיזוג נגד אדים.

אומנם הצתיידתי בגליל של אפוקסי פלדה אך לשמחתי/הפתעתי הרבה לא השתמשתי בו בסופו של דבר.

כל החלקים חזרו למקומם באותו המצב כמו שהם יצאו ממקומם.

בנוסף לזה עכשיו שאני יודע איך לפרק את כל העסק, כל זה לא היה לוקח לי יותר משעתיים וחצי כולל שטיפת השטיחים מנוזל הקירור.

מזל באמת שלא צריך לפרק את כל הדשבורד ועוד יותר מזל שהיה פה מישהו מהשירשורים המאוד ישנים שציין את זה אחרת זה לא היה יוצא לפועל והייתי קופא בחורף.:cry:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

צביקה שלום,תגיד לי היכן ממוקמים ברגים שמחזיקים את הקונסולה האמצעית זאת אשר עוברת מידית הילוכים אל הפנל האמצעי

בגדול גם לי יש נזילה,זה בהכרח החלפה???,אתה בדקת את מקור נזילה לפני החלפה???

תודה

• תוכן חדש...