Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כחה - עשיתי סדר במחשב אם התמונות ומצאתי את התמונות של שתי ההתקנות של שנה שעברה שאשינו אני וחברי

התקנות בלי בניות מסובכות אבל אני מקווה שתהנו בכל זאת :-)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

עבודה נקייה מאוד, יפה מאוד - רמת גימור גבוהה לפי מה ששמתי לב ובעיקר - מקצועי.

תענוג לראות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלכס, לא אמרת שאתה עושה דברים כאלו..!

מצד שני, לפי איך ששלפת במפגש האחרון תיבה משופצרת, ופינקת אותי עם כמה דברים שהייתי צריך, אז יש מצב...

יפה מאד. באמת נקי ומסודר. "ארון המגירות" שמשתלב שם עם הסאב דווקא מוצא חן בעיניי:wink:.

רק שאלה לי, מדוע הטוויטרים כוונו בזווית כזו?

פורסם

"Asif84''

אין שם מגבר של רוקפורד - בFIAT יש מגבר של LANZAR והוא מותקן מתחת לרצפה בתיבה השמאלית :-)

"SHORLAKK"

הטויטרים מוקמו שם לאחר שמיעה במספר מקומות ובעל הרכב הכי אהב את הצליל מהמיקום הזה :-P

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם
"WAREZ"

החומרים הם : בד + דבק אפוקסי + חומר פחחות + נייר שיוף + ידיים :-)

כן השאלה שלי למה צריך את הבד, חומר הפחחות, נייר השיוף.

לא עושים חור שיתאים לטוויטר ומדביקים? ( וסליחה על הבורות :oops: )

• תוכן חדש...