Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לרכוש רכב חדש, אני מתלבט בין סיריון ויאריס (או אולי דגם אחר דומה).

בנוסף, שמעתי שבתחילת 2009 מחירי הרכבים צפויים לרדת ורציתי לדעת האם גם בדגמים הנ"ל ובאיזה מידה צפוייה להיות ירידה.

תודה רבה.

פורסם

נדמה לי כי התחזית לגבי הירידה של קבוצה 1 קצת יותר צנוע - בסביבות 2000-3000 ש"ח. לדעתי כבר כיום ניתן לנצל את האי-ודאות שישנה בשוק ולקבל הטבות הרבה יותר משמעותיות מהנ"ל בדרכים כאלה ואחרות.

פורסם

גם הסיריון וגם היאריס בקבוצה 2.

בוא ננסה מכיוון אחר - האם יש לך איך "להעביר את הזמן" עד ינואר, או שאתה מתנייד במוניות שכנראה עולות לך יותר ממה שתרוויח?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גם הסיריון וגם היאריס בקבוצה 2.

בוא ננסה מכיוון אחר - האם יש לך איך "להעביר את הזמן" עד ינואר, או שאתה מתנייד במוניות שכנראה עולות לך יותר ממה שתרוויח?

סיריון והיאריס אכן נמצאות בקבוצה 2, אבל בתמחור הנוכחי הם לא נמצאות בגבול העליון שלה (111K ש"ח) וזו כנראה הסיבה שבעקבות הורדת שווי הקבוצות הרכבים הללו כמעט ולא ירגישו בשינויי.

הסיבה שתהיה הוזלה של רוב הרכבים מקבוצה 2 הינה שימשיכו להתשייך לקבוצה 2 גם לאחר הורדת שווי הקבוצות וזאת על מנת להיות אופציה עבור נתח שוק ענק של הליסינג התפעולי.

אם אכן הגבול העליון של קבוצה 2 ירד מ- 111K ל- 105K ש"ח כפי שצופים ברשות המיסים, אכן כל הרכבים שעולים היום 111K ש"ח ירדו ל- 105K ש"ח.

לעומת זאת רכבים שעולים היום 107K ש"ח ירדו כנראה גם ל- 105K ש"ח, וזה רק 2K ש"ח.

פורסם

מצטער על ההתפרצות לדלת פתוחה, אבל.......

1. לפי איזה פרמטר נקבעת השייכות לקבוצת רישוי?

2. מה הטווח מחירים שירד ממכוניות בקבוצת רישוי 5 להערתכם? (גרנד ויטארה ודומיהם)

תודה מראש, רן.

פורסם
מצטער על ההתפרצות לדלת פתוחה, אבל.......

1. לפי איזה פרמטר נקבעת השייכות לקבוצת רישוי?

2. מה הטווח מחירים שירד ממכוניות בקבוצת רישוי 5 להערתכם? (גרנד ויטארה ודומיהם)

תודה מראש, רן.

1. לפי מחיר הרכב הרשמי בעת קנייתו מיבואן.

2. ראה טבלה משוערת (יקבע מדוייק בשבוע אחרון של דצמבר).

attachment.php?attachmentid=130820&stc=1&d=1224111229

בברכה,

פבל

Capture_2.jpg

פורסם

כבר היום היאריס עולה בסביבות ה103K,אבא שלי רכש אחת לפני כחודשיים

הרכב על הכביש עלה 103500 עם תוספות של חישני רוורס ללא תשלום ומערכת מיגון (קודן+עלוקה)

רוב הסיכויים שכרגע ניתן לקבל הנחה גדולה אפילו יותר מזה בגלל הקרבה להחלפת השנה.

בכל מקרה לא הייתי ממליץ על היאריס בגלל החסרונות איבזור ברכב (2 חלונות חשמל,רק 4 כריות אויר ללא מערכת בקרת יציבות אפילו בתור אופציה)

המלצה חמה על המזדה 2 שככל הנראה הסופר מיני הכי בטוחה בקבוצה,אכן היא קצת אפרורית,פחות מרווחת מהיאריס אבל היא גם מגיע עם תיבת הילוכים אוטומטית קונבנציונלית ולא עם תיבה רובוטית של היאריס שכתבו עליה רבות

אני רק אגיד כמה מילים על התיבה,במצב האוטומטי ההחלפות מאוד מורגשות,וצריך לנהוג בצורה "מיוחדת" לפי המלצת היבואן יש להרים את הרגל מהגז כשמרגישים שהרכב הולך להחליף הילוך,בדרך כלל או בוא נגיד ב30% מהזמן אתה באמת יכול לנחש מתי הרובוט יחליט שהוא מחליף הילוך אבל ברוב הפעמים זה לא יקרה,מה שהופך את הנסיעה להרבה פחות נעימה

בנוסף התיבה נוטה להעלות הילוכים מהר מאוד,מה שגורם למצב שבנסיעה רגועה בעיר בכ-40 קמ"ש התיבה נמצאת בהילוך 5 :shock:

מה שגורם למצבים שכאשר אתה רוצה להאיץ אתה מרגיש כאילו לרכב אין כח,בלחיצה של הדוושה עד הסןף ישנה השתהות של כמה וכמה שניות עד שהרובוט מבין שעליו להוריד הילוך,או שישנו התפעול הידני שעובד מצויין אבל בהבדל מהקורולה אין לו תפעול מההגה מה שגורם להחלפות להיות מלאכותיות,הכוונה שאתה צריך להוריד את היד מההגה כשאתה שם לב שהרובוט משתהה עם ההחלפות.

פרט לחסרונות האלה הרכב בסך הכל מאוד נעים וכמו שאמרתי לדעתי מרווח יותר ונעים יותר מהמאזדה 2 אבל המאזדה אכן זוכה ביתרון האבזור הכולל וגם הבטיחותי

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ושאלה דומה, רק מכיוון אחר -

אני שוקל לקנות רכב חדש [קאיה CEED] בטרייד אין.

מעבר לשיקולי מחיר, החלפת המכונית אינה דחופה לי.

אני מתלבט אם נכון לקנות עכשיו ולבקש אספקה של המכונית בינואר, כך שהיא תרשם כשנתון 2009.

האם זה יהיה משמעותי בעת מכירת הרכב בעוד מספר שנים?

בנוסף - אשמח לחוות דעת על הCEED כרכב משפחתי שני, שאמור להיות גם צעיר ורענן ולא רק לשרת את צרכי המשפחה..

תודה. ירון.

פורסם

עוד שאלה למבינים !

אני מתכנן לקנות השבוע פיג'ו 307 שנת 2002, האם המחירון שלה יפול בינואר גם ?

או שזה יותר למכוניות חדשות ?

תודה

פורסם
עוד שאלה למבינים !

אני מתכנן לקנות השבוע פיג'ו 307 שנת 2002, האם המחירון שלה יפול בינואר גם ?

או שזה יותר למכוניות חדשות ?

תודה

על רכב מודל 2002 ההשפעה תהיה קטנה מאד עד אפסית

פורסם
חברים תתעוררו, אם שערי המט"ח הנוכחיים לא ישתנו המחירים יעלו בכ 2% (קב' 2 ~113K)

אכן עם עליית הדולר מ- 3.23 ל- 4.02 ש"ח (24.4 אחוז) המחירים יכולים אפילו לעלות...

אבל אם נוסיף לכך את השפעת המשבר הכלכלי והורדת המיסים מ- 78% ל- 75%, כנראה שבסופו של דבר המחירים לא יעלו וישארו כפי שהם.

פורסם

לא רק הדולר עלה אלא גם היין והיפני וגם הוואן הקוראיני . בסופו של דבר ישנו סל מטבעות קבוע שלמעט היורו שירד, שאר המטבעות בו עלו, יש עוד זמן עד סוף השנה אבל נכון לעכשיו מסתמן שקבוצה 2 תהיה סביב 113K.

• תוכן חדש...