Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה מכשיר מדגם ישן יותר מול מכשיר מדגם חדש. א"א לרכוש 9855 חדש, הוא לא מיוצר יותר. ולכן גם המחירים מן הסתם שונים. אני יכול לומר לך שמבחינת הפיצ'רים והמפרט הם כמעט זהים. אפי' יש דברים שחלקם היו מעדיפים בישן, כמו הגלייד [שאותי למשל מעצבן..], או החלפת פורמט התדרים מאמריקאיים לאירופאיים כפונקציה במכשיר.

פורסם

גלייד זה הפס נגיעה?

השאלה שלי היא לא זיה מכשיר כדי יותר לקנות אלה בכללי אנשים שבעלי שני המכשירים

האם ההתקדמות משמעותית גם באיכות?

כי ה9855 למרות שהוא כבר בן 3 שנים זהה למחיר של 9887 לפי דעתי צריכה להיות לזה סיבה הגיונית?

פורסם

גלייד זה אכן הפס נגיעה.

אינני חושב שיש איזושהיא איכות טובה יותר ב9887 מאשר ב9855. זה רק ב"קטנות" כמו שאמרתי.

למה המחיר זהה? אגיד לך למה, משום שה9855 כבר איננו מיוצר, ובגלל שישנה דרישה מצד אנשים מסויימים כן לגלייד או כן לשינוי התדרים בילט אין, זה מעלה את המחיר. פונקציה של היצע וביקוש.

על מה אתה מדבר? על חדש או משומש? איפה יש 9855 חדש?

אגב למשל ב9887 יש לך כבל ב20$ לחיבור ואינטגרציה מושלמת של IPOD, וב9855 אתה צריך מתאם שעולה 100$ במקרה הטוב וקשה להשיג אותו.

בשורה התחתונה ה9855 הוא מכשיר מעולה. יש כאן חבר פורום שרכש אקליפס 7200 חדש ומתגעגע מאד ל9855 שלו. [שעדיין אצלו ברכב אחר במשפחה ואולי יחזיר אותו..]

פורסם

ב9887 קיים בכלל גלייד?

כי מנסיונות שלי לחקור את המכישר לא ראיתי את הפונקציה הזאת ב9887

עריכה:

עכשיו ראיתי בחתימה שלך שאתה בעל 9887

אז רציתי לשאול שאלה אתה לא חייב לענות אם הייתה לך אפשרות הייתה מחליף את המכישר שלך ל9855?

פורסם

שחכתם גם להזכיר שמסך ה9855 גדול וטוב יותר מ9887.

היתרון היחידי לדעתי שיש ב9887 זה פאנל נופל ולא חשמל כמו ב9855.

מבחינת סאונד באמת שלא ניראה לי שיש הבדלים גדולים סך הכול אותה רמה.

הגלייד טאצ' זה באמת דבר לא קל למשתמש המתחיל אבל אחרי זה אתה מתעפל אותו בנוחות ובלי בעיות.

פורסם

היתרון היחידי לדעתי שיש ב9887 זה פאנל נופל ולא חשמל כמו ב9855.

מבחינת סאונד באמת שלא ניראה לי שיש הבדלים גדולים סך הכול אותה רמה.

הגלייד טאצ' זה באמת דבר לא קל למשתמש המתחיל אבל אחרי זה אתה מתעפל אותו בנוחות ובלי בעיות.

אז יש גלייד ב9887?

ולסיכום הרמה של ה9855 לא עולה על ה9887?

והמחיר הזה הוא רק בגלל שה9855 ניהיה יותר "נדיר"?

פורסם
אם אני זוכר נכון ה 9855 הוא 1 ביט לעומת ה 9877 שהוא 24 ביט.

אתה זוכר נכון מאוד :)

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם
ב9887 קיים בכלל גלייד?

עריכה:

עכשיו ראיתי בחתימה שלך שאתה בעל 9887

אז רציתי לשאול שאלה אתה לא חייב לענות אם הייתה לך אפשרות הייתה מחליף את המכישר שלך ל9855?

ב9887 אין גלייד. ישנם שיגדירו זאת כיתרון, אחרים כחסרון. אני לא הייתי מחליף כי לא אהבתי את הגלייד, אבל שוב, אחרים אולי כן..

נכון :cry:

והמחיר הזה הוא רק בגלל שה9855 ניהיה יותר "נדיר"?

לדעתי כן, כמו שאמרתי מקודם, אך לא ענית לי האם מדובר בחדש או יד2, כי ה9855 איננו מיוצר יותר.

פורסם

ה9855 הוא דוגמא לצורך השוואה בלבד

כי אני מתעניין כרגע בקנייה של 9887 ואת ה9855 אני מכיר ושומע די הרבה (מותקן לחבר מאוד טוב)

לכן הייתי צריך בסיס כלשהוא להשוואה

וכשהשואתי מחירים בזאפ היו מספר חנויות שדווקא כן מחרו 9855 אני לא יודע עד כמה נשאר להם במלאי אבל אם זה מעניין אותך אתה יכול לבדוק

פורסם
אתה זוכר נכון מאוד :)

מה זה נותן ? אני יודע שזה אמור לתת דיוק טוב יותר בשחזור של האודיו .

יש עוד משהו ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תוכן חדש...